🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 717
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 15
Коя е Шрековица, че няма да спя? Нещо съм изпуснала 😆

# 16
Прекалено ми е вече това прииждане на хора.За какво ги вкарват тези момичета...Титулярните ергени видимо си избраха .Още една-две гравитират около двамата.Всичкото това женско войнство Васил ли ще ги обгрижва...То ще му се вземе акъла на момчето.

# 17
  • Варна
Коя е Шрековица, че няма да спя? Нещо съм изпуснала 😆

Тая с розАвия замък, дето Мартин я отряза още на срещата в София.

# 18
  • софия
Сега погледнах кадрото на темата и се търкалям. И тримата ни ергенина гледат на мор. Голям кеф тази година. Мацките са здравей живот, а ергените се пекат на шиш. 😂

# 19
  • Варна
Сега погледнах кадрото на темата и се търкалям. И тримата ни ергенина гледат на мор. Голям кеф тази година. Мацките са здравей живот, а ергените се пекат на шиш. 😂

Хак да им е, Слабе. Гърч, гърч и пак гърч, докато се научат как трябва да се държат с една жена и 50-60 хилки 🤣

# 20
  • here and now
Благодаря за темата.
Не харесвам ни една. Не са ми интересни и останалите.
Чакам Шрековица. Дано ѝ позволят да се разгърне. Има потенциал за сеир Mr. Green

# 21
Зачудих се коя харесвам, па се сетих, че става въпрос за участничките от "Ергенът"... Какво да им харесвам аз, да не съм ерген! Nerd Да върви там и да свършва все някога, че не знам какво ще си смучат от пръстите до средата на май. Не искам тия двете новите да влизат! За какво са? Да те отхвърлят и ти пак да се буташ да влезеш, егати досадниците.
Благодаря за темата Flowers Rose

# 22
И от мен благодаря, Clo, за темата и за анкетата!!! И, аз Не- валидирах повечето от участничките...Харесва ми Роси, и искам да видя повече от Синтия, особено с Васил! Косара и Любомира са ми най- антипати...Шрековица ще ми е забавна за един ден, но едва ли ще я издържа повече. То, така или иначе вече не е класическия формат на Ергена, та и аз бих приветствала още ергени- някой тип Мастагарков например...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23
Благодаря за темата!

Никоя не харесвам особено, симпатизирам на Роси донякъде.

Чакам да видя социалния експеримент с Даниела как ще приключи. И как ще се разгърне по-нешлифованата ѝ версия в лицето на Шрековица.

# 24
  • софия
Кло Flowers Rose

Харесвам Ана Мария.
Даниела и Мартина са ми ок с леко предпочитание към Дани.
Харесвам Бранимира, Любомира и Косара, като Косара скоро я включих в плюсовете, но  още е на ръба и може бързо да се изхлузи надолу. Grinning
Роси вече е твърдо не при мен, неочаквано разочароващо представяне, съжалявам.
Confused

От миманса абсолютно безразлични са ми Ади, Алекс и Клаудия.
Другите са ми симпатични - да ги дават повече. Hands V

Туджаров пресмята на Неделчо - трима ергени, всеки с по-три финалистки, накрая им трябват 9 моми.
Затова вкарват нови ЗвИзди- може би бързо ще ги разкарат, но пък да имат време да "развият" някои от сега заспалите курортистки.

Новата Алекса ми е пълна зАспа. Нищо интересно не помня от нея от КнИ. Но не е лоша сякаш.
Момичето с розовите замъци и 5 000 месечно беше много забавна, посмях се с нея, видя ми се естествена. Шумна, но добродушна.

Да влизат, ок ми е на мен динамиката.
Също и че не гонят често ми харесва.
Нямам против и че Ергените бързо си показват предпочитанията -така ми е най-близо до естествен, ненагласен сезон.  Но да наблегнат малко на образите на момичетата, за да има смисъл всички те да са вътре. Нека видим характери, нищо че няма да са фаворитки.

# 25
Виктор отсвири Алекса още в началото ,сега пак ще я вкарват.Физиономиите на Мартин и Виктор с влизането на Алекса и Шрековица масажистката ще е безценно.

# 26
Гледах подкаст с Елвира, към края говори за родителите си. Явно хич ги е нямало, но въпреки това не ги обвинява. Струва ми се добър и сърдечен човек, много повече от повечето. Че и красива и естествена, ако бях богаташ такава бих взел, а не Даниела или Мартина.
https://youtu.be/Lew-njejtz4?si=4tco1SvXtovMWnBI

# 27
Благодаря за новата тема. Би ми било интересно да излязат от сянката Клаудия, Синтия и Роси.
Преди няколко дни видях един коментар на Роси в Тредс, че е влязла в къщата с депресия. Всъщност, за това се записала. Което обяснява много за поведението ѝ. Вглъбяването във Виктор, мълчаливостта, зяпането в една точка, треперенето. В този ред на мисли, май по-добре да не ѝ отделят много екранно време. Може да съжалява.

# 28
На мен ми се иска да видя конфронтация между Данка и Шрековица, би било сеир. И двете имат идентични цели, само дето едната е по-брутална в изказа и няма sugercoat за това какво иска и с кого е била.

п.с. Благодаря за темата!

# 29
Благодаря за темата! Най-интересни: Косара, Ана-Мария, Клаудия;
симпатични - същите и Мартина, донякъде Бранимира. Очаквам още от Росица и от Синтия. Другите да си ходят.  Но...май не става точно така. Най-изкуственото създание Даниела прецаква не само момичетата, но и доброто ми мнение за Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт