🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 504
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 025
Уж грозна, уж страшна, фалшива и не знам още каква, пък се намира кой да ѝ плаща, интересно. И тези дето плащат нали няма да обяснявате, че нямат избор? Даниели под път и над път, че и по-млади и по-хубави.

# 2 026
Ами остава да ѝ е медена... 🥯 😁

# 2 027
Най-много пак да е взела някакъв заем за да се показва. Хората, които качват такива снимки в IG, обикновено са много далече от лайфстайла дето показват. Видяхме я, че е fraud , отвсякъде.

# 2 028
Стига завиждайте! 😂

П.П. Да се чете като “недей много зна”!

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 09:10 от 50 Shades of Purple

# 2 029
Това съм си го тагнала  като любимо, но как е книжовната фраза?

Стига завиждайте! 😂

П.П. Да се чете като “недей много зна”!

# 2 030
Не бях сигурна как да образувам в същия стил най-подходящо. Simple Smile
Иначе книжовно трябва да е съответно:
Недей много да знаеш.
Стига сте завиждали.

# 2 031
Целта ми е да започна да разбирам на Косара и Ферай , даже гледам със субтитри, но много често и субтитрите нямат думи за това, което те казват. Поне нещо позитивно да имам от това предаване, да го науча тяхното наречие.

# 2 032
Целта ми е да доживея..финала Joy

# 2 033
Е, Даниели под път и над път, очевидно има и баламурници под път и над път.
Защо пък да не си напише мнението Евгения Борисова? От кога е лошо да изразиш позиция срещу простотията?! Факт е, че до сега не бяхме виждали такава прокламация на златотърсачките в нашия ефир и хората са шокирани. Ако се превърне в "новото нормално" и започнат да ни заливат денонощно с новата религия проповядвана от Даниели и Мартиновци, хората ще свикнат.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 09:44 от Tess d`Urberville

# 2 034
О, сега ще е тагване само от такива дестинации да се пукат душманите и да гадят с кого, къде.. Да не мислите, че ще се тагне от Чепеларе. 😁 Празно същество, с празно съществуване..
Разбира се.
Може и снимките да са стари 🙄🤨

# 2 035
Аз се предадох, последния епизод от коктейла натам го гледах, , както тук казват, че ще продължи дълго аз не се виждам да видя финала.

Целта ми е да доживея..финала Joy

# 2 036
Значи тази Вероника Михнева (която и да е тя), Даниела и Атанаска Бачорска са най-добри приятелки. Атанаска и Вероника са омъжени за мъже с възможности, а приятелката им гравитира около тях и приятелите на мъжете им, с цел да прилапа и тя дългосрочно някого.  Засега явно не се е получило, та е влязла в "Ергенът", за да качи цената, популярността си. Сега вероятно е по-интересна и желана. Видях, че си носи колието със сърчице, така, че бате Марто явно остана щедър само в Шри Ланка.

# 2 037
Убивате всякаква романтика. Мартин знае, че колието и е любимо. Затова го е купил от нея, и и го е подарил Heart EyesHeart

# 2 038
Фирми за бързи кредити е вариант, вади стари снимки също е вариант. Не вярвам някой да й се е вързал.

# 2 039
Значи тази Вероника Михнева (която и да е тя), Даниела и Атанаска Бачорска са най-добри приятелки. Атанаска и Вероника са омъжени за мъже с възможности, а приятелката им гравитира около тях и приятелите на мъжете им, с цел да прилапа и тя дългосрочно някого.  Засега явно не се е получило, та е влязла в "Ергенът", за да качи цената, популярността си. Сега вероятно е по-интересна и желана. Видях, че си носи колието със сърчице, така, че бате Марто явно остана щедър само в Шри Ланка.
След издаването на книгата на Даниела, Вероника се разведе с мъжа си и "преоткри себе си". Бившият мъж на Вероника е управител на заведение, далеч от богат е.

Общи условия

Активация на акаунт