🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 613
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 100
Хейтът към Даниела е прекален. Навсякъде е. И ако наистина твърдим, че сме по-добри от нея, то би трябвало да се въздържаме на моменти. Точно като миналата година с Нани. Колко се обсъждаха децата ѝ във форума. Сега никой не "мисли" тези на Силвия. Атеист съм, ама имаше нещо в Библията с камъка.
Напълно подкрепям, че Даниела яде повече хейт, отколкото трябва (и то при положение, че 90% от останалите участнички са същите, просто се прикриват). Но в случая не мисля, че става въпрос за хейт. Наистина е смешно да публикува крадени снимки. В началото си помислих, че е за заблуда - да ни намекне, че не е спечелила, защото Мартин не би я пуснал да пътува сама. Нооо, явно номерът със снимките не е нещо ново за нея. Изобщо защо ѝ е нужно през 2 месеца да качва снимки, уж от някакво екзотично място, за да покаже, че има добър живот? Има и други начини - с доста по-малък риск да бъде изобличена.

# 2 101
Смешно е и да обиждаш някой , за да тръпаш лайкове . ( за дизайнерката )

# 2 102
Хейтът към Даниела е прекален. Навсякъде е. И ако наистина твърдим, че сме по-добри от нея, то би трябвало да се въздържаме на моменти. Точно като миналата година с Нани. Колко се обсъждаха децата ѝ във форума. Сега никой не "мисли" тези на Силвия. Атеист съм, ама имаше нещо в Библията с камъка.
Напълно подкрепям, че Даниела яде повече хейт, отколкото трябва (и то при положение, че 90% от останалите участнички са същите, просто се прикриват). Но в случая не мисля, че става въпрос за хейт. Наистина е смешно да публикува крадени снимки. В началото си помислих, че е за заблуда - да ни намекне, че не е спечелила, защото Мартин не би я пуснал да пътува сама. Нооо, явно номерът със снимките не е нещо ново за нея. Изобщо защо ѝ е нужно през 2 месеца да качва снимки, уж от някакво екзотично място, за да покаже, че има добър живот? Има и други начини - с доста по-малък риск да бъде изобличена.
Очевидно тази жена има проблеми. И не само финансови. Сещам се как преглъщаше докато разказваше за бизнеса си в онова видео (преди ринопластиката).

Трябва да признае, че се загрозила. Че бизнесът ѝ не е просъществувал и я е разорил. Че не е първа младост. Въобще, че е в дупка. Всички сме били или може би ще бъдем наистина ниско. Ще се провалим и трябва някак да продължим напред.

Аз определено не подкрепям разсъжденията ѝ,  които между другото Васко подкрепи с две ръце. Но не разбирам защо тя отнася повечето хейт. На Васил все още повечето зрители се кефят. А той има същите разсъждения.

# 2 103
Според мен Даниела иска да имитира луксозен живот, за да привлича богати мъже, които да си кажат - "О, тази жена не се задоволява с малко!", и да развържат кесията. Освен това, според мен има много комплекси на база скромния си произход и иска да изглежда нещо повече. Цялото й поведение е плод на огромен страх от мизерията. Така мисля.

Освен разсъжденията си на скъпо платена държанка, Даниела демонстрира превъзходство над останалите жени (както прави Васил), но той ви дразни, а тя не. Редовно захапва и уязвява. Далеч не е мила и беззащитна добродушка.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 17:07 от Tess d`Urberville

# 2 104
Очевидно тази жена има проблеми. И не само финансови. Сещам се как преглъщаше докато разказваше за бизнеса си в онова видео (преди ринопластиката).

Трябва да признае, че се загрозила. Че бизнесът ѝ не е просъществувал и я е разорил. Че не е първа младост. Въобще, че е в дупка. Всички сме били или може би ще бъдем наистина ниско. Ще се провалим и трябва някак да продължим напред.

Аз определено не подкрепям разсъжденията ѝ,  които между другото Васко подкрепи с две ръце. Но не разбирам защо тя отнася повечето хейт. На Васил все още повечето зрители се кефят. А той има същите разсъждения.
Това и аз не го разбирам. Мартина има огромна зрителска подкрепа например, а тя е същата. Дайте ѝ някой, който работи на 1500 лв., да видим дали ще му се дупи в тясна рокличка и ще го моли за целувка.

# 2 105

Аз определено не подкрепям разсъжденията ѝ,  които между другото Васко подкрепи с две ръце. Но не разбирам защо тя отнася повечето хейт. На Васил все още повечето зрители се кефят. А той има същите разсъждения.
Това и аз не го разбирам. Мартина има огромна зрителска подкрепа например, а тя е същата. Дайте и някой, който работи на 1500 лв., да видим дали ще му се дупи в тясна рокличка и ще го моли за целувка.
Според мен обществото има някаква търпимост към такъв тип мислене и поведение. Но прекали ли някой като Даниела - да говори такива неща в прав текст. Е тогава фалшивият морал на повечето хора лъсва. И всеки се чувства длъжен да порицае такова поведение, да не излезе че под някаква форма го подкрепя или приема. Ама при по-прикрити случаи като с Мартина си е затварял очите....

# 2 106
Много е злобна, единствената енергия която чувствам от нея е нито мъжка, нито женска, а токсична. Само да не е център на внимание и лицето и увисва и бърза да злепостави или обиди някоя друга. Жалка е .

Според мен Даниела иска да имитира луксозен живот, за да привлича богати мъже, които да си кажат - "О, тази жена не се задоволява с малко!", и да развърже кесията. Освен това, според мен има много комплекси на база скромния си произход и иска да изглежда нещо повече. Цялото й поведение е плод на огромен страх от мизерията. Така мисля.

Освен разсъжденията си на скъпо платена държанка, Даниела демонстрира превъзходство над останалите жени (както прави Васил), но той ви дразни, а тя не. Редовно захапва и уязвява. Далеч не е мила и беззащитна добродушка.

# 2 107
Съгласна с Тес, освен частта, че я е страх от мизерията Даниела.
Тя не е влязла в олд мъни лондонско общество, в което всичко се крепи на нечие одобрение.
Тук навсякъде има мизерийка, вкл. и Мартин, който във визитката си излезе от най-смотания комплекс в Манастирски/флората.
Така че не и дреме на Даниела ще впечатлява ли някой местен мизерник, и апартамент ще си вземе тя и всичко. След предаването здраво ще монетизира, което е ок. То дъно като Капитонка успя, а Даниела определено е по-умна.

# 2 108
Аз не смятам, че Даниела е по-умна, за толкова година с такива приятели да не можеш да се монетизираш...значи нещо куца. Пък такива гафове със снимки, примерно, я правят още по-смешна. Разликата е, че Капитонова наистина води доста луксозен живот, затова има повече балъци, които да вярват, а Даниела...е, опитва се да намери някой, който да плати или поне някой, който да купи книгата.

# 2 109
Съгласна с Тес, освен частта, че я е страх от мизерията Даниела.
Тя не е влязла в олд мъни лондонско общество, в което всичко се крепи на нечие одобрение.
Тук навсякъде има мизерийка, вкл. и Мартин, който във визитката си излезе от най-смотания комплекс в Манастирски/флората.
Така че не и дреме на Даниела ще впечатлява ли някой местен мизерник, и апартамент ще си вземе тя и всичко. След предаването здраво ще монетизира, което е ок. То дъно като Капитонка успя, а Даниела определено е по-умна.
За Флора Парк ли става дума? Там ли живее? Ходила съм 1-2 пъти на гости на една приятелка. Самите апартаменти ми се видяха хубави, но инфраструктурата е ужас - 2 коли е абсурдно да се разминат.

# 2 110
А, седнете да вярвате на рускиня, че водела луксозен живот…

Майсторките на лъжата, винаги там някъде ги чака баща-капитан, много роднини, пълни с обич, апартамент в Москва, който предстои да продаде, много подаръци, които тя не искала, защото вярва в любовта…
Капитонка и тя е в тоя облак от правдиви илюзии

# 2 111
Доколкото знам Капитонова си има спонсор от доста време, а семейството 'и в Русия е от работническата класа и със сигурност не от Москва. И има много инфлуенсъри, които си купуват нейните курсове, колкото и да е странно. Grinning Плюс това, Капитонова беше влогър, та житейският 'и път е напълно ясен.

# 2 112
Абе не сравнявайте живота на Мартин в Манастирски ливади, с този, който е живяла Даниела в Чепеларе - в къща под наем, с баща алкохолик. Не й е било лесно никак, за това мисля, че цялата тази жажда за лукс, пари и скъпи почивки, са плод на много недоимък в миналото. Всеки обича хубавото, но такова чак настървение за лъскав живот, на мен ми говори за големи дефицити.

# 2 113
Аз знам тя къде има апартамент. Ама няма да ви кажа. 😁

# 2 114
О, знаем откъде е Капитонка. Въртеше се в нета една снимка на доста потресаващата мизерия и сградата на местния руски театър в мрачен ден

Тес, Чепеларе е прекрасен град и там не се е живяло нито бедно, нито ограничено, напротив, красива природа, хубави училища, няма мизерия. Всеки от там ще ти каже, че е като повечето бг градове.  

Залагам на това, че Даниелка може да живее и с две и двеста, без да губи хъса си за живот, за разлика от Мартин, който без пари ще е едно черногледо мрънкало.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 15:14 от .Hazel.

Общи условия

Активация на акаунт