🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 728
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 30
Гледах в профила на Теа, жената на Наум, клип от последния епизод. Имаше надпис- Ще се омъжиши за мен и сърце и две букви. Първата беше "Т" , другата не се виждаше. Май няма момиче с име започващо с Т

# 31
Коя е Шрековица ? Можете ли да ме просветлите защо я наричате така ? Четох по-горе, че е някаква с розови замъци, но нямам спомен. Имаше една кукувица с червено облекло мисля, която се хилеше като тиква и която беше изръсила някакъв бисер и Мартин се беше шокирал от простотията и. За нея ли става въпрос ?

# 32
  • София
Анета май се казваше.
Тя каза, че бившите и мъже изглеждали като Шрек или че не обичала такива като Шрек.
Офф, нещо такова. Не помня вече, ужас.

И също така се изказа доста грубо към Мартин, когато той стана и си тръгна. Как го нарече, селтак или смешник, не нещо друго беше. Абе обиди го нещо.

# 33
Гледах в профила на Теа, жената на Наум, клип от последния епизод. Имаше надпис- Ще се омъжиши за мен и сърце и две букви. Първата беше "Т" , другата не се виждаше. Май няма момиче с име започващо с Т
Теа и Наум имат ли брак?

# 34
И аз благодаря за седмичната тема. Наистина много смешна снимка на корицата. На мен ще ми е забавна комуникацията на Шрековица с останалите момичета и с ергените. Дава заявка, че има чувство за хумор.

# 35
Чакам да видя социалния експеримент с Даниела как ще приключи. И как ще се разгърне по-нешлифованата ѝ версия в лицето на Шрековица.
Ох, още се хиля на нововъдения термин уонаби паразитка Sweat Smile от СлаБе Flowers Rose

# 36
Все още търся логика във влизането точно на тези двете. Дори 2 стриптизьорки биха били по-добър избор Grinning

Алекса - отхвърлена от Виктор, а днес погледнах малко за нея и ми попадна видео визитка за някое предно реалити явно, в което за 30 секунди време казва, че мрази 'олигофрените' да ѝ бъркат ударението на името, палела много лесно и била един вид скандалджийка. Чудничка.

Васил ли трябва да се захласне по нея? Или Мартин...

Анета (защо не Фиона?) кой трябва да впечатли там? Марто ще седне с Виктор и Васил и ще им обясни като на приятели с тази каква среща е имал в София.

А си мислехме, че Николов ще ни опази от сеир Simple Smile явно тази е била записана "в случай на емърджънси - счупете стъклото и се обадете на Шрековица" Grinning и последния разврат на събитията с Даниела и Мартин е довел до това решение.

Сеир да бъде.

# 37
  • София / Пловдив
Теа и Наум имат ли брак?

Като няма друга сватба поне те да намажат, а? 😀

# 38
Благодаря за темата Clouded 🫶💐
Косара през последната седмица рЕзко слезе към отрицателната ми вибрация, Роси още ми е в положителната. Искам да видя повече Синтия в действие с Васил.😊
На Шрековица всъщност визитката е снимана в студиото на моя приятелка, която не гледа Ергенът и тя тогава ми беше споменала, че Шрековица е казала “тоя не ме харесА, тъпанар”, след като Мартин си е тръгнал😆Била си е същата тралала и без камерите, така че ни очаква сеир😄Алекса съм я гледала в Къщата на инфлуенсърите и мога да кажа, че не е най-умното грахче в купичката, та се надявам да я обезрозят скоро😆

# 39
Васил ли трябва да се захласне по нея? Или Мартин...

Анета (защо не Фиона?) кой трябва да впечатли там? Марто ще седне с Виктор и Васил и ще им обясни като на приятели с тази каква среща е имал в София.

А си мислехме, че Николов ще ни опази от сеир Simple Smile явно тази е била записана "в случай на емърджънси - счупете стъклото и се обадете на Шрековица" Grinning и последния разврат на събитията с Даниела и Мартин е довел до това решение.

Сеир да бъде.
А, не отхвърляй Шрековица с лека ръка. Марто от 5000–6000/месец, се натресе на оферта 50000–60000/месец.
Сега може и да поразмисли Sweat Smile

# 40
  • София
А, да, 'тъпанар' (абе май беше 'смешник') рече на Мартин, хаха
Тази ако я позадържат малко пое шоу ще прави, че заклевам се на всеки един епизод ми се доспива.
Окей, няма скандали, това е добре, ама и романтика не виждам, а това е зле.
Както и да е.

Алекса според мен влиза само с една цел - да си подобри рекорда за престой в риалити шоу. Обикновено престоят и е от няколко часа до няколко дена.
А представяте ли си, влиза и я гонят веднага, ахахаха, аз бих го направил ако имах тази власт.
Ще се запише в родните анали. 😁

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 00:07 от Diavolo

# 41
Ех, тъкмо се чудех защо не пускат някой образ тип Хрисияна и хоп, шрековица.. мисля, че е било задължително да я вземат,ще падне смях, а все пак са я открили вече, защо да не се повеселим дружно. Даниела тъкмо каже нещо хубаво или се изрази добре и после последва някое фалшименто и пак не мога да я гледам. За мен с Мартин са си в схема, няма как той да толкова залупен или влюбен, да не я тества, а всички останали да ги тества на всяка крачка, за мен са си в тежка сценарийна връзка.

# 42
Теа и Наум имат ли брак?
Мисля, че не. И аз си го помислих.

# 43
  • софия
Ох, вярно, тази Анета, така беше на срещата - "верно ли си тръгна тоя смешник? Че какво не ми хареса?"  - вика Joy

Някакво незлобливо перде с добро чувство за хумор ми изглежда на първо четене.
Мартин и влезе в тона и се получи хумористична среща.
За протокола - Тази + Художничката на Виктор бях изненадана, че не получиха рози.

# 44
  • Вестерос
Мерси за темата!

Мартин вече е на 40, може да го оправим в първи пост Simple Smile

Не ги харесвам всичките без Роси. Искам да дават повече Ивет, Синтия, Александра, Клаудия. Почти нищо не знаем за тях.

Общи условия

Активация на акаунт