🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 884
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 425
Еми просто Васил и Виктор са Овен и Риби. Това обяснява всичко. Няма как да си паснат или да се харесат. Виктор е много чувствителен и добър, забелязвам, че винаги търси грешката в себе си. Има много да работи, но като цяло е добросърдечен и симпатичен. Не е лидер, никога няма да бъде, но може да обича силно и да създаде хубаво семейство с правилния човек. Васил също не е лош - просто е със силен характер и не се притеснява да влиза в конфликти. Не е нужно единият да е лош, а другият - добър. И двамата са ми симпатични за различни неща.
Това със зодиите ми е много странно и не мисля, че е определящо за нещо, но всеки си вярва в някакви неща..

# 1 426
  • here and now
Мартине, Мартине, ... той Виктор сам си се излага и от ден първи момичетата му се подиграват..

# 1 427
Батковците си говорят, Виктор дори не разбира за какво се хапят големите Joy този е абсолютна карикатура Joy
Въпросът на Виктор беше изцяло свързан с неговата детска травма, когато баща му избира новото си семейство, нищо карикатурно няма в нечия рана.

# 1 428
“И да се пазим”… от какво да се пазите 😂
И кога го е изложил, просто му каза да не се прекъсват… мале, мале

И аз не сФянах за ко беше цялата дандания...
Та Витко сам се излага...принципно.
Без да е нужно друг да го ..излага Joy

# 1 429
Драмата на Мартин е, че Даниела отдели голямо внимание на Васил и очевидно са повече на една вълна.. Но няма как да си го признае, че ревнува и се притеснява от Васил 😏

# 1 430
Мартин е време да го изпидуркат. Не ми се гледа шоу Мартин, центърът на Ергенът и неговага уонаби метреса.

# 1 431
Мартин: грижа ме е за Виктор и го гледам като брат, искам достойнството му да е непокътнато

Също Мартин: Еееее брат КО СТАНА е, не си преброил правилно бананите ли? (крещи пред всички момичета)

# 1 432
Росица се събуди .

# 1 433
Мартин показа едно единствено хубаво качество върху цялата камара кравешка тор - че си защитава своите. Ай, сиктир. А може би просто използва момента да му се нахвърли на Васил, защото завижда, че обра момите.

# 1 434
Васил се прави на три и петдесет. "Не съм искал да го "деградирам" по никакъв начин."
Олеле мале, вече не учат ли български език в гимназията? Унизявам. А ако ще ползва чуждици, да беше казал "дискредитирам", не "деградирам". Използва тази дума два пъти, значи така си я знае. А уж е живял в Лондон ли беше? Поне се извини.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 21:05 от Janelle

# 1 435
Ако пиехме всеки път, когато някой спомене енергии щяхме вече да сме кьоркютук пияни.

Един повърхностен коментар да направя - при Любомира някак типът маникюр не ми кореспондира с цялостната ѝ визия. В смисъл такива супер дълги и заострени обикновено свързвам с по-друг тип момичета, тя е доста...нормална на вид просто.

# 1 436
Роси: “Да се захващаме за работа”. 😳 Хубав начин да отблъснеш един мъж - кажи му, че да си говориш с него е като работа.

# 1 437
Е, ми не реагира лошо Васил. Извини се на Виктор, но ето - Мартин не му вярва. Край, Васил вече е персона нон грата.
Не му харесва, разбира се, а Виктор се излага сам, не му е необходим друг. Просто Мартин го вижда точно като алфа и много уверен, жените пърхат около него и той умира от яд.

# 1 438
Когато мъж на 29 каже на мъж на 26, че е неопитен и малък. Trollface
Ама този на 26 всъщност демонстрира емоционалност и поведение на 13 годишен...
Аз продължавам да харесвам Васил.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 17:30 от DiaMia

# 1 439
Васил се прави на три и петдесет. "Не съм искал да го "деградирам" по никакъв начин.
Олеле мале, вече не учат ли български език в гимназията? Ако ще ползва чуждици, да беше казал "дискредитирам", не "деградирам".

Явно го е взел от Англия, защото в американския английски не го ползват глагола в това значение.

Общи условия

Активация на акаунт