🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 107
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 605
SLR - шриланкиийка рупия, смятате THB, което e тайландски бат. Около 1000 лева Blush Върнах се оттам в края на февруари. Не съм ергенка Joy

# 1 606
Нали не мислите, че Мартин наистина е платил, каквото там са купили евентуално?
Няма да се учудя и да е платил. На Николов бюджетът му стига само за джетове на плажа и кана сок, сега изведнъж - шопинг и то на Даниела, която иска от скъпото. 😁

# 1 607
  • here and now
Ей големи суперлативи за Анета, какво толкова. Тя изобщо не разбра, че няма други рози и няма да получи от Васил. Като ѝ го каза тогава се усети.
Разбира се, че в местна валута  сигурно 100лв са похарчили. 😁Продукцията не е богата.
Много добре разбра. То нямаше други рози във вазата.

# 1 608
Ми да, Шрековица се оказа най-голям пич и нормален човек. Както и казах преди - има провинциален манталитет, НО е на 21 години и има време да се промени и изгради. Браво на момичето! Евала!

# 1 609
  • София
Ей големи суперлативи за Анета, какво толкова. Тя изобщо не разбра, че няма други рози и няма да получи от Васил. Като ѝ го каза тогава се усети.
Разбира се, че в местна валута  сигурно 100лв са похарчили. 😁Продукцията не е богата.
Едва ли. Когато мъжете слагат розите се виждаха бройките им, а и нямаше друга роза.

# 1 610
Ако някой... да кажем малко след началото на предаването, февруари месец, ми беше казал:

"Анета ще спечели ергенът, /почти/ всички ще я заобичат и няма да имаш търпение да изгледаш всичко с нея, Туджаровски интервюта под и Надкасти"

щях да помисля, че ме пързаля нещо

# 1 611
  • София
Браво на Анета, адекватна постъпка! Признавам си, че не очаквах, изненада ме приятно.
Росица ми се затвърждава като добро, но странно момиче. Първото нещо, което направи, когато получи комплимента от Васил, че приличала на Зендая, беше да извика Ивет, за да чуела и тя. Не намирам за особено адекватно първият ти порив да е да си извикаш свидетел, когато ти правят комплимент.

# 1 612
Хепи чичо е пратил по сметка за шопинг?

# 1 613
200 000 лв за дрехи на Даниела ????
Шрилански рупии = 609€  Smile

# 1 614
Ама наистина в толкова предавания гласуват за фаворит, няма ли пък да сложат една роза от публиката, че да държим вътре Анета, колкото да разваля рахата?

# 1 615
Анета влезе ,каза на Мартин че е бастун и напусна шоуто .Ми така се прави.

# 1 616
За всички сезони до сега най-достойна се оказа Шрековица - влезе, подигра се на повярвалия си Мартин, върна му розата за завършек и си тръгна с гордо вдигната глава. Евала, маце!

# 1 617
Браво на Анета, адекватна постъпка! Признавам си, че не очаквах, изненада ме приятно.
Росица ми се затвърждава като добро, но странно момиче. Първото нещо, което направи, когато получи комплимента от Васил, че приличала на Зендая, беше да извика Ивет, за да чуела и тя. Не намирам за особено адекватно първият ти порив да е да извикаш свидетел на комплимента.
Ама, ама... Тя не прилича на Зендея. 😂😂😂

# 1 618
Косара в Казахстан била...
И на местна прилича много.. От самото начало си мислех, че е от Казахстан, Киргистан, Таджикистан, някой - стан

Косара си е баш от старозагорско-чирпанско. Смугла със светли очи - това го казвам от гледна точка, че в рода ми има привнесени такива два типажа от този край. Даже единия с царствената останка много ми напомня на Косара.

# 1 619
Браво Анета ,така се прави🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт