🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 703
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 950
И най-тъпия мъж само да му набиваш в главата, ще ме глезиш, ще ми купуваш, ще ме извеждаш ,  нонстоп, ще я сиктирдоса много бързо.

Значи, ако и се заслушате във великия изказ на Даниела, хич не е на ниво, ама то едно нещо повторено тук 100 пъти, накрая се приема за вярно, та и това... Борави с 5 думи на кръст, но говори бързо и съставя дълги изречения, които шашкат събеседника ѝ и той си вика: бреййй, каква умна мадама. Това обаче само, ако е по-тъп от нея, което е трудно, но не е непостижимо. 😁

# 1 951
Мартин,ако е толкова умен,успешен и интелигентен,първо няма да е в това предаване и второ няма да се хване с най- грозната и лека жена.🙂

# 1 952
  • София
Не разбрах кое е докторчето, но "добра" реклама му направи... Едната ноздра сякаш е от друг нос присадена...
https://www.facebook.com/reel/553640953899546?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 10:12 от Starrydream

# 1 953
Дилбер.

# 1 954
Гледам сега началото,  че го изпуснах вчера, много неловки ситуации създаваше онова пишлеме Викторчо, как не спря да се ленти, да се подхилква докато другите говореха. Ок нещо несериозна му е Ферайка, но имай малко мъжко поведение бе мухльо, да се изкаже поне другия и да не дразниш алфите. Сигурна съм, че и самия Мартин щеше супер много да реагира, ако през цялото време се хилеха като хиени отстрани на любимата Данка или Мартина. Васил и той явно има граници и му показа добре на Виктор, че не може да се мери там.  Даже супер си го застави малко да се стегне хлапето му. Ако се държеше самия той като мъж, нямаше да има нужда да го стяга някой и да го структурира. Васил може да се излага натам, но засега се държи както трябва, Мартин колко пъти се държи неуважително и грубо, но явно той може да си говори за изневерите, да си гони и разплаква момичета, щото беше свикнал да върти всичко по негов критерий и Виктор не му е никакъв коректив. Виктор ми направи лошо впечатление и когато се правеше, че не е засегнат, но отвсякъде беше като малко намусено дете, хем не си засегнат, хем гледаш към на**ран, ми пич и за това нямаш мнение, какво се очаква от теб повече...

# 1 955
Ива и Туджаров си допаднаха малко, от последното видео "Зад кадър с Туджаров". Simple Smile

# 1 956
Гледам как се стягат за церемонията, толкова филъри, толкова изживяна болка, дадени пари от незнайно кой и накрая еднакво нелепи докато "станат" готови. Примерно АМ има хубаво тяло, но тия балони дето й пречат да навигира как ходи, я правят като бременна в 8 месец. Издялани носове, скали, надути джуки и пак ако не е шпакловката и безиросването, не стават. Добре, че ставам на 40 г и съм далеч от натиска на сегашните млади на 20 години, имам позната, на 20 започна с филърите, ботокса, работи, но техните я спонсорират да ходи постоянно на процедури и в един момент заприлича на карикатура. Сещам се за още няколко, които даже публикуваха в фб на мемета с цел подигравка. Това е чиста напаст, даваш пари да те боли и да станеш някой друг, моля се да сме по- стабилни жените, но гледайки трендовете от Ергена и Бб, чиста епидемия стана.

# 1 957
Аз мисля, че като обсъждаме Даниела, наливаме вода в нейната мелница. Това същество не заслужава да си търкане зъби ( хабиме клавиатурите) за нея.

# 1 958
Габи участва в сделка или не

# 1 959
мале.... пак ли е след нощна смяна снимана?

# 1 960
Лелее много амортизиран вид има .
Мернах някакъв подкаст с Елвира , мъка е за слушане

# 1 961
  • софия
Поне да й бяха избрали по-нормална снимка, на тази изглежда доста зле.

# 1 962
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Досега сме видяли най-много мъжка енергия от Васил и затова всички жени се ориентираха към него
Аз лично никаква енергия не виждам във Васил - ни мъжка, ни женска. Като умряла скумрия ми е - никаква емоция, никакъв живец. Да, държи положение, дава правилните отговори на момичетата, казвайки точно това, което искат да чуят, наблюдателен е и се старае. Обаче е безизразен като робот, с тези заспали очи и равен тон. Никаква искра няма в него. Не знам дали е сухар, но до момента не се е засмял нито веднъж.

# 1 963
Аз смятам,че Вико се хили постоянно като защитна реакция - когато не знае какво да каже,когато се притеснява,когато не разбира за какво му говорят...От снощи ми е малко по-приятен.Има ценностна система заложена му е и доброта,но явно му куца комуникацията.Млад е ще се ошлайфа.

# 1 964
За всички сезони до сега най-достойна се оказа Шрековица - влезе, подигра се на повярвалия си Мартин, върна му розата за завършек и си тръгна с гордо вдигната глава. Евала, маце!
Чак пък! Просто щеше да стане смешна след всичко, което надрънка, ако беше приела.
Тази млада жена, е олицетворение на глупостта и наглостта.  Не бях виждал чак такова чудо..

Общи условия

Активация на акаунт