🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 427
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 690
  • ВАРНА
Мартин им пуснал на играта про боно.

# 691
Бранка да не я удари някой с кокос по главата, че се усмихва?

# 692
  • България
И гадните кокошки пак сипват по Росица за същото, за което одобряват Косара, патици!

Няма да има дълбоки и искрени чувства с един гей, сорЕ.

# 693
Тази Цикатридина я ползват за всичко… Изгаряне, ухапано от комар, гел за коса, крем за ръце, душ гел, паста за зъби, дресинг за салата…
Важното е рекламата да върви, колкото и абсурдна да е. Не могат да стигнат Поли как хубаво си я рекламираше Joy

# 694
Никаква жалост към Виктор нямам… цял сезон знаеше само Бранимира и Любомира, ами сам си го направи

# 695
Оффф, тая па Любка, колко е зле! Видяло се, че тук има хора само за почивката! Седнала да реве, че конкуренцията й за любимия Виктор драстично е намаляла! Силвия и тя припява, все едно тя не е там за почивка!! 🤣🤣
Любка много се почувства важна, като първа дама на Виктор и взе да раздава правосъдие!

# 696
Люба от какво е потресена по-точно? Виктор върти само нея и Бранка, пък после пълен шок, че другите сменят отбора.

# 697
Бранка да не я удари някой с кокос по главата, че се усмихва?
Може, станал е reset на фабричните настройки 😀

# 698
Люба бясна, че Роси не е избрала Виктор Sweat Smile и сега тя не може да му нареди да я изгони Open Mouth

# 699
Защо всички са се хванали за Роси? Ами Адриана, ами Косара, ами Ивет, Синтия??? Защо само Роси?

# 700
  • Пловдив
То тия момичета много изтърпяха Вико.

# 701
“Ето ни и Василкитеее”….. припадам 😁

# 702
Защо пак Косара покани Васил, много скучно.
Стори ми се че Мартин загуби нарочно, дали заради облога или защото не искаше да ходи на срещи ?

# 703
Абе, Виктор и само с 3 останали пак е повече харесван от тях, околкото момичетата в другите отбори си харесват ергените според мен. Дори Бранимира го харесва. Изключение е Мартина.

Иначе на мен ми писна от тази Косара, честно не разбирам какво виждат и тримата в нея. Нито е някаква топ красавица,  въпреки че е хубава, нито има готин характер, изцяло фалшива мадама.

# 704
Тез кокошки. И патката Любка. По-добре да мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт