🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 333
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 515
Каква подкрепа да дадат жени като Даниела на мъж в криза Joy Като умре гостоприемникът, паразитът напуска кораба е положението. Женската енергия не се яде все пак.

Клаудия да не са я боядисали с един цвят. Не виждам вече всички нюанси на патладжана.

# 1 516
Аз нали се чудех, че ви е скучен Ергена.
Е, вече не се чудя, днес ми е адската скука да им гледам глупостите.
Ай да идва розешката церемония и те тъй. Joy

# 1 517
Марто добре е зомбиран! Чакай ти Данка да ти казва какво да правиш, за да печелиш? Ела си един месец на минус и гледай какво става!...

# 1 518
Мартин е много прав за Бранимира

# 1 519
А, ето сега, Мартин повтори точно това, което аз казвам. За да задържиш любовта на един мъж, трябва да му даваш подкрепа, да идва при теб за съвет и да може да разчита сто процента. За целта особено при баровците, трябва жената да им е на нивото по ум, образование, интелигентност и съобразителност. Даниела дали ги притежава тези качества? Според мен твърдо нье.

# 1 520
Бат Марто = Богът Слънце 🫡

# 1 521
Така е, но аз отново казвам, не това се визираше в разговора. В разговора се слагаха някакви срокове, месеци. Освен това се говореше за мъжественост, за това мъжът да продължава да носи вкъщи както винаги.
Да, съгласна съм и че има срокове. 6 месеца са достатъчно време, за да може човек да си направи план как да оправи нещата - независимо дали става въпрос за пари, помощ в къщата, емоционална подкрепа или каквото и да било. Ако гледаш как половинката ти половин година дори не се опитва да подобри положението си, ами чака на теб, а ти изнемогваш, връзката отива на кино. Това важи и за двата пола. Тук изключвам болестите, разбира се.

# 1 522
Този Васил освен за татуировки да пита друго не му ли измисля мозъка? И все едно и също - кима с глава, Ок, Добре, прекъсва наистина хората, като говорят.

# 1 523
Косара в Казахстан била...

# 1 524
  • София
Алфата Мартин се почувства Бета.

И се опита да си върне позициите, ама нъцки.

Тъжното е, че Васил без особено усилие го измести. Представям си, ако поиска целенасочено да доминира, Мартин и Виктор ще слязат до ниво огризки от трапезата на булките. 😂

# 1 525
Айде сега да прочете всички татуси на Козара. Ама.така я харесва ...с обожание...

# 1 526
Косара в Казахстан била...

Тя май има такива корени - изглежда ми малко като от тези бивши СССР републики - Казахстан, Армения.

# 1 527
Айде Козара пак да се самоизтъкне. Не пропусна да натърти, че САМА си измислила това, което си е татуирала. “Риших да си гу нъпишъ” Да вземе да реши и да се научи да не мяука като че ли.

# 1 528
Ан-Мария наистина много мълчеше, подозрителна работа,

# 1 529
Пропуснала съм сериозно количество моменти, но уж държа още фабулата, но имам усещането, че гледам детска градина, а не зрели хора. Давам си сметка, че на 20 и нещо години, сигурно и аз съм била толкова смешна. Чудя се на обиграния Мартин как не му отива това "хлътване" по Даниела. Даже да си влюбен в някого, толкова отявлено да те правят на маймун с претенциите си от първия момент. На Даниелка поведението крещи "Търся си портфейл - пълен и дълбок и мъж, който да го пълни!" Така силно да вярваш, че мъж не може да ти устои, че чак му заявяваш изискванията си. Какво самочувствие... Как се постига, чудя се? Вчера колкото повече я гледах в лицето, толкова по-деформирано ми изглеждаше. Явно в очите на Марто е перфектно или си играят ролите отлично...

Общи условия

Активация на акаунт