🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 535
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 070
Сезон с Мартин в главната роля поначало е обречен. Човекът не търси нищо сериозно. Дори да си хареса победителка, им давам максимум 3 месеца заедно.

# 2 071
Прави сте, че Мартин е всичко друго но не и ерген, не и за това предаване. Той си търси бръмчалка за ден да мине, друг да дойде. Изобщо не търси сериозна връзка. И той, и Данка, и по-голямата част от момите са влезли договорено за реклама. Не ги ядем доматите с колците, все пак.

# 2 072
Във формата много добре се вижда разликата между една успешна (екс) държанка -женена за богат арабин, и уонабито…. По-добре Ивчето, да вземе да напише нЕкоя книга, по ще влезе в употреба .Предполагам , след предаването ще cancel развода. Сметките сами не се плащат.😂

# 2 073
Идва ли ще спре развода. Вижда се осезаема разлика в стила ѝ преди време и от една година насам. Няма вече Гучи, Шанел, кабриота и екзотични дестинации. Единственото скъпо са чантите ѝ, които явно си пази отпреди да се разделят.

Тя нали имала бутик в Пазарджик - някой има ли представа това нещо успешно ли е?

# 2 074
Таман, време и е да кеш аут от книга и курсовИ.

Идва ли ще спре развода. Вижда се осезаема разлика в стила ѝ преди време и от една година насам. Няма вече Гучи, Шанел, кабриота и екзотични дестинации. Единственото скъпо са чантите ѝ, които явно си пази отпреди да се разделят.

Тя нали имала бутик в Пазарджик - някой има ли представа това нещо успешно ли е?

# 2 075
Хайде, Кукушев пак сипа доволно на Данка. Ама нещо пази Косарка и Василка. Що така?

# 2 076
Знам ли дали й пука, би трябвало поне. Но тя не е тъпа и изначално трябваше да се сети какъв обществен отзвук ще предизвика с поведението си. Дори откровените жрици пробват да го играят дами, а тя - не. Искам пари, подаръци, да ме глезиш, а аз да не работя и да съм за красота! Прекалено арогантно и открито декларира нещо, което хората, от кумова срама поне, биха скрили. Знам, че има и фенове, заради тази безпардонност. Пари не знам колко успя да изпроси, но масова неприязън успя.

В тази връзка, поствам мнението на дизайнерката Евгения Борисова за Даниела и отчасти за Мартин:

Таз' поне да се научи да пише грамотно, ако ще обяснява кой колко е умен.

# 2 077
Сезон с Мартин в главната роля поначало е обречен. Човекът не търси нищо сериозно. Дори да си хареса победителка, им давам максимум 3 месеца заедно.

Не виждам разлика с предишните сезони Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 078
Каква е тая дизайнерка и защо трябва да ни интересува неграмотното ѝ мнение?

# 2 079
Даниела явно доволно си е пощипвала снимки от интернет. Тези ги е качила през 2022 / 2023.
Скрит текст:

# 2 080
Стига дее....Grinning

Ами, ето, нагледен пример за фантазиите и реалността при повечето инфлуенсъри.

# 2 081
Даниела явно доволно си е пощипвала снимки от интернет. Тези ги е качила през 2022 / 2023.
Скрит текст:

Е, това вече с крадените снимки е доста забавно (и жалко) Joy
Наистина wannabe много ѝ отива!

# 2 082
Ужас, голяма излагация.
Сега ударно качва снимки с книгата и за фон палми, ама на мен ми се струва фотошопната снимката. И някакво видео е качила, което кой знае от къде е.
Скрит текст:

Един човек щом е откраднал толкова снимки и ги е качил уж като свои, значи има още толкова неразкрити фейк снимки и сторита… а това няма да обяснявам каква комплексарщина и несигурност в личността изразяват…

# 2 083
Ама нали вие си я харесвате Данчето? Нея не я интересува чуждото мнение, вас също не ви вълнува, имате си ваша преценка. Аз проблем не виждам. 😛
Неграмотна била Евгения Борисова..., ще ви отговоря като вашата любимка - тя е дизайнер, не учителка по български! 😆

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 14:13 от Tess d`Urberville

# 2 084
Все едно за пръв път виждате крадени снимки в Инста и въобще в СМ. Не знам какво толкова ви впечатлява? 😁 Отделно защо толкова се възмутихте от приказките на Данка? Понякога си мисля, че някои жени пускат възмутени постове в своите профили, за да могат те да се рекламират пред мъжете. Вижте ни колко сме добри, не сме меркантилни и сме много морални.

Общи условия

Активация на акаунт