🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 723
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 410
Като ви казах да не бързате да хвалите Васил… Ето ви сега. 😁

# 1 411
  • here and now
Марто отвори лявото око и сви дясното... Ха, па Виктор нямал проблем и боя отпада.
Марто обаче държи да има бой Mr. Green

# 1 412
Викторчо започна да говори след като видя подкрепата от Мартин… абсолютно нищо нямаше да каже иначе 🤣

# 1 413
Падишах Мартин, който говори истината и 24/7 девалидира чувствата на другите, не можа дори да гледа Васил в очите докато му чупи стойки.
Абсолютен палячо и мимикрия на мъж.

# 1 414
Когато мъж на 29 каже на мъж на 26, че е неопитен и малък. Trollface

# 1 415
Е кой си ти бе вчера влязъл ще му прави анализи! Прав е, но не се лепи така нагло и унизително. Миличкия Вико, браво Марто! ❤️

# 1 416
Марто отвори лявото око и сви дясното... Ха, па Виктор нямал проблем и боя отпада.
Язък! Тъкмо бях взела помпоните!

# 1 417
Даниела, като е толкова духовна, що не се ориентира към някой духовник? Mr. Green
Знае ли човек, може да свързва духовното с дейвид духовни Thinking

# 1 418
Еее топ, че вкараха Васко като антипод на тия двамата шашавите.

# 1 419
В интерес на истината Мартин май наистина се приема за по-голям брат на Виктор , те си се сближиха и си пускат бъзици .

# 1 420
Еми просто Васил и Виктор са Овен и Риби. Това обяснява всичко. Няма как да си паснат или да се харесат. Виктор е много чувствителен и добър, забелязвам, че винаги търси грешката в себе си. Има много да работи, но като цяло е добросърдечен и симпатичен. Не е лидер, никога няма да бъде, но може да обича силно и да създаде хубаво семейство с правилния човек. Васил също не е лош - просто е със силен характер и не се притеснява да влиза в конфликти. Не е нужно единият да е лош, а другият - добър. И двамата са ми симпатични за различни неща.

# 1 421
“И да се пазим”… от какво да се пазите 😂
И кога го е изложил, просто му каза да не се прекъсват… мале, мале

# 1 422
  • България
Ники Николов,
този разговор кой е най-алфа ми напомня на един друг разговор в другото ти шоо за 4-5 участници как всички сме алфа.

Искам енергетически словесен двубой Васил и Георги от Гривните. И разговор кой е най-алфа с Мартин и Дзами.

# 1 423
Викиту пак ли е наквасен? Така като ги гледам тримата, все повече Вико ми изглежда да е от другия бряг...

# 1 424
Мартоооо, брат ти не е спрял сам самичък да се излага през момичетата и те така му свикнаха,че изобщо няма значение дали Васил го излага Joy

Общи условия

Активация на акаунт