🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 336
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 190
За една дума от някой Мартин подскача и почват разпити, изпити, а иначе два'йсе жени му казват, колко е зла Даниела и той пак на контра. Тц, не вярвам. Щеше да я разкости досега.
Абсолютно съм съгласна, толкова недоверчив и същевременно приспан, по сценарий си е за мен, може би негов си, нямам идея. В надкаст Туджаров твърди, че всеки от ергените си действал както му идвало отвътре.

# 2 191
Тушев нямаше да им позволи такава свобода. Те си избират едни и същи за срещи - скука. Самите срещи пък са все едно са с ваучер от Грабо. “Промоция - 20-мин АТВ на плажа с чаша сок за $19.99”.

# 2 192
А на мен и друго ми е чудно, Данка, ако дължи толкова пари как може да е толкова спокойна? Аз ако съм ще се побъркам, докато не ги платя.
Тя, ако беше спокойна, нямаше да се излага в такова предаване да си търси спонсор. Ама не ѝ върви намирането по общоприетия начин. А в предаване средата вътре ги зомбира някак си и са лесни за отстрел. Ето, виждаме го наперения пуяк колко е лесен...

Е, ако толкова искаше да си погаси дълговете, можеше да продаде едно от "терданчетата" си и даже да й остане за още парцалки. Ама явно това не й е в приоритетите. Над нащата е, които не са й в женската енергия на муза.

# 2 193
Ако изключим, най-очевидните неща , заради които върху Даниела се изсипва толкова хейт- пластичните операции и заявките й за пари, правописа......  при нея това, което мен лично ме дразни, е липсата на автентичност. Прикрива миналото си, неуспехите си, а се фокусира основно върху някаква идея за нейния живот, която иска да реализа - богат мъж, време за себе си, любов ..
Не е длъжна, но по принцип, ако действително е имала трудно детство и еди какви си неща са й се случвали, ако разкаже въобще малко за това, ще създаде една малко по-пълна картина за това как е стигнла до там, където е и защо има убежденията, които има в момента и скандализира голяма част от хората с тях ,или с други думи как Даниела е станала Даниелата Grinning, която е сега. Този момент напълно липсва при нея - миналото й. То се научава от някакви познати, слухове и т.н, но като цяло тя ,като че ли я държи под ключ тази информация. Ако беше доста по-честна и откровена, много повече хора биха се припознали в нея, дори в грешките й, но тя държи да изтъква едни и същи неща и да ги повтаря и предполагам, че това, което дразни и съквартиранчиче Grinning e, че когато обяснява нещо ( основно за взаимоотношения и роли говоря) ,го прави по начин, по който изглежда, че само тя знае истината само тя има правото да говори за нея и другите да мълчат и да слушат, но никой не може да разбере точно, на кое да вярва.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 10:19 от BobbyDyl

# 2 194
  • Sofia
Даниела е изкуствена, от-до. Може да е била семпла и не особено красива преди, но сега е просто фалшива. Трудно ми е да повярвам, че млада жена на 32 г. сама се е докарала до това, което е. Външният вид, излъчването и ценностна й система са кръгла нула, колкото и да ми говори за разните му там енергии и класа. Не знам каква "класа" точно иска да внуши, но видът й е плашещ.

# 2 195
Тази Вероника също се снима на Малдивите, или са двете или другата и праща снимки за замазване на положението. Да прави каквото иска Даниела все тая е. В Тредс яко я хранят за запорите, но тя не отговаря. Иначе под всеки друг коментар има реплика.
На мен друго ми е странно, че не осъзнава всъщност, че тя не е момиче за милиони, а жена която след 5 години вече ще е застаряваща. Ако иска да е трофейна съпруга и да я спонсорира някой, то ще е някой чичак на 50+. Мартин като го гледам залита по млади гаджета. В спойлерната тема имаше такива неща. Няма да ги пиша тук.

# 2 196
Според мен е възможно Даниела да следва практиките на Анна Девли/Сорокин. Да се присламчваш към богати хора (специално за приятели), да ги смучеш, да имитираш стандарт…

# 2 197
  • София
Цитат
1. Даниела си е купила апартамент, или поне така твърдеше в едно стори (нямам спомен къде го бях гледала - дали инстаграм или тикток, но по едно време много ми излизаха нейни снимки/видеа във фийда). И квартала е казвала кой е, даже и аз знам конкретно в коя сграда Joy

Това,ако е истина не е лошо //

Не е, Даниела живее под наем, вече какво лъже е друга работа.

# 2 198
Няма как да се припозная в Даниела...това да вдигаш крака срещу герданче.. налЕ..мне ми е.

Данка дразни не за друго а защото представя горното упражнение за нещо духовно и извисено енергийно което ние уж не сме били разбирали.

Не, Данче...разбираме..разбираме какво е...това което описах в началото на този пост.Wink

# 2 199
Даниела не иска да е автентична и да се харесва на масите. Не помните ли как се изказа с презрение за "посредствения" живот - това да ходиш на работа, да си плащаш сметките и т.н
Тя таргетира една малка група от хора, които се чувстват богоизбрани.
И според мен не е на 32 години. На видеото от преди 5 години, където е без корекции изглежда повече като 32 годишна. Не е като и други участнички да не са крили възрастта си досега. Има ли някакво доказателство, акт на раждане?

# 2 200
Всеки живее според разбиранията си. Винаги е имало такива жени, които търсят лесния начин на живот чрез богатството и успехите на друг. Смятат, че с няколко подобрения нещата ще се случат, но уви, не става при всички. Очевидно е, нашата Кари Братшоу няма да намери и този сезон  Тузаря, а само ще направи един тур по медиите  и каквото успее да извлече като дивидент, това ще е. Хубавото е, че целеустремена и не се отказва, лошото е, че времето и минава, пък никой не се лови на евтините и номера. Засега пред камерите и се получават, уж, нещата, но реалността говори друго. И реклама на книгата си не можа да направи, видя се, че не работят успешно методите й. Скоро ще снижи мизата. Жал ми е за нея. Сама окарикатури образа си.

# 2 201
А защо толкова жени скачат на Данка ли, защото по някакъв начин са имали сблъсък, я със собствения мъж, я покрай баща, вуйчо, чичо, който се е поддавал на същия типаж като Данка. И сега тя в пълния си блясък ни учи как се живее, как да мисли жената, а пропуска да каже, че тя не се вижда в ролята на съпругата.
Например оня много женения хепимен, какво й е на жена му, на всяка друга жена независимо дали на богат мъж или просто красив, атрактивен. Вече толкова ни се размиха критериите, че почнахме да боготворим прости@@та, а да ненавиждаме лоялността,  може би защото липсва, знам ли..

# 2 202
И реклама на книгата си не можа да направи, видя се, че не работят успешно методите й.
Защо да не работят методите ѝ? 20 годишните кифлички тип Косара купуват книгата като топъл хляб.

# 2 203
Жени като Данка какво правят като станат на 45-50-60г? Как живеят? Чудя се как виждат нещата....
Как виждат бъдещето..старини..
Едва ли вярват че като хванат някой богаташ..той ще е с тях дорде смъртта ги раздели? Тоя тип "връзки" знаем на кой принцип са...нито един от двамата не е стойностен човек...
Та?

# 2 204
И реклама на книгата си не можа да направи, видя се, че не работят успешно методите й.
Защо да не работят методите ѝ? 20 годишните кифлички тип Косара купуват книгата като топъл хляб.
Ако толкова се купуваше, щеше да си е изплатила дълговете, но това си е моето мнение. Ако вашето е вярно, това я прави успешен писател, но ми се струва, че не е.

Общи условия

Активация на акаунт