🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 730
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 45
От скука, чудя се защо Даниела е направила втора ринопластика, предполагам, че не се харесала след първата. "Таймлайна" не ми е ясен, попадна ми видео от преди 5 години, според Вас това след първата операция ли е или натуралния нос?

# 46
Гледах в профила на Теа, жената на Наум, клип от последния епизод. Имаше надпис- Ще се омъжиши за мен и сърце и две букви. Първата беше "Т" , другата не се виждаше. Май няма момиче с име започващо с Т
Някой има ли тази снимка?

# 47
Прилича на преди филърите или каквато там интервенция е правена в скулите.
Предполагам, че не тренира нищо и поддържа фигура с глад. За това и в лицето изглежда толкова изпита.
Устните й също изглеждат "непипани" или "в пауза", не съм наясно много с процедурите. Старея и си белея.
Веждите със сигурност са нарисувани.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 00:27 от zlatenceto

# 48
От скука, чудя се защо Даниела е направила втора ринопластика, предполагам, че не се харесала след първата. "Таймлайна" не ми е ясен, попадна ми видео от преди 5 години, според Вас това след първата операция ли е или натуралния нос?
И аз гледах част от това интервю. Според мен това си и е оригиналният нос. Разбирам защо се е хукнала да прави корекции, но скулите и зъбите много зле са се получили. Носът и не е чак толкова зле. Не разбирам защо някой ще иска да си сложи такива скули, всичко друго мога да преглътна.

# 49
Ами гравитацията не можеш да я подкупиш, тя си личи с годините. Аз и Галена я гледам по случайни рийлове в социалките, прилича на Жокера... Филърът стои монтиран на определено място и понеже липсват подкожни мазнини и еластичност, другото висва.

# 50
Колко епизода е този четвърти сезон ?

# 51
  • София
Колко епизода е този четвърти сезон ?

# 52
  • here and now
Той този сезон може и да не свърши. Нещо като реалити сериал...
Влизат и излизат разни персонажи, а главните герои ги посрещат и изпращат...

# 53
Пълна тъпотия да вкарват откачалки по следата на сезона. Преди поне си знаехме, че първо е кринджа (който на мен не ми липсваше) и после ставаше интересно. По-добре да даваха скандали, игри между момичетата. Ние нищо не знаем за тях, дават ги само по срещи и малко от басейна.

# 54
  • София
Благодаря, Clo 🌹!
Oказа се, че харесвам само 2 - Даниела и Роси - две напълно противоположни по манталитет 😂. Но май двете имат нещо общо - най-искрени са 😉.
Искам да видя повече от Клаудия, Синтия и Ади.
/ интересно - Васил не даде роза на Клаудия - Защото го би кат’ маче  на табла?😜/
Клаудия ми е слабост 🥰

# 55
Той този сезон може и да не свърши. Нещо като реалити сериал...
Влизат и излизат разни персонажи, а главните герои ги посрещат и изпращат...
“Дързост и красота”. Е, за второто не е много сигурно, но поне дързост има. 😁

# 56
  • София /Абсурдистан
Искам работата на Наум аз.

# 57
Никоя не ми харесва вече. Да ги махат всичките заедно с двата оригинални ергена и да влязат нови.

След препоръката на съфорумки гледах с2, който е с по-красиви момичета, но след инфо за В с дядо и и то ми приседна. Валерия е толкова красива може да си намери  млад милионер !

Единственият, който може да се урѐди с милионер от този сезон , реално като ги гледам  е ВикитУ.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 06:33 от Labubu8

# 58
Колко пъти се спомена в темата, че щяло да е интересно Анета да е в къщата и ето ви сега. Тази седмица ли влиза?

За тези, които са я пропуснали или искат да си я припомнят - https://youtu.be/R21jheqPj5A?feature=shared

# 59
Освен милионер трябва и да е веган и да обича животните.

Общи условия

Активация на акаунт