🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 557
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 785
Несъразмерно малки за физиката му.
Може да са изискани, но по-големи.
Не говоря за лапи.

[quote author=Мисифу link=topic=1761332.msg49552084#msg49552084 date=1743750719]
Това за теб са малки ръце?!

То и огромни лапи с кебапчести пръсти също не е много красиво.
[/quote]

# 1 786
Разбирам донякъде неприязънта към личността Мартин, но аз на бялото не мога да кажа черно. Мартин е строен човек с издължени крайници. Нормално е ръцете му да с такива при такава структура и нищо несъразмерно не виждам в него. Така че, ръцете му са последното нещо, което би ме отблъснало в него. Тези ръце, очевидно са създадени да държат чаша, а не чук- примерно. Виж, ако беше някой нацепен бабанка с такива ръце, щеше да е смешно, да.

# 1 787
Цитат на: Lilly_85

Ръката стои подадена до някакъв момент. Месец, два, три, година. После на човек му писва.
[/quote

Обаче опцията на мъжа му писва не беше налична. Според двете енергетички жените по право си ронят сълзи, сополи, изпадат в дупки, обаче то си е обичайно и в реда на нещата. Мъж обаче има право само да ги търпи и гали по главите неограничен период. Няма право да му писва, щото са музи.

# 1 788
Има разлика между груби, което никъде не съм споменала и изящни ръце, които да са пропорционални на височината. Че е хилав той хилав е, че ръцете са му като на човек 1’70 така е. На мен Мартин не ми е неприятен. Нито ми е приятен. Просто го гледам без емоция, но ми направи впечатление понеже имам база за сравнение. Това е.

Разбирам донякъде неприязънта към личността Мартин, но аз на бялото не мога да кажа черно. Мартин е строен човек с издължени крайници. Нормално е ръцете му да с такива при такава структура и нищо несъразмерно не виждам в него. Така че, ръцете му са последното нещо, което би ме отблъснало в него. Тези ръце, очевидно са създадени да държат чаша, а не чук- примерно. Виж, ако беше някой нацепен бабанка с такива ръце, щеше да е смешно, да.

# 1 789
Скрит текст:
Васил как контрира Виктор. По принцип е прав, ама не биваше така пред момичетата. Това показва, че под излъскания си и трениран образ прозира една пасивна агресия. А като добавим бавното му и винаги премислено роботско говорене, то там виждам една много тиха и дълбока вода, а те са опасни, както много добре знаем...
Виктор пък се засегна, че му каза, че няма опит. Ами нямаш, Викса. Цяла България го вижда. Само че Мартин без да иска разбира се, допълнително изложи Викито, като го защити в негово присъствие. Не се прави така, трябваше на четири очи да му го каже на Васко.
Мартин как го захапа Васко, малее. Край, отиде в черния списък. Мартин като сложи хикса на някого - край!
От тримата Васил е класическия ерген от първите три сезона (не знам дали това е комплимент), Мартин все още изнася сезона така да се каже, а Виктор е все така излишен.

Даам, виждаме максимата, че ако един мъж (в случая Мартин) си хареса една жена, а тя не се издъни фатално пред него, то другите каквото и да говорят е без абсолютно никакво значение. Даже, колкото повече му говорят за държането на Даниела, когато него го няма (или камерите отсъстват), това все повече го амбицират да я защитава.

Скрит текст:
Много е нелепа тази тройна церемония. Повечето момичета изобщо не отразяват другите ергени и са си прави. То отвътре си идва. Това спри се, върни се е адски досадно. Само да си кимат там и ръкостискат. Монтаж няма ли?
Мартин сам си каза, че харесва татусите и даде още малко живот на Алекса в шоуто. Просто искаше да разкара Ива. По същия начин реши да направи и с Анета, но тя след като усети, че Васил не я харесва, не пожела да остане. И евала за което. Анета излиза с гордо вдигната глава, докато Алекса толкова отчаяно иска да стане известен инфлуенсър, че ще приеме роза и от бармана, стига да е малко повече време на екран. Правилно Виктор я отсвири в София.

Мартин продължава да си дава рози на Косара. Май ще се окаже права Йоана...

Радвам се, че Ива беше изхвърлена. Нямаше място там. Нито един от мъжете не я харесваше. Беше върната от продукцията, но както видяхме без да покаже абсолютно нищо. Все едно я нямаше.

Жалко за Анета, защото искрено ме забавляваше. Желая и всичко най-хубаво в живота.
И пак щеше да си тръгне само едно момиче, като плана беше това да е Ива. Тръгнаха си две само заради личното решение на Анета.
Че то и при жените е така, при всички. Всеки защитава избора си, сакън да не излезе загубеняк/загубенячка.

Най-любимото ми е, когато след това същия този, на който не знам си колко пъти си обяснявала, че еди си кой не става, след това дойде да ти реве на рамото или пък почне да те обвинява, що не си казала по-рано.

А относно това защо един мъж трябва да изкарва пари, ами Мартин просто иска да се изтъкне и открои от останалите мъже, защото на него уж големите му финансови възможности са това, което го правят привлекателен. Съответно е добре да покаже, че е готов да ги споделя, а не е скръндзав.

Мартин като фигура не става. Направо ми е странно даже, че има толкова сила. Явно тестостеронът въпреки тренировките не действа на мускулатурата му.

# 1 790
Не мога да повярвам, че се стигна до там да се коментират ръцете на Мартин... Личната неприязъм може да обосновете с негативни качества, вглеждането чак толкова в детайлите с каква цел е?
Съвсем нормално изглежда, даже чудесно за възрастта си и начина му на живот.

# 1 791
Мисля, че никой друг във формата, освен Виктор, не се интересува от морала на потенциалния си партньор. И не е прав Васил, че е поради липса на опит. Точно обратното е. То момчето от нищото и от хубаво няма да ги пита тези неща. Мартин, който е живял винаги охолно, не се впечатлява, но поне не спори. Докато Васил наистина реши да се направи на голям мъж. И аз се подразних от засечките му и на мястото на Мартин щях да му скръцна.

И понеже с Мартин сме си зодия. Аз не вярвам в теориите, че се заяде с Васил от ревност заради това, че бил привлякъл повече момичета. Той и без това точно към тези момичета нямаше изначално интерес. Причината е желанието да се застъпи към по-слабия и да въздаде справедливост. Това е типична козирожка черта - да искаш да подкрепиш по-слабия от теб. Но примерно, един овен това няма как да го разбере. Те винаги и на всяка цена трябва да са победители и с най-добрите.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 10:41 от Анонимен

# 1 792
За снощи:

Виктор - за пръв път ми хареса това момче. Първо, че беше мнооого секси с тези очила. Второ - много правилно им го каза и на другите двама ергени, и най-вече на момите - какво правим, ако мъжа изпадне в дупка за повече от 6 месеца? Къде остана обещанието "в добро и зло", "в богатство и бедност" и какво правим, ако жената изпадне в дупка за по-дълъг период - зарязват я и си тръгват? На общата среща, Виктор разсъждаваше най-правилно и зряло за това, че любовта не е само, когато всичко в семейството е наред. Васил е ясен, че няма опит, но Мартин е достатъчно зрял, за да знае, че в живота винаги има и хубави, и лоши моменти. Ама зор да се направи на големия, стабилен мъж пред Даниела.

Мартин - буквално направи интрига между Виктор и Васил за нищо. Дори Виктор не се беше почувствал засегнат от Васил, ама Мартин голям зор да се направи на интересен и да размахва пръст.

Васил - наистина прекалява с това постоянно съгласяване с всяка мома. А и той самия постоянно прекъсва другите, ама скастри Виктор, като направи същото. Хареса ми, че после отиде и му се извини, макар и Виктор да не се е почувствал зле от реакцията му.

Ферай - голяма грешка прави, че се учи точно от кака си Данка.

Връщам се да ви изчета

# 1 793
  • # супернатурална #
И на мен ми стана смешно, как, видиш ли, жените били постоянно в кризи и дупки, а мъжете са техни стожери и дупките ги пълнят по всякакви начини. Някои хлапета и представа си нямат за силата на женската психика. Да не звуча феминистично, но немалко жени се справят с носенето на две-три дини под една мишница, балансираме с кариера, детски болести и битовизми далеч по-добре от мъжете. Имаше много готин виц, за мъж с три деца, на който жена му влязла в болница, и той след като направил всичко, което прави тя за двцата+ че е ходил на работа, вечерта се изкъпал, облекъл пижамата и простенал: "сега ако трябваше и да ме &@#т..."

# 1 794
Логиката на Даниела, Ферай и, учудващо за мен и Васил, е следната - ако един мъж влезе в кофти период и се чувства зле, пускай хронометъра и, ако на 6-я месец още е зле, зарежи го, та да му стане още по-зле. Направо ме избива на агресия от подобни изказвания. Но дори и да приемем, че Васил все още е млад и няма достатъчно опит, то на Мартин трябваше да му светне голяма, червена лампа от подобни изказвания. Защото, както всички знаем, когато е бил в кофти период - отхвърлян от родителите си и без пари, точно жената до него (Емануела) го е подкрепяла и дори издържала - и то при положение, че е имала и две деца, за които да се грижи. Направо си заслужава жена, като Даниела - явно не си е научил урока и му трябва още.

# 1 795
Не мисля, че никой не ходи в Джанъм, нито пък че тези, които ходят там го правят заради Мартин, а защото им харесва храна, музика, атмосфета и т.н. Той по-скоро рекламира себе си, а не бизнеса си. Не повтаря по 10 пъти на епизод "Имам ресторант", както една дама все казва "Имам книга".

# 1 796
Бранка какво бърка в тази  чаша, целия разговор само това прави, чак с цялата ръка по едно време. Много са нечисти.

# 1 797
И понеже с Мартин сме си зодия. Аз не вярвам в теориите, че се заяде с Васил от ревност заради това, че бил привлякъл повече момичета. Той и без това точно към тези момичета нямаше изначално интерес. Причината е желанието да се застъпи към по-слабия и да въздаде справедливост. Това е типична козирожка черта - да искаш да подкрепиш по-слабия от теб. Но примерно, един овен това няма как да го разбере. Те винаги и на всяка цена трябва да са победители и с най-добрите.
Ама нищо подобно! Един козирог ще се обади в защита единствено на себе си. За никой друг няма да си мръдне пръста.
Иначе за овена е вярно. За себе си те са най-добрите и често наистина са най-добрите в средата, в която се прави тази квалификация.
И като знам някои тук как обичат коментарите на база зодии, сега скърцат съз зъби! 😁 Ама това е - ние търпим вас, вие ще търпите нас.

# 1 798
  • Out of the Mix
Добър ден. Интересно как всички се поставят в ролята, че отсрещният човек е този с проблема.
А недай си боже на Вас ви се случи и сте в дупка и ви зареже партньора, Вие как бихте се почувствали?
Ръката стои подадена до някакъв момент. Месец, два, три, година. После на човек му писва.
Тънък е моментът, както и на какво ниво са отношенията. Колкото по-напреднали, с изградена връзка, общи неща, и колкото повече партньорът се старае и показва, че държи на теб, заедно сте във всичко, минали сте през много неща, изградено е доверие, връзката реално е непропукваема, и двама души преспойно преминават заедно през живота в добро и зло, богатост и бедност. Такива връзки вече са рядкост.

Изневерите и хойкането са свързани с дефицити, кофти отношение, вече изчерпана връзка, слаб ангел и характер, бих казал страх. Но в такъв случай отношенията са се изчепрали отдавна преди това. Разковничето е постоянно да има диалог, и при най-малкото нещо да се сяда на масата и да се обсъди своевременно.

Аз не вярвам, че Данка и типажът й ще подкрепят мъжа до себе си.
С такава, като нея винаги едно наум, не само това, а изобщо не се захващаш.

За Ферайчето, какво да кажа, душичката тя малка, сладка, лети в облаците, наивничка и глупавичка до безобразие.

Смисленото от вчерашния епизод беше в началото на вечеринката и беседата.

За ябълката на раздора - еми, прекъсна си го Виктор Васил и не го остави да се доизкаже.
И аз да бях, щях да помоля да бъда изслушан да довърша.
Марто се направи на мъж, искаше да покаже териториалност, нищо повече, но изобщо не беше прав.
А Васил му падна в краката, не трябваше. Дори не трябваше да се извинява, като някаква жена на Викчо.
Много е мекушав Васко, никакъв Овен не е. Като плазмодий ми е. Бе, покажи характер, бе пич!
Peace

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 11:18 от Revoker

# 1 799
Каква подкрепа да дадат жени като Даниела на мъж в криза Joy Като умре гостоприемникът, паразитът напуска кораба е положението. Женската енергия не се яде все пак.

Абе напуска тя - да я видя на 40+ години, с две деца, ако Мартинчо изпадне в дупка, къде точно ще отиде паразита и дали толкова лесно ще си намери нов приемник. Особено, като я гледам, че на 32 години изглежда, като 40 годишна, а представям си след 2 раждания, на 40+ години, как ще изглежда. Те богатите мъже само Данка ще чакат - да я издържат, барабар с децата й, защото тя е много духовна.

Вчера всички си говореха, като хора, които никога не са били женени и нямат деца. Тях ги разбирам до някаква степен, защото им липсва опит - и на мъжете, и на жените. Обаче за Мартин нямам оправдание.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 11:19 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт