🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 128 984
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 470
Виктор е голям добряк, а Васил не можа да скрие, че се мисли за по-добър от него.

# 1 471
За мен Мартин се чудеше по какъв повод да се озъби на Васил, и това беше тотално "изсмукана от пръстите" ситуация.

# 1 472
Клаудия днес е извънредно красива. Не знам от прическата ли е, супер е.

# 1 473
Интересно Виктор няма проблем с Васил, но според Мартин не е така. Голяма интригантка е и той....

Виктор е толкова задълбан в меланхоличните си сънища и мечти, че така или иначе нищо не забелязва. Дори чук да го удари по челото, едва ли ще го отрази. Той за това продължава да кани Бранимира, която само му се прави, а всъщност няма никакви чувства към него. Хем май усеща стената й, хем продължава да си живее във фантазиите, че тя може да го заобича. Оффф....

# 1 474
Ми на мен пък ми харесва Васил как се държа и какво му каза на бара. Виктор го гледаше супер резервирано и после на синхрон се изказа гадно. Много грозно - прие му извинението на Васил, прегърна го и после го оплю зад гърба.
Абе няма да му простят, че е готин, това е

Анета ми изглежда голям пич.

# 1 475
Ферай притежава елементаризма на Анита, едно към едно.
Марто трябва да се научи по-лесно да прощава. И не заради хората, а за себе си за да е в мир със себе си.

# 1 476
Къв ян бе Викторе...

# 1 477
Оф, няма какво да се прави Виктор, супер незрял е. Другият пък презрелият голям страх го тресе да не се държи жената така, както той се е отнасял. Васил що годе адекватен, чудят се как да го очернят.

# 1 478
В случая не се говореше за малтретиране, а ако мъжът изпадне в труден период. Щом любовта за тези двечките трае 3 месеца, след като свършат парите, любов ли е това? Щом не можеш да дадеш емоционална подкрепа на партньора си - партньор ли си или пиявица? Нека не изкривяваме контекста.
А вие защо решихте, че разговорът беше само за пари? Къде чухме някоя да казва, че ще зареже партньора си, ако е болен? Говореше се за сила и опора, стремеж нещата да се оправят, а не за ситуации, които не зависят от самия човек, например болест. И съм съгласна, че за 3 месеца трябва да се измисли план нещата да се оправят.

# 1 479
Бранито на коктейл ли си гледа? Joy

# 1 480
Има много мъже със слаба психика , ако се депресира и не прави нищо , за да изплува защо да седи жената с него ? На всеки се случва да има слаби моменти , но ако тотално се предаде не виждам защо трябва жената да бута и търпи . Не говоря за болести в случая . Ако сма човек не си помогне никой не ми е виновен .

# 1 481
Гледам на запис. Защо Виктор е с червило?

# 1 482
Виктор не беше разбрал, че е обиден, докато батко не му каза. А тоя Мартин не се ли усеща, че като говори и се обижда от името на малкия, всъщност потвърждава неговата неадекватност? Не може да приеме, че му оннеха с лекота мястото на алфа и сега се чуди каква интрига да завърти.

# 1 483
Е голямо чудо , че е от Димитровград , то чалгата се слуша навсякъде .🤣

# 1 484
Има много мъже със слаба психика , ако се депресира и не прави нищо , за да изплува защо да седи жената с него ? На всеки се случва да има слаби моменти , но ако тотално се предаде не виждам защо трябва жената да бута и търпи . Не говоря за болести в случая . Ако сма човек не си помогне никой не ми е виновен .

Тотално се предават само психично-лабилните, да не кажа болни хора. Не мисля, че това се визираше в разговора, защото всъщност дори и така да е, пак не бива да се изоставя партньора. Особено в болест...Но се изисква голяма сила и истинска любов, за да не си тръгне човек от болен партньор.

Общи условия

Активация на акаунт