🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 350
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Пловдив
Виктор по рождение си е депресиран за мен. Него и без трудности, аз не бих го изтраяла.

# 1 486
  • София
Хареса ми, че Мартин защити Виктор. Напълно прав беше, че Васил се държа неуважително към него пред момичетата. Опита се да го изложи и дискредитира, като демонстрира превъзходство и снизхождение.
Определено Марто има червена точка от мен, а на Васил пиша тлъста черна.
И извинението му после беше доста куцо. Има претенции, че притежава емоционална интелигентност, но има още върху какво да поработи. Иначе да - понаучил е кога какво се очаква да каже, както и че жените обичат мъжете да слушат внимателно и да обръщат внимание на дребните неща и детайлите. За това получава плюс.

# 1 487
Васил е класи над двамата. И с изказа си, и с поведението си, и с излъчването. Неслучайно момите повечето минаха към него.

# 1 488
Васил е ми е все по фалшив и прикрит
И егоцентричен.

# 1 489
  • Stockholm
Просто Виктор е глупав, което тактично беше назовано от Васил като незрял. Също е  и неориентиран, както сексуално, така и емоционално.
Мартин- истински нарцистичен тип, цялата тъмна триада, от такива се бяга надалеч и завинаги.
Бат Васко-  прикрит, прекалено внимава, безстрастен в отношенията си. Не можа да се защити добре от Нарциса, не можа да го затапи.
Продукцията пак бута Мартин. Можеха да пошушнат в слушалката на Васил какво да му отговори.

# 1 490
Даниела е с обувки Louboutin.

# 1 491
Виктор не беше разбрал, че е обиден, докато батко не му каза. А тоя Мартин не се ли усеща, че като говори и се обижда от името на малкия, всъщност потвърждава неговата неадекватност? Не може да приеме, че му оннеха с лекота мястото на алфа и сега се чуди каква интрига да завърти.
Абсолютно! Мартин се чувства супер засенчен от Васил и всъщност му каза - не ми харесва колко си уверен и колко те харесват жените!
Нищо не беше казал грубо Васил на Виктор, а трябваше, защото оня смотаняк само се хилеше като зелка, докато Васил говореше, в стил "леле, какви глупости говориш!", но Мартин изманипулира Васил и той се почувства виновен и взе да се извинява. Първо - няма да му простят, второ - нямаше за какво да се извинява тъй или иначе.

# 1 492
Силвия, рев, рев, "искам почивката ми в Шри Ланка да не свършваааа" 😭😭😭😭

# 1 493
  • here and now
Васил е класи над двамата. И с изказа си, и с поведението си, и с излъчването. Неслучайно момите повечето минаха към него.
Не мисля, че минаха в неговия отбор, заради качества. Толкова бяха игнорирани, че който и да беше влезнал, резултата би бил почти същия.

# 1 494
Днес гледам с половин око, че ми идват в повече всичките неадекватници вътре. Мартин за какъв се е взел? Ходи при момичетата да им държи сметка как се държат с Виктор, държи сметка на Васил как се държи с Виктор, сякаш му е лична собственост тоя Виктор. Той сам си каза, че ако има нещо - ще си каже. Че той бай Марто го унижава най-много от всички смятайки го за едно безгръбначно, което не знае какво да прави ако батя му не му даде тон в живота. Що за инфантил е мъж на 40? Все едно сме в трети клас. Чак не мога да повярвам как може да не мръднеш в съзряването си от начален курс нагоре.

# 1 495
Хареса ми, че Мартин защити Виктор. Напълно прав беше, че Васил се държа неуважително към него пред момичетата. Опита се да го изложи и дискредитира, като демонстрира превъзходство и снизхождение.
Определено Марто има червена точка от мен, а на Васил пиша тлъста черна.
И извинението му после беше доста куцо. Има претенции, че притежава емоционална интелигентност, но има още върху какво да поработи. Иначе да - понаучил е кога какво се очаква да каже, както и че жените обичат мъжете да слушат внимателно и да обръщат внимание на дребните неща и детайлите. За това получава плюс.

Според мен Васил му отвърна така грубо, просто защото го видя, че докато се изказва, Виктор или се подхилкваше като момиченце или правеше някакви физиономии, което в още по-грозно.

# 1 496
Ох. Тая Силвия как му се обяснява, а той я гледа изпитателно. Отвратително!!! И му се извинява!

# 1 497
Това са любимите разговори на Мартин - той да я сгъва, тя - да се обяснява и трепери.

Вчера като казах браво на Ивет и Анета, че не му влизат в наратива - това имах предвид Simple Smile

# 1 498
Има ситуации в живота, които ще поставят и най-силния мъж на колене. В истинската любов няма "ако ти ме почешеш и аз ще те почеша". Или обичаш един човек и го подкрепяш през всичките му сезони или не го обичаш наистина. Тук не говоря за случаите, в които усилията са еднопосочни, а в контекста на предаването и заявките на мъжете участници, че търсят истинска любов и са готови да бъдът партньори. Жени, като Даниела обаче не търсят партньорство, подкрепа, взаимност. Те търсят някой да им дава, но не казват какво те са готови да дадат. Казват, че в момента, в който мъжът не може да ги обсипва със същата интензивност с любов и грижа, то тяхната любов спира. В момента, в който мъжът има нужда да бъде подкрепян, няма да получи подкрепата от такава жена, защото за тях реципрочността е по-важна от реално да обичаш. Защото да обичаш е глагол - не "енергия".

# 1 499
  • някъде другаде
Разклати се приятелството между Мартин и Силвия.

Общи условия

Активация на акаунт