🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 415
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 705
Пълни смешници са Силвана и Любка, пълни!! Защо харемът намаля, защоо??!

# 706
  • Stockholm
Ей, голямо одумване на Роси. Многи искам Васил да я насърчи и покани на среща, за да останат кокошките  със зяпнала уста.

# 707
До последно защитавах Силвия - мислех си какво толкова, мърмори, но не пречи. Но е такава фурнаджийска лопата. Версията е различна пред всеки, при който седне.

# 708
Силва да не си измисля, че скоро ще си тръгва пред момичетата… постоянно го играе майка Тереза и Марто ще я държи там до финала… Почивката ѝ ще продължи още…

# 709
Васил се надявам, че това ще му е последната среща с Косара.
Силвия и Люба "много взеха да знаят" - ,,Аз не съм от тях, како Сийке..."
Ива същият кактус като Силвия, ама и тя да се бута.
Роси, не ги слушай!

# 710
  • София
Добре де защо мъжете могат да лавират между жените, а жените нямат право да правят същото?
Кокошки.

# 711
Това май наистина ще ми е най-дразнещият сезон...

Надежда всяка тука оставете, че някоя различна от обичайните заподозрени ще ходи на срещи...

Силвия ме изумява все повече и повече 🤐

# 712
Защо им даваш обяснения, Росицааааа, кои са те, че да ти държат сметка? Оф, тва момиче…

Смийгъл не може да понесе мисълта, че нейния льохман никой не го ще.

# 713
  • ПАЗАРДЖИК
Защо Роси си мисли, че е центъра на Вселената и всички ергени са изненадани къде е застанала? Толкова не я забелязват, че няма накъде повече

# 714
На Смийгъл какъв й е проблемът?? Че нейния Мухльо никой не го харесва ли? Тя искаше опашка от фенки, но тя да е избраницата 😏
Право в десятката.

# 715
На Виктор и три са му много, една му трябва.

# 716
Росица е много зле с отношенията си със срещуположния пол.
Никой няма да я иска. Мога да се обзаложа.
Чухте ли я, като каза, че и към Мартин мислела да се насочи, ама се отказала.
Работата е много зле при нея. Това момиче досега връзка с мъж май не е имало.

# 717
  • България
Въпреки простотията на Алекса аз ѝ симпатизирам още от Къщата на инфлуенсърите. Простовата е, но не е злоблива и в Къщата беше вярна на отбора си. Съгласна съм с вижданията ѝ за възрастовите разлики 25-40.

# 718
Росица е много зле с отношенията си със срещуположния пол.
Никой няма да я иска. Мога да се обзаложа.
Чухте ли я, като каза, че и към Мартин мислела да се насочи, ама се отказала.
Работата е много зле при нея. Това момиче досега връзка с мъж май не е имало.
Има някакви емоционални проблеми, да.

# 719
Силвия ми стана адски противна, пълна клюкарка, но и Росица не е толкова чиста. Направи ми лошо впечатление как веднага отиде при новите момичета да злослови по старите.

Наистина Роси май е някаква лепка и веднага се присламчва към тези, които все още не са я издразнили по някакъв начин. Да не говорим, че наистина се държи много глуповато в социални ситуации и се мисли за нещо повече от останалите. Не че заслужава другарски съд, но със сигурност е дразнител с неадекватността си.

Общи условия

Активация на акаунт