🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 792
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Айдаааа, турихте ли пайетите за днешния коктейл? На шведската маса преобладава мусаката в чест на Ферай, кат за последно, така.
 Интересно ми е сега, когато Марто заяви, че има избраница, как ще процедират. Дали няма да ги пуснат да препускат към залеза. Това би било по-добрият вариант. Таман, докато стигнат българско ще са се изяснили, че туй няма да го бъде и всеки по живо, по здраво ще се пробва да осребри краткотрайната слава. Уонаби паразитката бая книги и консултации ще трябва да продаде, че да си оправи бакиите. Ще и се наложи да поработи, колкото и да проповядва друго. А  най-добре ще е да започне да действа по посока  " не правете, като мен". Така има повече шанс да залъже някоя и друга заблудена, бяла птица.
 От всички до сега, май само Йоана намаза. Отнесе една камара последователи за три дена престой и сега, ако има акъл и ги задържи, може и добре да кешаутне.
 Винаги ми е било интересно повече, как се развиват нещата след приключването на сезона. Тогава рано или късно става ясно, кой какъв е и за какво се бори. Що нелепости сътвориха сума ти реалити герои, как им лъсва капацитета и високопарните думи. Та и тук така, ще чакам с нетърпение след.

# 121
Телевизорът ми от миналия четвъртък до сега ме пита "Имаш ли изобщо някакви намерения към мене??? Или ме ползваш само за забавление и да гледаш Ергенът??"

И днес отново сме заедно Grinning

Хайде приятно гледане!

# 122
Благодаря и аз за темата!
То ергени, то моми, то чудо. Сега я редят Роси, но пък тя беше честна и не взе роза от Васил.

# 123
Косара е човек, който предимно мисли за това как изглежда в очите на другите, а не дали реално е стойностна личност. Всичко в нея е една поза.
Крайно неприятна ми е, създава впечатление на изкуствена и празна отвътре жена.

За темата - Flowers Rose

# 124
Роси е толкова объркана,че дори сама не се усеща какви ги говори. Осъзнава ,че Виктор я е забелязал само защото е говорила с Васил, но отказа роза на Васил заради Виктор

# 125
Сега пък Роси изобретява думички… “Колебление”. Добре че е предаването, за да си обогатя речника.

# 126
Тъй като този сезон го играят малко - Бидния срещу богатия.
Мартин ходи на по-луксозните срещи и т.н.
Много ще е интересно, ако накрая се окаже, че Мартин е пред банкрут, а Виктор е богат

# 127
Кефи ме как Ивет като говори и озвучителите са принудени да усилят толкова нивото на звука, чак се чува пералнята през три помещения...

# 128
Да, добре че Йоана си тръгна бързичко. Нямаше време да се изложи и извлече основно позитиви. Мартин наистина й направи услуга.

# 129
Значи само главата-кюфте Козара има право да приеме две рози, на другите се иска обяснение. Синтия, Синтия, голяма подмазвачка и натегачка на булитата излезе. Отврат!

# 130
Честно казано и аз не съм най-големия фен на Васил. Не съм фен на арабските принцове (аз съм си го определила, че ми прилича на арабски принц), освен това е някак непроницаем, дървен и твърде много си мери приказките.

# 131
Много скучно начало.
Да извадят...нуят бе...време е, мисля Joy

# 132
Добре де, нали шоуто Ергенът завършва с годеж и връчване на пръстен? Как все още омъжена жена като Ива би приела пръстен и да е сгодена, докато е все още омъжена? Аз ли съм твърде старомодна, или нещо не е много в реда на нещата такава една ситуация?

# 133
Изненада - Шрековица за Васил Joy
Ники Николов явно му има зъб на новият ерген Joy

# 134
Йеессс Шрековица!

Общи условия

Активация на акаунт