🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 238
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Някаква нова мода ли е да се носят очила (с дебели рамки), за престиж или необходимост? Ето го и Наум...
Остава и барманът да си тури едни Joy

# 1 546
  • България
Ми готино е да ти кажат, че приличаш на световноизвестна хубавица, що да не се изкефи Роси? 🙂
Харесват се много Васил и Косара, а тя почва да се влюбва.

Щото Зендая е далеч от красавица. Прилича на момченце, невлязло в пубертета. Аз ши съ обидя на такъв комплимент. Не знам един мъж да я намира за секси и готина.
Росица е по-симпатична от Зендая.

# 1 547
  • София /Абсурдистан
Искам работата на Наум.

# 1 548
  • here and now
Не се пререждай Mr. Green

# 1 549
Мартин вижда Виктор като свой син, неопитен и зелен и затова иска да го покровителства и учи, както се изрази. Във Васил вижда шанс, макар и нищожен, да му е конкуренция, не в очите на жените там, ами по принцип като мъж и затова му реагира по-така. Просто защото Васил поне не е такава шматка като Виктор.

# 1 550
А, Зендая е невероятна. Красива, прекрасна, модна икона, истинска звезда. Как няма да е щастлива Роси?! Браво на Васил за тази комплимент.

# 1 551
  • here and now
Мартин вижда Виктор като свой син, неопитен и зелен и затова иска да го покровителства и учи, както се изрази. Във Васил вижда шанс, макар и нищожен, да му е конкуренция, не в очите на жените там, ами по принцип като мъж и затова му реагира по-така. Просто защото Васил поне не е такава шматка като Виктор.
Използва го за да уязви Васил.

# 1 552
Ан-Мария още не е разбрала кой е Коня...

# 1 553

Да, Васил няма нужда от съветите на Мартин.
Освен това Васил взе всичките мадами, което в известна степен си е унизително за другите двама, въпреки че те самите не ги искат и не им обръщаха никакво внимание.

# 1 554
О, забравих. А пък Васо да Гама от село Рупча е с голямо "д"! Което не е гот за мъж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 555
О, забравих. А пък Васо да Гама от село Рупча е с голямо "д"! Което не е гот за мъж. Stuck Out Tongue Winking Eye
Видно от тази вечер, д...то и на Косара не е малко,така че са си лика-прилика в това отношение!

# 1 556
Отдъханах си , почивката продължава .

# 1 557
Мартин: Ш приемеш ли тази роза от мен Joy

# 1 558
Зендая пак се спихна...

# 1 559
Александра на какви наркотици е? Никак не е адекватна.

Общи условия

Активация на акаунт