🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 758
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 90
Люба и  тя моделства
Скрит текст:

# 91
Това беше много тъпо, че Мартин каза коя е избраницата му.

# 92
  • София
Интересно ми беше надиграването между Мартин и Даниела, но сега като знам, че е сценарий, губя интерес. Дори и да стане някакъв обрат - и той ще е режисиран…😕

Ще погледам още 1,2 седмици да видя Васил какво ще покаже. Но ако той играе класически Ерген, ще спра да си губя времето 😉

# 93
  • София
Не съм гледала предишните сезони и не знам какви са правилата. След като Мартин заяви, че харесва Даниела (това е неговият избор), това означава ли, че за тях шоуто приключва и излизат?

# 94
Не знам за момичетата, но мен Мартин започва да ме плаши. Като типичен нарцис и насилник се проявява. И като погледне с едно по-присвито от другото око, съвсем демоничен ми се вижда. Този си търси жена, която да мачка.

# 95
Според мен Виктор може да изпили повече нерви от Мартин.
Променлив е и лесно се влияе. Накъдето е модата, той е такъв. Действа според реакциите на момите, но има предвид и публиката. Ситуацията с Росица е показателна - една вечер й говори едно, другата действа друго, на синхрони трето, на Любомира се прави на четвърто. При Мартин поне правилата са ясни. Ако щеш.

# 96
  • Street of Dreams
Не съм гледала предишните сезони и не знам какви са правилата. След като Мартин заяви, че харесва Даниела (това е неговият избор), това означава ли, че за тях шоуто приключва и излизат?

За първи път ерген е честен и казва коя е избранницата му - другите до сега даваха надежди насам-натам "да е по-интересно". На мен пък така ми е по-истинско. Ще видим как ще продължат.

# 97
  • Русе
Мерси за темата.
Този сезон май ще откара до наесен и ще предаде щафетата на Ергегина от Рая.

# 98
Мен ми е интересно Васко към кого ще се оформи с опознаването на момите.

# 99
  • София
Това беше много тъпо, че Мартин каза коя е избраницата му.
А дали няма да се случи нещо неочаквано, щом така ясно го показаха?

# 100
И аз мисля, че ще има някакви обрати с Данка. Не го виждам да стои мирен и примерен Мартин до края.

# 101
И аз мисля, че заяви избраницата си точно защото ще има обрат или по някаква друга причина. Мартин няма как да каже това категорично, без одобрението на продукцията. Може Васил да влезе в надпреварата за мистериозната Даниела....Но май всичко пак е нагласено по някакъв начин. Сигурно един ден, ако някой вземе наистина да се влюби, ще хване продукцията много неподготвени...

# 102
  • София
За мен не е важно дали е сценарий или се държат истински, за мен е важно да ми е интересно, а то ми е интересно. Simple Smile

# 103
  • България
Не харесвам Бранимира, Любомира, Косара, Даниела, Мартина, Ана-Мария. Писах, че харесвам Росица, симпатична ми е. За Ана-Мария се зачудих, защото създава шоу, но и тя не ми харесва.
Бих искала да покажат образите на Синтия, Клаудия и Ивет, но не и аз лично да ги опозная.

# 104
Дадох + на Даниела и - на останалите Grinning
Искам да видя повече от Синтия и Ивет.

Косара е учатсвала в ревюто на Карпов, ако някой има желание да я види Grinning, може да го направи в страницата на бранда в инста. Последната рокля с която беше също е тяхна. Сега видях , че и Ана- Мария е там Laughing и тя модел го раздава.

Васил не ми се връзва с никоя, Косара ще го отблъсне рано или късно с поведението си.

Общи условия

Активация на акаунт