🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 751
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 75
И аз искам игра за познания, логика и т.н. Но Ники Николов освен в ББ, никога не е правил такива, което е жалко за нас, сеирджиите Sad

# 76
Да, игрите с обща култура бяха интересни и много показателни. Още помня истеричната Александра от първи сезон или Маги от трети как нямаха и основни познания (аз не очаквах да са толкова зле) и тоя сорт игри разкриваха доста за участничките.

# 77
  • някъде другаде
Аз искам игра с познания по български език, култура, история, география, ей така да ги видим всъщност колко са..

И за ергените също!
А те могат да мълчат на всички теми.

# 78
  • Street of Dreams
Колко пъти се спомена в темата, че щяло да е интересно Анета да е в къщата и ето ви сега. Тази седмица ли влиза?

За тези, които са я пропуснали или искат да си я припомнят - https://youtu.be/R21jheqPj5A?feature=shared
Нищо не помня от първи епизод, мерси.
Изобщо не се радвам, че ще влиза тази. Досегашните й мъже били женени - моля? Къде е сега моралният компас на бг-мамите, или защото няма шанс за фаворитка, всичко е простено и няма проблем. Не ми се гледат сеири и панаири, не ми се гледат прости жени - което няма нищо общо с образованието, защото в БГ дори тази може да го завърши, без да качи грам интелектуалното си ниво.
Игри за обща култура - За. Игри за интриги, бутане, блъскане и торти в лицето - твърдо против.

# 79
Защото ще влизат в есенния сезон стари участнички от минали предавания… На мен ми се гледат нови лица, не едни и същи.

# 80
Стари участнички? Че те още ли са без мъже или временно ще се правят на необвързани за слава?

# 81
Чак снощи успях да изгледам епизода от четвъртък.
Не съм ви чела, набързо ще нахвърля 2-3 неща.
На Даниелините сълзи грам не повярвах. Но Мартин се върза. И вече ни каза коя е избраницата му. От тук нататък всичките му срещи и всички церемонии с него са безсмислени.
Много се смях как успокояваха Ферай с 'Мисли си за храна'.
Скандалът с Росица на мен ми изглеждаше нагласен. Особено и с коментарите на Виктор след това на коктейла.
Интересно ми е кои ще са финалистките при Виктор и Васил.
За Виктор залагам на Любомира (победителка), но не знам коя може да е другата.
Васил - Косара (победителка) и Адриана.

# 82
Много благодаря за темата!

Харесвам Ана-Мария и Роси.
Ана Мария е единствената интересна дама около Мартин.

С Косара бях на кантар, че ми допада осанката и но много се оплете след влизането на Васил. Какво му беше да каже: "Мнооооого ми допадна Васил, няма да е честно към Виктор да продължа при него". Не! Тя чудесен човек, само цветя и рози, за всичко е виновен Виктор.

С Роси също бях на кантар и сигурно не е за предаването, но си е искрена и това е голям плюс в мойте очи.

От останалите са ми интересни Ивет, Синтия и Ива в този ред.
Ади също ми беше симпатична до срещата им в Васил, но няма да издържа още един разговор, където прекъсва и довършва изречения. Голям грях Simple Smile

Данчето ми е пластмасов паразит, не знам как ще допуснат такава да спечели ... да видим.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 17:50 от Одри ♡

# 83
Колко пъти се спомена в темата, че щяло да е интересно Анета да е в къщата и ето ви сега. Тази седмица ли влиза?

За тези, които са я пропуснали или искат да си я припомнят - https://youtu.be/R21jheqPj5A?feature=shared
Благодаря за линка! Значи ясно си спомням, че се изцепи накрая - "еб@*ти смешника". Още първия епизод четох коментари, че Анета била забавна.🙄 На мен поне би ми трябвало още едно извънредно положение да осмисля "хумора" на тази жена... и моментите, в които е трябвало да се усмихна.🙂

# 84
Диана в Подкаста каза ,че фирмата и към соято работи е един от спонсорите и тя е получила разрешение от тях да влезе.Издадоха ,че в септемврийският" Ерген -любов в рая"ще влязат и бивши дами от миналите Ергени.Всички момичета са знаели за Мартин и за живота му навън Joy ,само Ива не е знаела за него ,щото 5год.е живяла в Дубай.

И аз го чух. Една от поканените е Денис. Дали е приела - не знам. Тъпичко е да се претопля манджата, но това е.

Мерси за темата 🌸

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 12:25 от Lili Roze 748420

# 85
Благодаря за темата, Кло. 🌹
Нещо ми спихна интереса по линия - Марто/Данка. Единствено ми е интересно дали ще има обрат. Няма начин той да се върже като агне, освен да чисти имидж и да се изкарва най-сериозният мъж за връзка. Но пък точно с нея с нейните противоречия... просто не го вярвам.
Казах, че искам развитие с Ана. Със сигурност е по-интересна от Данка, наред с всичките си кусури.
А и искам да го видя как ще се измъкне от Мартина. Надявам се да не я нарани много.
Васко ми е любопитно дали и той ще се хвърли през глава към Косара или ще пробва и други.
Вико.. той е там да внася доза хумор. 😁

# 86
Къде, освен войо, могат да се гледат първите епизоди?

# 87
Васил дали е човек на продукцията?! Той няма равен старт с другите ергени, а по-скоро им обира “остатъците”. Виктор и Мартин, по новите правила си избираха момичетата, а Васил се “примирява” с техните избори, което е странно.

# 88
Е аз доколкото виждам, си правят дгентълменски споразумения коя на кого е. Не е забранено да даде роза на нечия чужда мома, пък ако тя приеме - ще има сеир за нас.

# 89
Пак от Подкаста на Диана :между коктейлите и церемонията на розата имали доооста дълга пауза, дамите сядали на беседката и почва ли яко наливане и пеене на чалги. Особенно набляга ли на песента "Снайпера".

Общи условия

Активация на акаунт