🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 250
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 530
Алекса е аут

# 1 531
  • София
Медената питка какво се зъби на батко си Марто 😁🥲

# 1 532
Нямало химия между Косара и Васил...

# 1 533
  • Glasgow
Зендая от Асеновград Grinning

# 1 534
Като ги показват как размишляват с розите, ми е много смешно... все едно ще взимат някакво международно политическо решение.

# 1 535
Зендая от Асеновград Grinning
Светна! Bulb Laughing

# 1 536
Росица много щастлива, че й казват, че прилича на Зендая. Приоритети.

# 1 537
  • България
Аз не виждам Васил да харесва която и да е там, най-малкото Косара.

# 1 538
Косара в Казахстан била...

Тя май има такива корени - изглежда ми малко като от тези бивши СССР републики - Казахстан, Армения.

По принцип точно в Казахстан хората са с леко дръпнати, светли очи и черни коси. Те са си генетичен микс - основно азиатски, но и славянски корени.
Значи все пак не си е "просто такава" и "различна", за каквато се изтъкваше. Имам познат от Казахстан по работна линия и там нейният типаж визуално не е нищо особено, поради наличието на много такива други визии.

# 1 539
Чест му прави на Васил!
А Мартин се омазва все повече и повече в болното си его и интригантство... Да си взема Даниелката и да се омитат! Супер отровни хора.

# 1 540
Ферай грейна , когато и обърнаха малко внимание .

# 1 541
Ми готино е да ти кажат, че приличаш на световноизвестна хубавица, що да не се изкефи Роси? 🙂
Харесват се много Васил и Косара, а тя почва да се влюбва.
В Даниела ми харесва тялото и това, че се гримира почти незабележимо, не се контурира силно и не плеска бронзанти (черното червило е изключение).

# 1 542
Косара как си каза на Виктор “Не искам” 🤣

# 1 543
Мартин вярно прави сечено на Васил, хехе. Ами добре, нека да има съспенс и по тази линия, няма да гледаме само как жените си дърпат ексеншъните я! Smiling Imp

# 1 544
Много красива днес Клаудия.
Ех, как светна Ана когато Марто я покани да танцуват. Цялото ѝ лице се променя и очите особено, но за какво..

Общи условия

Активация на акаунт