🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 073
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 635
Браво на Анета, адекватна постъпка! Признавам си, че не очаквах, изненада ме приятно.
Росица ми се затвърждава като добро, но странно момиче. Първото нещо, което направи, когато получи комплимента от Васил, че приличала на Зендая, беше да извика Ивет, за да чуела и тя. Не намирам за особено адекватно първият ти порив да е да извикаш свидетел на комплимента.
Аз доколкото разбрах извика Ивет защото и тя й е направила същия комплимент, така ми изглеждаше, но може и да греша.

100% е било това! Няма смисъл иначе да я вика…

# 1 636
За всички сезони до сега най-достойна се оказа Шрековица - влезе, подигра се на повярвалия си Мартин, върна му розата за завършек и си тръгна с гордо вдигната глава. Евала, маце!
Чак пък! Просто щеше да стане смешна след всичко, което надрънка, ако беше приела.

# 1 637
Мартин нищо не е плащал, нито шопингът е по нейна инициатива. Тя го поиска, декламирайки заучено в стил Нуи, а бюджетът е от предаването. Чак толкова пък да се връзвате на сценария...

# 1 638
  • България
Damnnn, Анета я разкостихме с нейния розов замък и 5-6 хиляди, но излезе по-по-най от много други вътре. И запази добър тон към тримата. Браво, Анета!
Когато тя се държа неадекватно на първата среща с Мартин, той я отряза, тръгна си и после тя го напсува. Аз се радвам, че си тръгна, никаква роля нямаше в това предаване. Посмяхме се веднъж-дваж.

# 1 639
  • here and now
За всички сезони до сега най-достойна се оказа Шрековица - влезе, подигра се на повярвалия си Мартин, върна му розата за завършек и си тръгна с гордо вдигната глава. Евала, маце!
Чак пък! Просто щеше да стане смешна след всичко, което надрънка ако беше приела.
Те останалите са си смешни и жалки във всеки епизод, но не се трогват особено...

# 1 640
Браво на Анета, адекватна постъпка! Признавам си, че не очаквах, изненада ме приятно.
Росица ми се затвърждава като добро, но странно момиче. Първото нещо, което направи, когато получи комплимента от Васил, че приличала на Зендая, беше да извика Ивет, за да чуела и тя. Не намирам за особено адекватно първият ти порив да е да си извикаш свидетел, когато ти правят комплимент.

Възможно е двете да са говорили за това и Ивет да е била на мнение, че не прилича - за това я извика да й докаже как останалите забелязват приликата.

Взимам си всички не до там хубави думи за Анета. Най-достойната е тя!

Иначе Мартин даде първо на Алекса точно за да не се чуди Анета защо й дава на нея и да не я приеме като подигравка и да я откаже. Един вид дава им шанс просто на новите момичета.

# 1 641
  • София
Дали Мартин харесва това, което вижда, ако изобщо гледа епизодите... Даниела не ми е нито пример за подражание, нито тип жена, която искам в обкръжението си.

# 1 642
И според мен Росица и Ивет са говорили по тази тема.

# 1 643
Росица ми се затвърждава като добро, но странно момиче. Първото нещо, което направи, когато получи комплимента от Васил, че приличала на Зендая, беше да извика Ивет, за да чуела и тя. Не намирам за особено адекватно първият ти порив да е да си извикаш свидетел, когато ти правят комплимент.
Аз веднага си помислих, че я извика или защото Ивет й е казала същото, или защото Роси й е споделяла, че я оприличават на Зендая и един вид - ето, и той така ми каза.

# 1 644
Извинявайте, но може ли да спрем да говорим за “коври” и тем подобни. Уж сме на ниво, но думите ни - покъртителни.

искаш да лъжем ,за да си добре ли...ми не всички сме лицемери приеми го и бъди и ти истинска освен,ако не си роднина на старата фалшива Барби Даниела тип М.Джексън
Показа си възпитанието. Хубава вечер.

# 1 645
Много си приличат визуално и освен това и двете са с много хубави тела и дългокраки. Васил има набито око 👁️ 👌

# 1 646
  • # супернатурална #
Извинявайте, но може ли да спрем да говорим за “коври” и тем подобни. Уж сме на ниво, но думите ни - покъртителни.

искаш да лъжем ,за да си добре ли...ми не всички сме лицемери приеми го и бъди и ти истинска освен,ако не си роднина на старата фалшива Барби Даниела тип М.Джексън
Не, просто е много неприятно, в женски форум да се коментират жени по ТОЧНО този начин. Все пак на никого не сме светили. И във форум за майки да се пророкува, че някоя жена никога няма да бъде майка. Без значение коя е тя.

# 1 647
  • here and now
Моя прочит на ситуацията "Зендая"
Росица е споделила, на Ивет, че ѝ казват, че прилича на Зендая. Ивет е изразила колебание и когато Васил го каза, тя я извика за да потвърди думите си.
Аз така разбрах.

# 1 648
Аз много харесвам Роси и визуално, ама не прилича на Зендея. В това няма нищо лошо.

# 1 649
  • София
Аз доколкото разбрах извика Ивет защото и тя й е направила същия комплимент, така ми изглеждаше, но може и да греша.
Най-вероятно и Ивет намира прилика. Тя самата сподели, че непрекъснато й го казват от 16-годишна, т.е. не е нещо ново или неочаквано за нея, за да има нужда да вика веднага Ивет и да го кара да си повтаря думите пред нея.
Има някаква социална тромавост при Росица, нещо не се справя много добре в разните ситуации, които възникват там.

Общи условия

Активация на акаунт