🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 723
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 395
  • ВАРНА
Когато знаеш,какво точно предлагаш на един мъж

# 1 396
Васил гледа Мартин като че вижда котка с три глави пред себе си. И те говорят! Мисля, че няма да му се даде.

# 1 397
Когато знаеш,какво точно предлагаш на един мъж
🤣🤣🤣
Топ!

# 1 398
Васил не беше груб. Даже много дълго изтърпя нелепия Виктор. Мартин за пореден път си показа дребната кръчмарска душа. Просто си търсеше повод да се заяде с Васил и сега го намери.
Ще очаквам при евентуален разговор на висок тон - Васил рязко да влезе в мъжката си енергия Trollface
Бой,бой,бой! Simple Smile

# 1 399
Виктор може да е кринджав, неловък и нестандартен, но след този разговор май е за предпочитане пред останалите. А и той има най-много възможност за развитие на характера, като най-млад. Другите са пълни клишета.

# 1 400
Васил и Даниела да се вземат и да си ходят,че не се търпят

# 1 401
Виктор според мен си дава сметка , че не е алфа мъж и тн , за какъвто говори Даниела и го приема лично . По принцип мъж със самочувствие и възможности знае , че освен пари може да предложи и друго на една жена , комплексарите се притесняват , че ги използват за пари.

Предполагам за това Васил е сам от 2 години.
Няма такова нещо - това, че си алфа мъж не означава, че не те боли от любов.

# 1 402
Всички се задълбахме дълбоко.... Василеее и ти блестиш

# 1 403
Мартин, когато е нервен си поглажда брадичката, мустака, устните.
Васил ми е смотан.

# 1 404
Даниела към Мартин:
Ама ти преди мен не си имал духовна връзка

Бившите на Мартин: по-образовани от Даниела, по-красиви от Даниела, по-одухотворени от Даниела, а някои даже майки на децата му
Кои са тези образовани и одухотворени бивши на Мартин? Йоана не е нито едно от двете, нито Емануела, нито пък онова чернокосо кифле, което също е на 20 и малко. Единствено може би Гергана и дори за нея не съм сигурна дали е образована. Но е красива, факт.
Дори само Гергана да беше, Даниела на кой свят живее, да претендира, че нямал духовна връзка досега.
Айде бе, ти ще я направиш. С шопинг не става, Даниелче

# 1 405
  • here and now
Даниела, като е толкова духовна, що не се ориентира към някой духовник? Mr. Green

# 1 406
Ферай може да не е сложна личност, но е чистосърдечна. Виктор може да не се вписва в стандартите за мъжки мъж, но прояви някаква емпатия към слабостта, което показва сила.... Колкото и залюхан да изглежда. Мартин също има добра разсъдъчна дейност.
Даниела и Васил са повърхностни, конформисти и емоционално осакатени.
Даже манипулативността на Мартин ми бледнее.

# 1 407
Марто отвори лявото око и сви дясното... Ха, па Виктор нямал проблем и боя отпада.

# 1 408
Виктор може да е всякакъв , но поне е естествен ,което е похвално . Миналата година Алек беше голяма скука .

# 1 409
Война на нуйове..настана Joy

Общи условия

Активация на акаунт