🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 061
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 590
Защо някои от вас останаха с впечатление, че Косара има корени от Казахстан? Тя каза, че е била там само няколко месеца заради гадже.

# 1 591
  • София
200 000 лв за дрехи на Даниела ????

Не в местна валута...

Евала, Анета. Яд ме е, че не остана. Може да излезне най-читава от всички, но не и се даде шанс от когото искаше тя. Но пък показа,че не всичко е на всяка цена.
Да, евала

# 1 592
Да, в местна валута:
Грешка и при мен. Сумата е 1200 лв.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:28 от BobbyDyl

# 1 593
200 000 лв за дрехи на Даниела ????

едва ли, вероятно 200 000 в местната валута, някаква надута шриланкска драхма

едит: я.... рупия е, и 200 000 са си малко над 1000 лв... омг

# 1 594
  • here and now
"Селската пръчка" се държа много по-достойно от всички "градски клонки".
Това ми е фаворитката на всички сезони!

# 1 595
Как ще купува парцалки на Данчето? Накрая и Мартинките да не отидат при Васил.

# 1 596
С право е поласкана Росица от комплемента,че прилича на Зендая!Зендая е красива,изящна!
Росица далеч не е такава и е нормално да се зарадва.

# 1 597
Анета може да не е интелект, но за разлика от много от останалите може да си излезе с вдигната глава. Пожелавам ѝ розови замъци без повече Шрекове.

# 1 598
Нямам търпение Мартина да му отказва розата… тя сама забелязва от няколко епизода, че вече няма какво да направи! Не я харесвах в началото, но ми е кофти за нея сега

# 1 599
Браво на Анета! Една жена с достойнство!
Когато влязоха писах коментар, че двете момичета са наълно ненужни там и неинтересни. Връщам си думите назад. Анета притежава великолепна ирония и самоирония, вероятно на срещата в София ги е проявила но е останала неразбрана от тоя лигав, самовлюбен манипулатор Мартин. Но ето влезе в къщата Анета без да цепи басма на никой, но и да не мине границата на възпитанието. И за три дни след като пристигна и стана ясна цялата картинка. Още веднъж браво, че не се поблазни да поседи като шута на шоуто или още по - лошо едно от храстчетата там.

# 1 600
  • here and now
Нали не мислите, че Мартин наистина е платил, каквото там са купили евентуално?

# 1 601
Анета трябваше да остане - Николов можеше да измисли нещо и да я задържи поне до другата церемония. Вярно е, че мъжете нямат интерес към нея. Но бъзиците ѝ с Мартин са по-забавни от всичките кринджави срещи и неадекватни разговори, които гледаме.

# 1 602
Ей големи суперлативи за Анета, какво толкова. Тя изобщо не разбра, че няма други рози и няма да получи от Васил. Като ѝ го каза тогава се усети.
Разбира се, че в местна валута  сигурно 100лв са похарчили. 😁Продукцията не е богата.

# 1 603
Анета влезе с прякор, а излезе като принцеса❤

# 1 604
Яко нагласен церемония на розата,трябваше да си ходят и Александра и Алекса. Ники Николов явно не е разрешил

Общи условия

Активация на акаунт