🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 769
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 105
Не съм гледала предишните сезони и не знам какви са правилата. След като Мартин заяви, че харесва Даниела (това е неговият избор), това означава ли, че за тях шоуто приключва и излизат?
В България не е имало такъв сезон.
Във втори сезон си пролича, че Ергенът харесва едно от момичетата много повече от останалите на много ранен етап. Там обаче не позволяваха да са едни и същи по срещите и си ходеше с всички момичета. Отделно от това една от другите участнички се "разигра" към средата и до последно имаше интрига коя от двете жени ще избере.
В трети пък фаворитките бяха две почти от началото, някои други също се развиваха добре и имаше интрига до финала. Накрая Ергенът обаче не избра никоя.

В чуждестранни сезони обаче се е наблюдавало това Ергенът или момата да избере рано. Случайно чух в един подкаст на Антоанет Пепе, че нейна задочна позната е била Момата, но са били две. Тя е прекратила участието си сравнително начало и до ден-днешен е с избраника си.

Според мен Марто няма да го пуснат да си ходи още сега, но не виждам особено развитие. По-скоро ще наблегнат на интригата между Васил и Виктор.

# 106
  • # супернатурална #
Дадох плюс на Даниела и Бранимира. Харесвам чепати жени, "кози", както писа някой. Но само в отношението си към мъжете. Жени, дърлящи се с други жени не понасям. Особено ми е неприятно поведението-мили очички на ергена, булита сред момичетата. Ивет ми е интересна и красива, не видях нещо кой знае колко скандално в облизването на сламката, другите преекспонираха.
Това, че е омъжена, не е причина Ива да е неотразявана от Ергените. Просто в тази жена няма никакъв секс. Жалко, защото е мила и красива.

# 107
Това беше много тъпо, че Мартин каза коя е избраницата му.
А дали няма да се случи нещо неочаквано, щом така ясно го показаха?
И според мен ще има някакъв обрат.

# 108
Даниела показа каквото имаше за показване и вече се изчерпа като образ. Страшно досадна ми е вече и не искам повече да я гледам. То при нея е едно и също - глезене, гледане, женска енергия и т.н. Нищо интересно от живота си не е разказала досега. Като са се харесали с Мартин, да си хващат пътя и да ни освободят от присъствието си. Наистина страшно ми писна и от двамата, но най-вече от нея. Толкова други момичета има(ше), нека им се даде малко поле за изява. Синтия и Ивет само стоят в миманса. Иска ми се да разбера повече за миналото на участничките - какво са учили, с какво се занимават, хобита и интереси, намерения за бъдещето и т.н. А не само сълзливи истории за лоши бивши. Вместо да вкарват нови образи постоянно, можеше да обърнат малко повече внимание на наличните. Но не... цял сезон само Даниела гледаме. Аман вече.

# 109
На мен никоя от участничките не ми е много интересна. Има такива, към които съм равнодушна и такива, които са ми неприятни.
Не изпитвам желание да опознавам никоя. Интересни са ми само в контекста на взаимоотношенията помежду им и с ергените.

При Мартин не очаквам обрат, свързан с друга жена. То няма коя друга. Обрат може да има само ако нещо го разочарова Даниела и той не я избере накрая.

# 110
Даниела в сайта има чак и лична консултация срещу 100 лв. Тези хора защо така няма връзка с реалността.

# 111
  • Вестерос
Е Капитоновa продаваше дни и часове със себе си Grinning

# 112
  • София
Благодаря за темата. Надявам се Васил да покани отново Синтия на разговор.
Александра е като опъната струна, която всеки момент може да се скъса, надявам се скоро да си тръгне.

# 113
  • somewhere near the sea
Би трябвало след като Мартин е избрал категорично да го "резнат" от ефирно време. Това би могло да го изнерви, защото той е във форма̀та, за да се показва. А и е по-честно: Избрал си - върви си троши главата с тая! Защо да взема от времето на другите? Не е интересен вече - всеки следващ епизод ще е повторение на досегашните: Тя ще изисква и ще се цупи, той ще коленичи и ще ѝ се моли. После тя ще му даде да я  целуне по врата, но след като е обещал скъпо бижу.  Не знам с какво двамата могат да поддържат интереса на драгия зрител. Поне не и моят.

# 114
  • here and now
Даниела в сайта има чак и лична консултация срещу 100 лв. Тези хора защо така няма връзка с реалността.
Тези, които ѝ ги дават са още по зле, мен ако питаш.

# 115
Уточнено ли е каква е кинсултацията? 🤔😉

# 116
Как да имаш нова чанта JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 117
  • here and now
Как да имаш нова чанта JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Чанта, колие. Предполагам всеки според нуждите му консултира Mr. Green

# 118
Аз харесвам Ива. Според мен, тя е доста земна жена, затова някакси не всява особен интерес. Не я виждам да придава чалъми. Другата ми симпатична е Любомира. Яд ме е, че Синтия стои в сянка, много интересно лице има и не знам защо така не успява да се изяви - надявам се, че Васил ще я прикотка. Тази година няма жена, която откровено да не харесвам, може би Косара заради изцепката й мин.епизод. Адриана ми беше любимка, но се държа нагаждачески спрямо Васил и много лелско поведение взе да лъха от нея. Александра има извънредно престорено и лигаво поведение. Бранимира визуално ми харесва, но е токсик, детска работа е нейната, и то много.

# 119
  • София /Абсурдистан
От всички участнички харесвам само Росица. Чак се чудя какво търси в такова предаване.

Общи условия

Активация на акаунт