🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 128 748
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Даниела чете твърде много лъжлива литература. И вярва в някакви сапунени мехури.
Изобщо не е така в живота.
Е, да има и такива мъже, но те са макс 5% от всички мъже по света.
Ако си мисли, че точно такъв мъж ще намери и той ще и обърне внимание, жестоко се лъже.
И не, Мартин не е такъв тип мъж.

# 1 891
  • София
Силвия пък първа трябваше да откаже роза - не виждам въобще какво прави в това шоу освен да свежда на Мартин клюките в къщата, което е доста долно. И как се разрева като се почувства застрашена, беше отвратително да осъзнаем, че толкова много и се иска да е разделена със семейството и децата си, за да е в центъра на събитията по телевизията.
На Силвия грам не ѝ се занимава с децата и не ѝ се изпуска екзотичната аванта. Една загрижена майка ще е до децата си, а не да реве, за да стои на безплатното.
На коктейла ми направи впечатление Козара колко е широка, чак груба.

Е, айде сега - като е майка та няма право на малко почивка така ли? Самотна жена с 2 деца, работеща, като сервитьорка - все е заслужила малко да остане сама и да си почине, особено, ако почивката й е безплатна. Нищо няма да им стане на децата.

# 1 892
Не знам дали е коментирано вече, но Васил като поведение ми напомня на Евгени. Затова не мога да му се доверя, видяхме го Евгени какъв излезе накрая.

По принцип не гледам Къщи на инфлуенсъри и подобни, но ако Анета е там, ще си пусна само за нея.

# 1 893
  • Обран бостан ;)
Даниела чете твърде много лъжлива литература.
Скрит текст:
И вярва в някакви сапунени мехури.
Изобщо не е така в живота.
Е, да има и такива мъже, но те са макс 5% от всички мъже по света.
Ако си мисли, че точно такъв мъж ще намери и той ще и обърне внимание, жестоко се лъже.
И не, Мартин не е такъв тип мъж.

Абе нека чете, ама поне да не пише. Neutral Face

# 1 894
Много точно казано.
А на мен и друго ми е чудно, Данка, ако дължи толкова пари как може да е толкова спокойна? Аз ако съм, ще се побъркам, докато не ги платя.

Сигурно втората й любима книга е “Тънкото изкуство да не ти пука” Grin
И най-вероятно разчита на отпадане на задълженията по давност. Затова и фирмите й са прехвърлени на роднините й.

# 1 895
Скрит текст:
Силвия пък първа трябваше да откаже роза - не виждам въобще какво прави в това шоу освен да свежда на Мартин клюките в къщата, което е доста долно. И как се разрева като се почувства застрашена, беше отвратително да осъзнаем, че толкова много и се иска да е разделена със семейството и децата си, за да е в центъра на събитията по телевизията.
На Силвия грам не ѝ се занимава с децата и не ѝ се изпуска екзотичната аванта. Една загрижена майка ще е до децата си, а не да реве, за да стои на безплатното.
На коктейла ми направи впечатление Козара колко е широка, чак груба.

Е, айде сега - като е майка та няма право на малко почивка така ли? Самотна жена с 2 деца, работеща, като сервитьорка - все е заслужила малко да остане сама и да си почине, особено, ако почивката й е безплатна. Нищо няма да им стане на децата.
Аз разбрах, че е прясно разведена. Проблемът е, че тя не остана малко, а остава, за да е подлога и за да се гаврят с нея.

# 1 896
Аз признавам, че колкото и да не харесвам Данчето - тялото й ми допада. Като се изправят на стълбите да си чакат розите, най-много ми харесват фигурите (не коментирам лицата), на - Даниела, Мартина, Ферай и Любомира. Добре сложени, с хубави и елегантни крака, само за къси рокли и поли. Косара не ми харесва в тяло, чак ме учуди, колко и е широк ханшът, със сребристата рокля, Алекса пък е с твърде едри крака за моя вкус. Никой не си избира физиката, ясно е, просто чисто физически Даниела и останалите изброени ми харесват. Черната й блестяща рокля от вчерашния коктейл беше супер.

# 1 897
Стига с тези запори - след няколко месеца ще са погасени по давност и няма да ѝ се налага да връща ѝ стотинка. Дано само парите не са на някоя мутра, че тогавя ще си изяде боя.

Не става въпрос колко време ще ги дължи и дали ще ги издължи. Индикатор за неуспех е.

# 1 898
Малко смехория беше това с татуса на Косара, верно. Мъдра мисъл за сърцето, татуирана на врата. Хайде, няма да си представям ситуация, в която вече ще е малко късно прочелият я да преценява сърцето ли ще обича, друго ли.
И дали същият ще владее италиански, за да го осмисли.

# 1 899
  • гр.Пловдив
Много точно казано.
А на мен и друго ми е чудно, Данка, ако дължи толкова пари как може да е толкова спокойна? Аз ако съм, ще се побъркам, докато не ги платя.

Сигурно втората й любима книга е “Тънкото изкуство да не ти пука” Grin
И най-вероятно разчита на отпадане на задълженията по давност. Затова и фирмите й са прехвърлени на роднините й.

Нищо няма да отпадне по давност -то ако ставаше така...,дадена е на ЧСИ и сметките са й запорирани,в момента който има постъпления по тях ще започне да се дърпа за запора

# 1 900
  • София
Козара защо се мисли за много красива, не разбирам, и какво толкова предлага? Снимките й в ИГ нямат нищо общо с действителността - фина и нежна уж, а всъщност разлята/налята и мудна.
А като заговори става още по-зле- мутренски подмятания срещу другите момичета и липса на интелект. Вчера пак имаше силно изказване - събудила се една сутрин , измислила си сама думи за татуировка и си я направила на италиански език, не че го говори …
Съгласна съм. Трябва да поработи върху тоя акцент. И да следи линията си, че ми се вижда напълняла.
Аз съм тийм Роси, много по-готина е от Косара.

Васил ме издразни само с едно, тоя израз "Не искам да те деградирам" е нелеп, повтори го поне 3 пъти.
Няма такъв израз, ако и да е буквален превод от не знам какъв език. Ясен ми е смисъла, но звучи зле.

Освен за мъжката и женската енергия, другите клишета от формата са духовност, лични граници, летви и прочее изсмукани приказки, които да оправдаят нечия кухост или невъзпитание. Много са смешни.

# 1 901
Стига с тези запори - след няколко месеца ще са погасени по давност и няма да ѝ се налага да връща ѝ стотинка. Дано само парите не са на някоя мутра, че тогавя ще си изяде боя.
Не става въпрос колко време ще ги дължи и дали ще ги издължи. Индикатор за неуспех е.
Това е така. Коментарът ми беше повод на въпроса как можела да спи нощем, като знае колко има да връща. Ясно е, че щом за 4 години и половината не ги е върнала, няма да ги върне и в следващите 6 месеца. След това се отписват по давност.

# 1 902
Това е така. Коментарът ми беше повод на въпроса как можела да спи нощем, като знае колко има да връща. Ясно е, че щом за 4 години и половината не ги е върнала, няма да ги върне и в следващите 6 месеца. След това се отписват по давност.
Давността не тече ако са предприети междувременно мерки за събиране на дълга. А щом се тръби по медиите, явно са предприети такива.

# 1 903
Няма да се учудя, ако Васил наистина харесва Косара - груби, нетактични и с нездраво самочувствие.
Емоционалната интелигентност, за която говори, не касае само собствените емоции, а да разпознаваш и уважаваш и чуждите.

С кого Васил беше груб и нетактичен?
С Виктор, разбира се. Нали каза, че и той прекъсвал и искал да се промени. Недей много зна и използването на резки тонове са проява на грубост.
Всъщност, Виктор е много по-груб с него и се държи крайно невъзпитано. Но е в ролята на слаб, комплексиран и беззащитен, а хората инстинктивно симпатизират повече на такива. Очевидно самочувствието дразни, пък дори когато човек съвсем резонно се е защитил. Какво - да се остави оня нонстоп да му се подиграва отстрани? И защо? Пак беше мек и умерен, все пак е в тв формат. Нормален мъж на място никога няма да се остави някой льольо да го взима за мезе и да му мълчи.
Нормалните мъже нямат нужда да се доказват на гърба на по-слабите, ако приемем, че Виктор е по-слаб. Аз не мисля, че е. Васил агресира за няколко дни на екран, агресията има тенденция да градира.

# 1 904
Данка пропуска много важен факт при проповедите си за музите и прочее.Художниците специално как се появи нова муза и ново вдъхновение и те сменят одмах,та и мъжете така.Simple SmileНикой не е застрахован от крах във връзката си,но най често срещаните са пеперудки като Данка по простата причина,че тях ги купуват.Да,след като изискваш цялостна издръжка ти си купена на тази цена и мъжете от този вид рядко уважават тази жена и се държат както си искат.Съвсем друго е когато мъжът е влюбен и той сам реши да е щедър и да ти дава каквото ще.И съвсем друго е когато си интелигентна жена и имаш своята работа,интереси,хобита,а пък още по-различно когато участваш в семейният бизнес/дела и ти също допринасяш.

Общи условия

Активация на акаунт