🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 200
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 050
1:0 за Анита:Мартин. Ерген е неженен мъж.Ако имаше телефон Марто щеше да загуби. Той е разведен= парясник. Дайте му телефон, за да разбере какво е точно😀

# 1 051
Сега ще ѝ купи ли телефон какъвто беше уж басът?

# 1 052
Трябва в договора да има клауза - всеки ерген трябва да има най-малко пет срещи с всяка от момите. Егати скуката е това, което гледаме този сезон. Въртят се там четири моми и другите го играят фикуси и декорация.

# 1 053
Даниела си ги отстрелва една по една с помощта на интриги. Това е жива махленка от мегдана бе, обаче с претенции. И изнудвачка за парцалки... Ако имат малко ум момичетата ще насочат към нея някакъв отпор...

# 1 054
Тази година ми е много странен този формат, те не само участниците са ми смотани, а и самия режисьор знае ли какво прави изобщо? Нон стоп показваме "женски енергии", пазарене от жена, която е компрометирана отвсякъде, ако е техен човек, не ми го побира акъла колко трябва да си глупав да не знаеш какво ще изкочи и се говори за нея. Накратко платено момиче, което и парадира с това.. нз колко е вярно, но показаното от нея някак си го затвърждава.
Козара, до епизода с Роси я харесвах, буквално й симпатизирах и на красотата, и на диалекта. След тази махленска разпра и гнусна " мъжка енергия", с която я заля, не мога да я гледам!
Не че Росица я харесвам,  не, тя е като дете на 5 години, на което й вземат постоянно играчката в дг и не се сещат да набият лошите.. трагично е момичето, живее нон стоп в собствен свят и мисли, не чува никога останалите.  Силвия е неприятна, защото ясно осъзнава, че не я иска никой, но си наляга парцалите. И Ана Мария ми е като злобничко детенце, на което приятелките винаги са били предпочитани пред нея и е ритала момчетата по кокалчетата. И сега с помощта на хирургията се е докарала с бомби и джуки, но това не й помага особено. Ако беше малко по- човечка, щеше да е лицеприятна, но уви, както и Козарата са на едно ниво.
А за Любка, набедената победителка, веднъж не чух този шматьо да се обърне към някои от момичетата, да проведе спокоен разговор, като мъж да направи комплимент. Да каже на жената, която мляска, че е красива. Мне, тя просто му е сигурна и отвън сигурно са се разбрали. Виктор няма влечение към нито една там. Много й е лесно на Любка да обяснява за другите, ако беше на мястото на Синтия или другата, да я видим. А тази с Черната коса Ивет ми е толкова секси, че нз как харесват повече другите от нея, но аз ако бях мъж щях да си я задявам редовно.
Мартин за мен е боклук в отношенията с жените, иначе е пич. Васко ми е тиха вода, но пресметлив, точно си пасват с Козара, ще си отровят живота взаимно за една година, кой кого да направи милионерш Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:32 от passionbiojuniper

# 1 055
  • here and now
Сега ще ѝ купи ли телефон какъвто беше уж басът?
Да, ще ѝ купи сувенир телефон за 3 евро. Mr. Green

# 1 056
На Анета не и дреме, ухилена си праска каквото и се зароди в главата. Няма цензура. И това ми харесва. Цялата скука идва от автцензурата...сакън как ще изглеждат на телевизора...
Нямам търпение да видя Васил и Синтия. С Косара е скука, но може би просто не я харесва истински. Ферайка как се радва Simple Smile
Като споменах Ферай се сетих, че днес ми попадна клип за интервенцията на Виктория от С3. Издялкаха и носа и сложиха филър в брадичката. Май добре са и го направили. Няма чак такава вдлъбнатост като при Ферай.

# 1 057
Поне ако е сготвила Силвия ще е направила нещо хубаво, да ходи да си гледа децата.
Ох, сетих се колко се плю по Надежда миналата година, че си е зарязал детето, явно като го играеш крушка не е проблем за никого.
Е, то по този стандарт и Мартин си е зарязал двете дъщери.

# 1 058
1:0 за Анита:Мартин. Ерген е неженен мъж.Ако имаше телефон Марто щеше да загуби. Той е разведен= парясник. Дайте му телефон, за да разбере какво е точно😀

Така е. Това, че е в предаване Ергенът, не го прави ерген. Той и на абитуриентския бал на Йоана е бил, но това не го прави абитуриент.
Преди 20 години е бил и едното, и другото.

# 1 059
Косара пак с нейните 360градуса...любим предмет ще да и е бил геометрията
360’ - да се върнеш на същото място 😂 . Математикооо…

И на мен ми направи впечатление. 360°  е цялостно завъртане.
Нищо не разбирате от енергетика!

# 1 060
На Анета не и дреме, ухилена си праска каквото и се зароди в главата. Няма цензура. И това ми харесва. Цялата скука идва от автцензурата...сакън как ще изглеждат на телевизора...
Нямам търпение да видя Васил и Синтия. С Косара е скука, но може би просто не я харесва истински. Ферайка как се радва Simple Smile
Като споменах Ферай се сетих, че днес ми попадна клип за интервенцията на Виктория от С3. Издялкаха и носа и сложиха филър в брадичката. Май добре са и го направили. Няма чак такава вдлъбнатост като при Ферай.
Според мен Козара много се привлече от Васил, визуално си пасват доста, той също я хареса, но не бърза да се разкрива, иска да се разгърне той, да се покаже като мъжкар

# 1 061
Много ме накефи моментът, когато Мартин пита Анета дали, ако ѝ беше дал роза, щеше да го определи на бастун и сухар и тя му отговори, че вероятно само сухар, а той кривеше физиономия Joy

Защо ѝ подаде тази ниска топка не знам.

# 1 062
Много ми е тъжно. Както и да го играя на неприкосновена, не мога да приема жени като Даниела. С такива една приказка няма какво да си кажем. Какво, единсвеното важно е он-лайн бутик ли ? Или мода? Или книга за олигофрени, които не могат да мислят ? Не си представям България на такова ниско ниво, но все повече и повечв, в предаванията ставам свидетел на такаова. И за това ми става мъчно. Много  ми е мъчно, нито ми е смешно нито нищо. Бих застанала с тази девойка Даниела на една маса и за 5 минути ще и направя автопортрет. Много ниско ниво, елементарно.
Дори Мартина, която е отявлено тъпичка си мълчи.
Това, човек, кога и какво да казва.... Нямам думи.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:59 от BlackCat12

# 1 063
Росица е нарочена и остракирана отдавна, по различни причини. Смяната на лагерите е само още един повод вкупом да съскат срещу нея. За Ивет как почти нищо не казват, а тя също беше на индивидуална среща с Виктор.

Но да, ако Роси си беше оплела кошницата като Косара, друго щеше да е. Косара хем си измисли благонравно оправдание, хем го каза на всеослушание, хем говори лично с Виктор. Хитруша е.

————

Новите мацки ме изкефиха много Grinning Мега луди. Дано се задържат повечко. Алекса доста адекватни разсъждения показва вече втори епизод (за приятелствата мъже-жени). А, и за педофилията и геронтофилията Sob

И Синтия добре сипа на Мартин с голямата кофа, къде беше досега и защо си мълча цял сезон?

————

Косара и Мартин са си бая хлътнали, за Васил и Даниела… не знам Innocent

————

Ферай много се разхубави от началото на сезона! Много е добре така без или с минимален грим.

————

Криминалетата дето ги подмятат по масите и шезлонгите според мен си идват с вилата. В много AirBnb-та и подобни има книжлета. А и изглеждат доста поизносени.

Като стана въпрос за книги, Мартин трябва да спре с библейските препратки Joy Софтуерът на събеседниците му не подържа тази програма.

# 1 064
  • България
Нито съм догледала епизода, нито съм ви изчела, но не мога да не се изкажа за това, че постоянно се канят едни и същи хора на срещи. В началото имах съмнение, че Мартин и Виктор са се заинатили, но щом и Васил си кани само Косара, ми е ясно че това е продуцентско решение. За мен новите продуценти не знаят как се прави това предаване. Неписано правило е, че не се канят едни и същи хора (а може и да е писано някъде в библията на формата, не знам). Първо е скучно за зрителя, второ другите жени се усещат, че мачът е свирен и вече нямат мотивация да са активни.
Това бих го пратила на продуцентите и телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт