🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 721
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 60
Евгени веган ли е?
За животните не е трудно условие.

Освен милионер трябва и да е веган и да обича животните.

# 61
Ми не е, както се вижда не се получи. Grinning
Да обичаш животни е едно, да прибираш животни - друго ниво. То всички много обичат, ама накрая с той пудели.

# 62
Тенкс за новата тема🌹
Не ми харесват Косара, Анна-Мария, Любомира, а и Силвия вече.
Мартина, Бранимира и Даниела на фона на горните са ми далеч по-окей.
Интересно би ми било да дават повече от Синтия. Може би и Ивет, Александра и Клаудия. Ферайчето не мисля, че ще остане извън светлината на прожекторите, така или иначе си намира начини да се чуе, че все още е там 😄 А другите Ива, Адриана някак не са ми особено интересни.
Не се вълнувам за влизането на Á и А. Едва ли ще се задържат и ще има нещо смислено покрай тях.
Щеше да ми е по-интересно да видя Васил на среща с някое от момичетата, които дават по-малко.

# 63
Евгени бе вегетарианец и покрай нея бе станал веган, поне това твърдеше в интервюта. За мен те бяха странна двойка, уж заедно, но не живееха заедно, а връзката им бе по спомени около две години. За хора на тяхната възраст е необичайно да не заживеят заедно толкова време, а да си ходят на гости като ученици.
Сезонът стартира дост различно и в началото ми хареса, но бързо след това ми доскуча от липсата на теми за разговори от Виктор и леко махленския стил на Мартин, още повече около факта, че се въртят все едни и същи момичета. Не виждам нито една да е толкова привлечена, така както Валерия, Елена, Маги или Надежда са коментирали предните ергени. В този сезон освен за детството на Виктор, лъжите покрай Мартин няма по-съществено опознаване както за тях, така и за участничките. Идва ми прекалено повърхностно, дори и за това предаване.
Интересен факт, че последните години в Хелс китчен се създават по-истински отношения и двойки, съветвам продуцентите да видят техния подбор, не е само до външната красота, там участниците имат повече разговори, общи теми, които ги сближават.

# 64
Чакам да видя социалния експеримент с Даниела как ще приключи. И как ще се разгърне по-нешлифованата ѝ версия в лицето на Шрековица.
Ох, още се хиля на нововъдения термин уонаби паразитка Sweat Smile от СлаБе Flowers Rose
Към цветния речник  на темата добавям и регионална алфа маймуна - страхотна метафора за една от девойките, с цветно чувство за хумор на една съфорумка.

# 65
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Фаворитките на титулярите не ги харесвам. Роси, Косара и Бранимира ги пропуснах - не мога твърдо да кажа да или не. Има неща, с които ме дразнят. Косара се очертава ябълката на раздора, всички я искат. Тъжно е, че може да има по-интересни сюжетни линии, но са си хванали тези момичета за главни героини и няма отърване.

# 66
Ами, харесвам Александра, Клаудия, Ферай, Росица, Бранимира (стига да не я дават толкова често, че започва да дразни), Ивет, Синтия, Ана-Мария.
Бих искала всички да останат (новите звезди са ми безразлични засега).
Забележката ми е към сценаристите - тъпо е да вкарваш нови момичета, а да не "вкарваш" някакви игри, предизвикателства, чрез които да се покажат знанията и уменията на всички. Можеше на местните танци да заведат всички и да получи роза тази, която най-добре се справи. Можеше същото и с подправките да направят - да накарат момичетата да сготвят нещо по рецепта, с подправки и прочее. Явно тази година не залагат на спортните умения на дамите, но можеше и някакво състезание да направят.
Дали на продукцията не са й отпуснали достатъчно пари, или просто така са решили?

# 67
  • Обран бостан ;)
Току що затворих последната страница на книгата на Даниела.
Прекрасна книга, увлекателна, чете се на един дъх.
Ще купя още 20 бройки и ще ги подаря на всичките си приятели за да знаят как да се отнасят със стойностните жени. Sunglasses

# 68
Ще купя още 20 бройки и ще ги подаря на всичките си приятели за да знаят как да се отнасят със стойностните жени. Sunglasses

Честит първи април Grinning

# 69
  • София-Лагера
Както върви в новогодишната ни програма,ще бъде дадена последната роза.

# 70
  • Sofia
Поздравления! Прочете все още неиздадения бестселър, книгата на книгите! Честит ден на шегата уважаеми съфорумци!

# 71
  • Обран бостан ;)

Честит първи април Grinning

Ееех, не ми вързаха. Сефте Trollface

# 72
  • Вестерос
Аз искам игра с познания по български език, култура, история, география, ей така да ги видим всъщност колко са..

# 73
Диана в Подкаста каза ,че фирмата и към соято работи е един от спонсорите и тя е получила разрешение от тях да влезе.Издадоха ,че в септемврийският" Ерген -любов в рая"ще влязат и бивши дами от миналите Ергени.Всички момичета са знаели за Мартин и за живота му навън Joy ,само Ива не е знаела за него ,щото 5год.е живяла в Дубай.

# 74
Аз искам игра с познания по български език, култура, история, география, ей така да ги видим всъщност колко са..

И за ергените също!

Общи условия

Активация на акаунт