🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 077
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 250
Туджаров от малкото впечатления, които имам от него, като види хубаво момиче, си забравя всичките принципи/ обективност.
Спомням си Васка от С3 как я интервюираше: ти къде работиш сега, а приятел имаш ли си ? Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 15:39 от BobbyDyl

# 2 251
Явно Косара е универсалната красавица, която се харесва на всички мъже.

# 2 252
Туджаров от малкото впечтления, които имам от него, като види хубаво момиче, си забравя всичките принципи/ обективност.
Спомням си Васка от С3 как я интервюираше: ти къде работиш сега, а приятел имаш ли си ? Grinning Grinning
И Валерия от сезон 3. Направо беше готов да ѝ се метне в краката. 😁

# 2 253
Голяма лепка тоя Туджаров, бая ергенки забърса. За кратко явно.

# 2 254
Неделчо по принцип много критикува Косара във всеки подкаст, даже се бъзикат с това, че прекалява. Може да са искали да представят друга гледна точка в друг конкретен случай, но със сигурност не я подкрепят сляпо.

# 2 255
  • Stockholm
Косара изглеждаше много едра и тромава на срещата с бат Васко на плажа. В лицето буквално щеше се пръсне. Сините очи вероятно я правят привлекателна за всички, но ако си хапва на воля, ще заприлича скоро на тетка.

# 2 256
Не ми пречи всеки да живее живота си, както намери за добре, без да вреди на другия. Но 3 пъти седмично да се "валидират" съмнителни принципи и професии, ми идва в повече и може да не го догледам. Всяка ескорт да започне да пише книги и курсове. И дрешки как се купуват ще гледаме, може и бельо.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 16:05 от Kawsay

# 2 257
Косара изглеждаше много едра и тромава на срещата с бат Васко на плажа. В лицето буквално щеше се пръсне. Сините очи вероятно я правят привлекателна за всички, но ако си хапва на воля, ще заприлича скоро на тетка.
Телата на Косара и Мартина са си устроени така - широки са и с едър кокъл, а лицата - бузести. С такова телосложение дори малко да качат, ще изглеждат дебели. Кофти ген.

# 2 258
Клаудия си ми изглежда мъничка. Синтия също. Даниела ми изглежда нормален ръст, пък някъде бях чела, че е доста ниска и дребна. Обратното - Бранимира ми изглежда дребна, пък всъщност била доста висока. Наистина трудно се преценява на екран.

# 2 259
Камерата вероятно им добавя някое килце отгоре. Но Косара си изглежда мека и неоформена. По раменете ѝ не се вижда дори зачатък на релеф, което за мен означава, че е с много голям % подкожни мазнини, дори и да е все още слаба. Сега е моментът да натрупа някаква мускулна маса, защото още на 30+ ще закъса.

# 2 260
На мен ми харесва новата, ама тези татуси..... Angry   Не бях готова обаче да се разделя с Анета, харесваше ми, как се дразнеше с Мартин, рано й беше да си ходи, но и тримата ергени бяха някак настроени срещу нея. Направо си бяха предубедени към нея, което незнам на какво се дължеше, защото нито Виктор, нито Васил не са имали среща с нея и не би трябвало да знаят нищо за нея. А Васил съвсем откровено показа предварителна настроеност към тях. После с този бас, беше много грозно, предвид, че не я познават, а на срещата с Васил се държаха съвсем нормално и двете. За Анета добре направи, че отказа розата, ама ние зрителите загубихме интересен персонаж.

# 2 261
Анета си искаше 5те минути слава , няма какво да се обяснява . Може да не е лошо момиче, но или играе , или не е много на център.

Аз само да допълня, че се чудя и как Анета е участвала в конкурса Мисис София 2024, нали е за омъжени жени, а пък Ергенът е за неомъжени. Омъжена ли е Анета или не?
https://www.instagram.com/p/DCfaaYjI3AZ/
https://www.instagram.com/p/DCfZNRpIrNC/
https://cinderella.bg/lifestile/zvezdno/misis-sofia-2024

# 2 262
Не е участвала в конкурса. Работи за агенцията, която го прави - нещо такова. Виждат се и колежките ѝ на снимките.

# 2 263
Интересно ми е да видя рейтинга на предаването, ако някой може да намери.
Имам чувството, че с всяка изминала седмица все по-малко хора гледат.
Аз от тази почвам да пропускам.

# 2 264
Интересно ми е да видя рейтинга на предаването, ако някой може да намери.
Имам чувството, че с всяка изминала седмица все по-малко хора гледат.
Аз от тази почвам да пропускам.
Честно казано, аз гледам от чист инат. Сезонът е тотал щета. Ако следващият отново се прави от Николов, аз съм пас.

Общи условия

Активация на акаунт