🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 128 883
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 935
Да, намерих му името. Той е.
Мастагарков е страшно красив , предлагали са му и е отказвал.

# 1 936
Мен пък ме кефи , че Мартин си говори с момичетата , хареса ми и вчера , че заприказва Ферай .  Предната година Алек дори не изслуша Теа за скандала . В сравнение с миналата година момичетата не са интригантки 🤣 само Любомира ми се откроява .

# 1 937
  • София
Аз пък не разбирам на Мартин защо му е този кокошарник като той излиза само с Даниела вече и е заявил вечна вярност към нея. Другите обожателки за какво са в предаването? Супер скучно стана. И Мартин започна да скача на момичетата от отбора на Васил и да им търси сметка, да търси сметка на Васил защо бил засякъл Виктор и въобще да се занимава с неща, които не са негова работа. Изживява се там като последна инстанция и само някоя да му възрази, веднага с гадна усмивчица споменава церемонията на розата....демек внимавай в картинката.

Искам, ама много, много искам, Мартина рязко да премине в отбора на Васил. Дори не мога да си представя какво ще сътвори Мартин от яд и дали Даниела ще го издържи Joy

# 1 938
Надявам се Васил бързо да се усети какви подмолни игрички върти Мартин,
който е типичен комплексар, и да има тежък челен сблъсък.
Виктор като един смотаняк и страхливец се направи. че приема извинението на Васил, а го плюеше на синхрон и после заедно с чичко Марто. Марто разбира се ‘защитава’ Виктор, който не представлява никаква заплаха за него, но всъщност го злепостави още повече като му стана говорител.

# 1 939
Мартина е по-прикритата и/и неосъзната версия на Даниела. Нещо не си я представям да се хване с обикновен работник... Тя изобщо говорила ли е по тази тема, че не си спомням?..

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 17:48 от Не се сърди, човече

# 1 940
Аз пък не разбирам на Мартин защо му е този кокошарник като той излиза само с Даниела вече и е заявил вечна вярност към нея. Другите обожателки за какво са в предаването? Супер скучно стана. И Мартин започна да скача на момичетата от отбора на Васил и да им търси сметка, да търси сметка на Васил защо бил засякъл Виктор и въобще да се занимава с неща, които не са негова работа. Изживява се там като последна инстанция и само някоя да му възрази, веднага с гадна усмивчица споменава церемонията на розата....демек внимавай в картинката.

Искам, ама много, много искам, Мартина рязко да премине в отбора на Васил. Дори не мога да си представя какво ще сътвори Мартин от яд и дали Даниела ще го издържи Joy
Мен ще ме изкефи Мартина да му откаже роза,не вярвам да мине в друг отбор,единствено тя изглежда най-влюбена в Мартин.

# 1 941
Точно ако му върне роза Мартина ще му бръкне в здравето, то ако са свестни всички пренебрегнати от неговия отбор трябва да му върнат розите, то няма смисъл да стоят там при това положение, ама пусти курорт. Някои от тях доста са се наляли вече.

# 1 942
Жалко. Красавец е, Изглежда алфа, но, ако е като ВикитУ ,  в никакъв случай.

quote author=AuroraBB link=topic=1761332.msg49554083#msg49554083 date=1743775005]
Намерих някакъв клип по ЮТ на ИВ да го видя Мартин там и едно от момчетата е толкова красиво. Защо него не са го избрали за Ергена!
Мастагарков е хубавец, но не по малко смотан от Виктор , не ни го причинявай , моля те , гледане на снимка е достатъчно
[/quote]

# 1 943
Гледам си аз "Белият лотос" и....какво да чуя от един от баровците в сериала: "Най-богатите мъже са най-развратни. Разбира се, ако не дадеш на жените каквото искат, те те карат да страдаш. За това е най-добре да се придържаш към к....ви". Как добре пасва на разговорите, проведени напоследък в Ергена. Значи все пак идеологията на Даниела има своето основание. Лошото е, че Мартин май също се придържа към тази идеология, въпреки че каза, че му е омръзнал този живот вече и искал да се "задоми". Както се казва, глупости на търкалета. Той сега е в силата си, ако сега не се развихря, то кога? И ето, че го показва - дава на Даниела каквото иска, а тя го кара да страда, ако не си получи желаното. Предполагам той все още не е стигнал до заключението, което чух в "Белия лотос"...?
П.С. Много поучителен сериал излезе освен, че е отлично направен и много интригуващ.

# 1 944
Ми то друго не му остана, ако иска да остане в центъра на вниманието. Интрига с момите вече няма след като си избра момата, остава само да се меси в чуждия бизнес и прави на загрижен батко

# 1 945
В момента в Семейни войни по Нова -Венета и Габи от сезон 1

# 1 946
Мартина не знам пт какво с в издържа , освен от родители или мъж . Преди беше в някакъв балет и танцуваше по дискотеки . Даниела все е изкарала нещо от дрехите ( които май не и бяха лоши) и от тази книга. Мартина за мен е доста по-глуповата от Даниела , то и личи по изказа , за това смятам , че го играе сладка и добричка.

# 1 947
Мартина не знам пт какво с в издържа , освен от родители или мъж . Преди беше в някакъв балет и танцуваше по дискотеки . Даниела все е изкарала нещо от дрехите ( които май не и бяха лоши) и от тази книга. Мартина за мен е доста по-глуповата от Даниела , то и личи по изказа , за това смятам , че го играе сладка и добричка.
Мартина може и да е по-глуповата от Даниела, но има бърза реакция в разговорите, флиртува лежерно и не изисква нищо от Мартин, просто да са заедно. Обръща винаги разговора на шега, харесва ми как общува с него. Може и поза да е, но е в пъти по-добре от тегавата Даниела с нейните "стандарти и изисквания".

# 1 948
Давността не тече ако са предприети междувременно мерки за събиране на дълга. А щом се тръби по медиите, явно са предприети такива.
Няма как да са предприети действия, защото тя не притежава абсолютно нищо. Една стотинка не се води на нейно име.
За действие се води всяко уведомление или призовка. Винаги могат да пратят на посочения адрес и ето подновяване нс срока. Ако беше така чси тата да са фалирали повсеместно Grinning А всички ние щяхме да сме пълни с непогасени заеми.
Искрено се надявам да не е натопила някой гарант със своите действия.

# 1 949
Значи, ако и се заслушате във великия изказ на Даниела, хич не е на ниво, ама то едно нещо повторено тук 100 пъти, накрая се приема за вярно, та и това... Борави с 5 думи на кръст, но говори бързо и съставя дълги изречения, които шашкат събеседника ѝ и той си вика: бреййй, каква умна мадама. Това обаче само, ако е по-тъп от нея, което е трудно, но не е непостижимо. 😁

Общи условия

Активация на акаунт