За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 902
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ако към китайците са включени и тайванците, за тези над 40, подхвърлям няколко имена newsm48, но пак само за протокола, без да обременявам Роцито да ги включва Hug. Ей така, само информативно newsm47. Доста от тях присъстват и в клипчето на Елза.
Jerry Yan (Джери Йен), Vic Zhou (Вик Чоу), Van Ness Wu (Ван Нес У), Wallace Huo (Уолъс Хуо), Mike He (Майк Хъ), Kingone Wang (Кингуан Уан), Takeshi Kaneshiro (Такеши Канеширо), Huang Xiao Ming (Хуан Сяо Мин), Wu Chun (У Чун), Roy Chiu (Рой Циу), Peter Ho (Питър Хо), Mark Chao (Марк Чао), Jiro Wang (Джиро Уан).

Чак се притесних, че успях абсолютно всички да визуализирам, докато четях имената. Не е добре тази работа Joy Заплювам си Vic Zhou и Wallace Huo.

Започнах The Best Thing, но умирам от скука. Дори ЛинХъ-то не може да ме задържи на екрана. Вероятно ще го зарежа, освен ако някоя добра душа не каже добра дума, че става по-добре нататък.

# 121
А тези познати ли са ви?  SmileSmile
https://www.youtube.com/shorts/4KqGFZMY8TU
Top 10 most Handsome Chinese Actors
Чак се притесних, че успях абсолютно всички да визуализирам, докато четях имената. Не е добре тази работа Joy Заплювам си Vic Zhou и Wallace Huo.

# 122
  • Русе
А тези познати ли са ви?  SmileSmile
https://www.youtube.com/shorts/4KqGFZMY8TU
Top 10 most Handsome Chinese Actors

8 от 10 - да! Simple Smile

# 123
  • София
Е, можаха ли да объркат името на Xiao Zhan?! Нали е много сложно.

# 124
  • пак на Рив Гош
2в1, хич няма да си усложнявам живота с тайванци и тайландци. Пък и японци. Стигат ми корейците и китайците. Засега. Joy
От списъка визуализирам само Уолъс и Вик. Май съм гледала и някой от Марк-овете, ама не съм сигурна точно кой Joy

Е, можаха ли да объркат името на Xiao Zhan?! Нали е много сложно.
Това да им е кусурът Grinning
Аз разпознах всички, но имам две забележки:
1) категорично не съм съгласна с подредбата!
2) Къде е Лео (Wu Lеi)?!

# 125
  • пустинен пъпеш
Охоо,докато смогна да изгледам финалния еп.нас.3 на  Белия лотос на Майк Уайт,вие сте почнали вече класация за талантливи актьори китайци и корейци да редите,а сме едва на 9 стр.от темата.Явно подборът ще е доста сериозен.Smiley

# 126
  • България
И аз се ограничавам "само" до китайци и корейци.
А "само" за китайците е малко странно.
В един момент списъкът ми беше с 200+ и съжалявам, че го съкратих.

Изгледах епизод 8 от Moonlight Mystique (2025) и досега не съм превъртала или забързвала.
Гледайки си помислих, че сюжетът не е нещо изключително, но има магия създадена от актьорите.
И се сетих, че Тя и Той са Везни.
Не познавам такива семейства, но като екранна двойка са страхотни.

# 127
2в1, хич няма да си усложнявам живота с тайванци и тайландци. Пък и японци. Стигат ми корейците и китайците. Засега. Joy
От списъка визуализирам само Уолъс и Вик. Май съм гледала и някой от Марк-овете, ама не съм сигурна точно кой Joy

За мое оправдание мога да кажа, че повечето от тях, ако не и всичките, се снимат и в китайски продукции.

Моарейн, завиждам ти за Moonlight mistique. И аз от този сериал започнах да харесвам Ao Rui Peng, въпреки че не за първи път е на екрана ми. Донякъде ми напомня Дилън, но не съвсем. Иначе е доста висок, 1.88 см.

Скрит текст:
Не чети, ако не искаш да си разваляш гледането.
Скрит текст:
Приготви си кърпичките след някоя и друга серия, ако си ревла като мен.

# 128
  • България
И аз съм гледала Ao Rui Peng в други роли, но тук с Бай Лу са перфектни и вече се опитвам да не мисля за това колко ми напомня за Дън Лън.
Това в скрития текст дълго ли продължава?

# 129
И аз съм гледала Ao Rui Peng в други роли, но тук с Бай Лу са перфектни и вече се опитвам да не мисля за това колко ми напомня за Дън Лън.
Това в скрития текст дълго ли продължава?

Скрит текст:
До края, но някак дават глътка въздух и въпреки всичко искаш да продължиш. Има щастлив край за основната двойка, а за всички, които умряха беше казано, че рано или късно ще се преродят отново. Героинята на Бай Лу искаше да ги чака да се преродят и така да се оженят, но демонът не се съгласи и се взеха в специалния епизод. 

# 130
.........................................
За мое оправдание мога да кажа, че повечето от тях, ако не и всичките, се снимат и в китайски продукции.
.......................................
Е, те, това беше и моята мисъл за тайванците. А, да не говорим, че китайците си ги смятат за техни актьори. Даже и в клипчето на Елза, където доста от тях присъстват, пише Top 15 Handsome Chinese Actors in their 40's.

За тайландци не споменавам. Там са друга "бира", а и не ги познавам много-много newsm56. Гледала съм само десетина лакорна и то преди години.

# 131
  • пак на Рив Гош
Е, те, това беше и моята мисъл за тайванците. А, да не говорим, че китайците си ги смятат за техни актьори. Даже и в клипчето на Елза, където доста от тях присъстват, пише Top 15 Handsome Chinese Actors in their 40's.
То Китай смята цял Тайван за техен, за едни актьори ли са Grinning
Номинирането ще си е на съвестта на всеки номиниращ, ама нека първо стигнем до края на темата Joy

За добро утро и стимулиране на трудовия ентусиазъм - малко дългокоси корейски актьори:
https://youtu.be/5F1sJpkGs68?si=J7S5QgGShEzClsJW

# 132
Китайският "Откраднатата булка" вече ми досажда. Актьорите са ми неизвестни, но много красиви.
Ето и още малко мода
https://www.youtube.com/shorts/FSgobi7oStw

# 133
  • Русе
Този път AI  не се е справил много добре с корейските лица - почти всички са копи-пейс.
А аз съм подхванала "Знатная госпожа"/ The glory и ми харесва все повече и повече. Е, рано е още за отгатване на всички заложени тайни, но определено те грабва историята.

# 134
  • София
Ще ме накарате да почна пак Moonlight Mystique. Според IQIYI съм го зарязала на 2-ри епизод. Не ми беше интересна историята ли, не ми харесваше лицето на главния ли. Май по-скоро второто, но все си мислех, че съм изгледала повече епизоди.
Влача си междувременно Game Of True Love - тотално НЕ става откъм логика, толкова е дразнещо накъсано и наивно на моменти.  Но пък сцените между ГГ са МНОГО хубави Flushed . Толкова плът не съм виждала в китайски сериал от последните години. И трябва човек да си затвори едното око за това, че повечето им сцени са когато един или И двамата са пияни и, поне до момента, повечето им целувки не са особено по взаимно съгласие и винаги следват един или няколко шамара.

Тези дни Youtube ми предлага само класации - Сингъл китайски актьори над 40. Най-високите китайски актьори. Китайските актьори според възрастта им. Изобщо няма да ви ги пускам, стига ми на мен да страдам какви високи мъже има от една страна и колко ниски са всъщност (за мен) някои от любимите ми актьори. И също, че повечето се оказаха толкова млади, че чак сърцето ме боли. Grinning

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 14:53 от ElzaFB

Общи условия

Активация на акаунт