🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 214
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 065
Косара пак с нейните 360градуса...любим предмет ще да и е бил геометрията
360’ - да се върнеш на същото място 😂 . Математикооо…

И на мен ми направи впечатление. 360°  е цялостно завъртане.
Нищо не разбирате от енергетика!
Simple Smile
Това момиче с това завидно самочувствие,  ако имаше и покритие, ехее, нямаше стигане, но тя опряла до книгата на Данка, че и два пъти я прочела, завъртяла е 360 градуса отвсякъде. Къде ги намериха тия отбрани моми, не знам не знам, една реална няма да ги разхвърля набързо. Може би все пак АМ може, но няма интерес засега и не й се занимава.
Като каза Козара, че е правила дюнери, това ми легна много за нея, представих си я с какво самочувствие мята дюнери и вика насам народе, тука са най- якити дюнири! Топа!

# 1 066
  • Viena
Виктор е леко зашематен от напитките

# 1 067
Росица е нарочена и остракирана отдавна, по различни причини. Смяната на лагерите е само още един повод вкупом да съскат срещу нея. За Ивет как почти нищо не казват, а тя също беше на индивидуална среща с Виктор.

Но да, ако Роси си беше оплела кошницата като Косара, друго щеше да е. Косара хем си измисли благонравно оправдание, хем го каза на всеослушание, хем говори лично с Виктор. Хитруша е.

————

Новите мацки ме изкефиха много Grinning Мега луди. Дано се задържат повечко. Алекса доста адекватни разсъждения показва вече втори епизод (за приятелствата мъже-жени). А, и за педофилията и геронтофилията Sob

И Синтия добре сипа на Мартин с голямата кофа, къде беше досега и защо си мълча цял сезон?

————

Косара и Мартин са си бая хлътнали, за Васил и Даниела… не знам Innocent

————

Ферай много се разхубави от началото на сезона! Много е добре така без или с минимален грим.

————

Криминалетата дето ги подмятат по масите и шезлонгите според мен си идват с вилата. В много AirBnb-та и подобни има книжлета. А и изглеждат доста поизносени.

Като стана въпрос за книги, Мартин трябва да спре с библейските препратки Joy Софтуерът на събеседниците му не подържа тази програма.
оо тази книга въобще не е криминале. Някои я определят за скандална, защото блудство ( баща- дъщеря) през очите на героинята автора го описва по особен романтичен начин. Бих казала, че не е никак развлекателна.

# 1 068
Косара си повярва, че е най-предпочитаната и при избора на Синтия и Ферай от Васил изстина.
Определено не е приятно да останеш в масовката, скучно за зрителите да гледат само едни и същи по срещи.

# 1 069
Мартин, че не е стока е ясно, но до момента по-интересен ерген не е имало.Единственият, на когото му се приказва Grin Всички досега са били мега скучници, без грам дар слово, мълчат като пукали, гледат като натровени и се целуват с всяка, щото не знаят какво друго да правят и как да запълнят времето с момите...Покрай Марто поне има смях, шоу, интриги, дрънкане, скандали. Този сезон щеше да е абсолютно негледаем за мен, ако беше само с Виктор или с Васил

# 1 070
  • Вестерос
Брей за Бранимира какви празненства ехеей, пък за Ива, Синтия и коя беше ей така между другото 🙄🙄🙄

# 1 071
Виктор е леко зашематен от напитките
Ти недей много зна! Виктор не пие. А Мартин пък абсурд!
Анета ми напомня за младата Зейнеб. Има такова излъчване.

Скрит текст:

# 1 072
Анита й давах от раз къмто 35 години, тези от предаването на 33 пък им давам 45 години, нещо от осветлението ще да е..
Сега се замислих,  че всъщност Николов може да е имал конкретната идея чисто и просто да покаже и осветли връзката мъж с крещяшо его и жена с " женска енергия ", да видим на екран как съвременните пепеляшки се продават, как точно използват тази енергия и какво "дават", на каква цена и т.н. Може би е полезно за родителите в бг да видим докъде сме я докарали като общество и да се постреснем за собствените си дъщери.. или просто това ни е материала и толкова се показва..

# 1 073
  • here and now
Повечето родители, знаем много добре до къде сме го докарали като общество и се борим с това. Няма нужда да ни го валидират в национален ефир. Не ни помагат особено.

# 1 074
"Мартин не е спирал да унижава Виктор пред момичетата, а сега явно ще се възмущава за нещо подобно от страна на Васил, което не вярвам дори, че ще такова."

И аз мисля това,Мартин ще иска да дискредитира Васил,защото за момента е най харесван от момичетата и повода ще е Виктор,уж че го защитава...не му вярвам,че е искрен...Мартин не търпи някой да е по от него ,ще го хлъзне по пързалката дано Васил и Виктор се усетят колко е подмолен Мартин

# 1 075
  • София
Съмнявам се, че Ива и Мартин четяха книгите, с които ги снимаха, но мисля, че Роси се беше зачела. Действително книгите са износени и сигурно са от вилата.

# 1 076
Косара: ши личим ду Париж

Много ме забавляват коментарите, в които имитирате (ти и мисля още 1-2 потребителки)  Косара Laughing Моля ви, продължавайте Flowers Rose

# 1 077
Горкана Дана останала без ежедневни дрехи. 🤣🤣🤣. Не мога просто.

Хареса ми Росица как нареди КоЗара и дори Марто- отворкото призна, че е права и нямаше какво да каже.

Викторчо ще се алкохолизира там. Той една трезва вечер няма последните седмица- две.

# 1 078
Косара: ши личим ду Париж

Много ме забавляват коментарите, в които имитирате (ти и мисля още 1-2 потребителки)  Косара Laughing Моля ви, продължавайте Flowers Rose

На мен са ми супер досадни, ако може - не го правете

# 1 079
Айде пазарлъци - дрешки срещу плътски удоволствия.

За три долара. 😇

Общи условия

Активация на акаунт