🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 256
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 810
Васил и Косара се гледат много... влюбено.

# 811
@DiaMia - последователни
Не, в какъв контекст го употреби? Не я разбрах. Иначе знам значението на думата Grinning
Според мен тя искаше да каже, че той е последователен в поведението си и как показва, че не я харесва. Тоест, не го е показал само с това, че не я е поканил единия път на среща, ами по много различни начини и постоянно.
Благодаря, може би не схванах, защото не я харесвам.

# 812
Моя 18 г мина през телевизора, преди малко и Косата говореше, последва съвсем сериозен въпрос:"Тази българка ли е, или чужденка? Аз???? Ами заради акцента и името.😀😀😀

# 813
  • here and now
Много изнасилена срещата на Васил и Косара. Химия 0
Искам Анета да гледам. Много ми е естествено забавна.

# 814
Льольо 2 (Васил) е с огромно его и си избра Косара единствено и само, защото е харесвана от другите двама ергени и той трябва да е над тях. По тази причина не пожела да даде рози на неизбраните Шрековица и Онлифенската.

# 815
Момичето на срещата с Виктор се усмихва, говори нормално, споделя… Коя е тя и какво е направила с Бранка?

# 816
И Косара си личи колко е пренавита да спечели най-желаният, просто за спорта!

# 817
Защо никой не държи сметка за смяната на отбори на Косара? Защото тя си подреди нещата преди да направи този ход, измисли си историята за Виктор и причината да го остави, и ги каза пред всички. Да не говорим и че е изключително самоуверена и високомерна.

А Роси не обмисли нещата предварително, просто взе решението на база на емоции, и сега трябваше да се оправдава като ученичка пред Мартин и останалите.

Роси играе на дама, а Косара на шах Grinning

# 818
"аз бях послушно дете"

И сега си.

# 819
Момичето на срещата с Виктор се усмихва, говори нормално, споделя… Коя е тя и какво е направила с Бранка?

Усети, че скоро може да излети и се задейства

# 820
Това било най-яката среща, представи си LaughingLaughingLaughing
На мен всички са ми, като под индиго. Само дето сменят музиката.

# 821
О, как да няма химия между Косара и Васил? Тя е нервна, тикосва се, гледат се право в очите, хихикат. Падат си взаимно и е очевидно.
Бранка била палавница като малка? Ти да видиш! Виктор вече не я почва с излияния и обяснения, мина ли му?

# 822
Бастуна е Васил,не Марто.Живо дърво си е и в приказките и в действията.Действа по сценарии,нищо романтично не  прави,няма заигравки ,нищо.

# 823
Ей шъ Утида там и ако никой не иска, аз ще дам рози на двете нови. Ей така искам да ги хранят Ергените и тяхните държанки.
Срещата на Косара и Васил, едвам върви с вяли разговори.

# 824
  • here and now
ЖДНБ. Срещата на Виктор ми е много по-приемлива от тази на най-желания в момента ерген в шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт