🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 408
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София /Абсурдистан
Едва ли, Данка се цели по-високо. Като минимум политик на нея и трябва.

# 2 161
Песента е супер популярна в момента, направо гърми в тикток и Инстаграм

# 2 162
  • София
Бащата на Мартин е политик. Grinning

# 2 163
  • here and now
Кой носи собствената си книга, да си я чете на почивка?!? Не помни какво е писала или???
На Даниела претенциите ѝ са за 50-60 хиляди, а поведението и визията ѝ за 5-6 стотинки...

# 2 164
  • София /Абсурдистан
Бащата на Мартин е политик. Grinning
Да де. Затова и Васил не е подходящ за нея Simple Smile А бащата на Мартин е вече зает. Та търси тя нещо подобно.

# 2 165
  • Stockholm
Кой носи собствената си книга, да си я чете на почивка?!? Не помни какво е писала или???
На Даниела претенциите ѝ са за 50-60 хиляди, а поведението и визията ѝ за 5-6 стотинки...

Според мен единствената книга, която е чела Joy

# 2 166
Във формата много добре се вижда разликата между една успешна (екс) държанка -женена за богат арабин, и уонабито…. По-добре Ивчето, да вземе да напише нЕкоя книга, по ще влезе в употреба .Предполагам , след предаването ще cancel развода. Сметките сами не се плащат.😂
Няма такова състояние държанка-женена, поне не и за един същ мъж, по едно и също време.
Ива е женена, но във фактическа раздяла. Доколокото ни е известно, държанка не е била.

# 2 167
# 2 168
  • София /Абсурдистан
Какво образование има тя? Защото да напишеш книга, свързана с психология на отношенията и да не си психолог, а тя определено не е, сама си го каза, та това е меко казано несериозно.

# 2 169
  • гр.Пловдив
Цитат
1. Даниела си е купила апартамент, или поне така твърдеше в едно стори (нямам спомен къде го бях гледала - дали инстаграм или тикток, но по едно време много ми излизаха нейни снимки/видеа във фийда). И квартала е казвала кой е, даже и аз знам конкретно в коя сграда Joy

Това,ако е истина не е лошо //

# 2 170
  • here and now
Даниела с кредитното си досие в момента, няма как да си купи апартамент. Възможностите са да го е платил друг или да ѝ е дарен...

# 2 171
Едни  бездарници, яхнали вълната , да изкарат някаква кинта , от хита на деня. Чак песни се за Даниела пеят вече . Какви драми , какви трепети, за непретенциозно предаване, целящо да убие час два

# 2 172
Именно! Затова си мисля, че снимките са от там, където беше и книгата и с нея и пак имаше палми.

# 2 173
Даниела с кредитното си досие в момента, няма как да си купи апартамент. Възможностите са да го е платил друг или да ѝ е дарен...

Възможно. Или пък да е на името на майка ѝ/сестра ѝ. Споделям какво беше казала тя, колко е истина е съвсем друг въпрос Joy

# 2 174
Тя като каже нещо, гледай къде е слънцето... 😆

Общи условия

Активация на акаунт