🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 387
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 440
Розовата рокля на Алекс много ми харесва!

# 1 441
Клюкара… Опс, Косара имах предвид… Пак надава ушенце.

# 1 442
  • Street of Dreams
Драмата на Мартин е, че Даниела отдели голямо внимание на Васил и очевидно са повече на една вълна.. Но няма как да си го признае, че ревнува и се притеснява от Васил 😏

Точно, Васил постоянно потвърждаваше Даниела сякаш са си плюли в устите.
Отделно от това Мартин е overprotective спрямо Виктор и уж му пази реномето, обаче няма по-голямо унижение за Виктор от това батко му да трябва да го защитава пред цялата страна. Виктор ми хареса, че веднага прекъсна конфликта под мотото "ако имам някакъв проблем, ще си го реша сам". Сега, дали може наистина няма значение. Но Мартин, изискващ "джентълменско отношение" от мъж към мъж, най-много унизи Виктор. Дори да има резон в думите му ю

# 1 443
Лелее Ферай колко е облъчена от Даниела.....повтаря като папагал, само за енергиите забрави да каже.

# 1 444
Сетих се на кого ми прилича Васил, особено в очите..Владо Карамазов ♥️

# 1 445
Много си беше прав Виктор, другите двама са въздух под налягане. Ако например мъжът се разболее тежко, какво? Коя "мъжка" енергия ще му помогне да оздравее? Нали уж хората са заедно в добро и зло? Или тия кокошки са налични  само в добро - за шопинга, подаръците и екскурзиите?

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 21:53 от NOmerci

# 1 446
Тоя Мартин не беше ли там да търси любов? Сега стана съветник като Даниела.

# 1 447
Любовта на Данките (Ферайки) винаги е под условност "ако". Ако той е паднал повече от 6 месеца, чао, събирам си багажа, ти не си мъж. Евала, Мартине, най-големият ти страх е да не бъдеш наранен и си избираш жена, която при първият момент на "ниски вибрации" или по нашему проблеми, ще си бие шута. Токсичкост та пръска. 😁

# 1 448
Виктор пак надига чашата нонстоп.

Васил дали няма да я остави Роси без роза, за да не задълбочи дрязгата с Виктор?

# 1 449
Розовата рокля на Алекс много ми харесва!
За мен тя се облича най-добре .

# 1 450
Батковците си говорят, Виктор дори не разбира за какво се хапят големите Joy този е абсолютна карикатура Joy
Въпросът на Виктор беше изцяло свързан с неговата детска травма, когато баща му избира новото си семейство, нищо карикатурно няма в нечия рана.
Ох аман от травми. Всеки човек си има болка и травми в живота,едва ли съществува такъв  на който всичко да му е било песен. Виктор е достатъчно голям и въпреки ,че се държи като първолак,той НЕ е дете и щом уж е влязъл да си търси жена, му е време да се държи като мъж.  Не може постоянно да го оправдаваме с това,че има детска травма. В крайна сметка стотици хиляди мъже по света са преживели същото ,расли са без бащи или в разбити семейства,но въпреки това на 26 години не се държат като хора с дефицити.

# 1 451
Виктор да бяга от приятели като Мартин.
Мартин пак  е на черешата... Ужас... Ферай да се учила от онази простакеса, а Виктор да бил попивал от него... Какво? Покерджийски номера?

# 1 452
  • София
И аз отдавна писах, че ми прилича на Владо Карамазов в очите.
Не съм съгласна на сто процента, че Васил излага Виктор. Мъжко е да може и да си защити мнението и позициите. Сега, че говореха клишета е ясно, но в живия живот никой няма да се съобразява с някой друг.

# 1 453
Хахахааа Любака как ревнува от Алекса и Анета!! 🤣🤣🤣
Виктор тръгна да се извинява на бившия си харем. Ивет обаче веднага го разконспирира!

# 1 454
Дрязголюбка какво пак плете мрежи? Обърнаха й внимание и сега се взе за морален стожер. И на Мартин ще дава акъл за Даниела.
Забавно ми е, че човек с "любов" и "мир" в името е толкова пълен с омраза и желание за сплетни.

Общи условия

Активация на акаунт