🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 972
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 385
Не ми се дават 50-60 лева за "Момиче за милиони", но поразцъках тук-там, попрочетох малко, струва ми се, идеята е като тази на "Мъжете си падат по кучки", само не разбирам Даниела как съчетава независимост с меркантилност.
Някой може ли да ми обясни? Изобщо как се въртят мъже?

# 2 386
  • София
Не знам за какво точно говори, но го поставим тук.
https://www.facebook.com/reel/1317490362817562?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 2 387
  • някъде другаде
Не ми се вярва до сега Даниела е разполагала с 50-60к на месец. Прави се на интересна , пък ако  се намери , кой да и ги даде , добре дошло.

# 2 388
  • Sofia
Не ми се вярва до сега Даниела е разполагала с 50-60к на месец. Прави се на интересна , пък ако  се намери , кой да и ги даде , добре дошло.
Да, бе, те тези 50-60 к на месец са като вестници, що ли да не ги дадеш на Даниелка!? И за какво?

# 2 389
Вие сериозно ли смятате, че тази особа е имала някога 50-60 000 в ръцете си? Сериозно? Хора, моля ви се. Като гледате, виждайте. 🙂
Че и на месец 😂 т.е. твърди за постоянство във финансовата инжекция. 🤦‍♀️🤭 Стига моля ви се. На какво отгоре да й се дават?

На красива жена, да дадеш, ама тя е от другите.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 09:00 от КремонаЛиза

# 2 390
Не че има нещо лошо, но Силвия е на 38 и е сервитьорка. Сервитьорството е за студенти и за ученици от горните класове. Тази жена няма ли някакви други амбиции, освен работа за тийн-ове.
Има разлика и от ресторанта. В някои не наемат тийнове, а по-възрастни мъже, които обслужват по доста по-добър начин.

# 2 391
Наистина е изумително как въобще тази жена Даниела се обсъжда сериозно. Всичко казано от нея е провокация за масите, както 50-60К, така и други глупости, които дрънка. Нито някой й е давал такива пари, нито ще й даде - нейната работа е fake it until you make iт. Така създава илюзията, че е скъпа стока, една лъжа повторена 100 пъти, става ли истина?... Аз пак да кажа, радвам се, че има високо критично мислене в БГ. Но рекламата си е реклама. На книгата реклама не знам направила ли си е, вероятно да, защото хора, които са любопитни винаги ще има и ще й се купува. От книги обаче не се забогатява в България. От реклами на продукти и услуги обаче се правят лесни пари, а някои марки въобще не гледат етичната страна на нещата - кое е лицето, което им рекламира бранда. Така че тя ще монетизира през това, както всички останали преди нея. Разлика между нея и Александра от първи сезон не виждам, макар че втората беше завършила май психология, без особена файда. За женски енергии се говори от години, години, години в цял свят поради комплексни фактори, но най-вече заради жените в бизнеса, на които им се налага да действат като мъже и да вземат решения. Няма да има отлив от женските енергии в близък план, даже ще се засилва, според мен, има ли жена, която да не иска да бъде жена?  Кобилкина е на светлинни години пред Даниела, сравнение въобще не може да се прави, най-малкото първата има добре изграден личен бранд вече. ( а дали Кобилкина не е също шарлатанка, не знаем, досега дипломи май не е показала).

# 2 392
  • Out of the Mix
И красива да е, много подробно сме обяснили как това няма как да се случи, начинът на живот е съвсем различен, и такива хора не са по риалитата, особено в БГ глупавите сапунки за 1 час слава.

Не като да не познавам хора (дори близки), живеещи в имения, и много добре знам какъв живот водят, и какво мислят, как мениджират авоарите, кеша и въобще всичко. Никой няма "държанка", еле пък да й дава 50к, това е абсурд. Ако щете и 10к.

Да й помогне да стартира бизнес, бранд, с контакти, да налее някакви пари, съответно в съдружие със съответните клаузи и ясни договори, и отговорности задължително, да, но такива пари е така кеш, нивгаш.

Не сам това, а тя няма капацитет, просто един фигурант ще е, само и единствено пречка и нищо повече.
Някой, за да се навие на горното, трябва или да е много влюбено-загубен, или глупак, а този който направи това, трябва да го гледа с широко отворените очи 24/7, и само да свирне, щракне с пръст, да е на линия, като редник, въобще да си избие от главата хойкането и воаяжите сама, това няма как да се случи. И Мартин в началото й го каза.

Госпожицата да си наляга парцалите, че тези 100к+ лв. не са шега, всичките лихви, бреме.
Разумен мъж няма да се хване с жена с такива безумни борчове, така както жените не обичате хазартаджии, прахосници, наркомани, пияндурници, нормално.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 09:16 от Revoker

# 2 393
Не че има нещо лошо, но Силвия е на 38 и е сервитьорка. Сервитьорството е за студенти и за ученици от горните класове. Тази жена няма ли някакви други амбиции, освен работа за тийн-ове.
Има разлика и от ресторанта. В някои не наемат тийнове, а по-възрастни мъже, които обслужват по доста по-добър начин.

И не само това - това си е работа, като всички останали. Ако цял живот е работила това и се справя добре, няма нищо лошо да го работи. Има много сервитьори на по-зряла възраст, които са в пъти по-добри в работата си от младежите.

# 2 394
Реална цел може да са 5-6к джоб пара на месец.
Никой не дава повече или е за месец/два, просто за 50-60 ще си държи 5 като в харем.
И аз се чудя, ако беше казала, че иска 100к, дали пак щеше да се обсъжда.

За 60к на месец или 2к на ден ще си наема  елитна проститука с уникална визия и акъл, а не това нещо.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 11:17 от Alexslav

# 2 395
Е явно хората я вземат насериозно, я виж какво вълнение около нея. За никой друг от предаването не се говори, все едно гледаме моноспектакъла на Даниела.

# 2 396
Аз познавам такива с държанки,но явно са стиснати Grinning на едната е дал апартамент,на друга също беше дал преди,може и нещо като издръжка да дава ,но със сигурност не е 50-60К  както си ги мисли Данка. Моя познат си ги поддържа тия апартаменти,в смисъл праща майстори за ремонти ако се наложи,плаща им сметките,колкото да му е удобно и комфортно като ходи и като приключат нещата с държанката ,апартаментите си остават на негово име. Как ли пък не човек със семейство и деца няма да раздава имоти на някоя си заради едното присъствие и красота, които в случая и са доста спорни Grinning

# 2 397
Вие сериозно ли смятате, че тази особа е имала някога 50-60 000 в ръцете си? Сериозно? Хора, моля ви се. Като гледате, виждайте. 🙂
Че и на месец 😂 т.е. твърди за постоянство във финансовата инжекция. 🤦♀🤭 Стига моля ви се. На какво отгоре да й се дават?

Тя ще е муза и ще валидира отсрещната страна. 🤣🤣🤣

# 2 398
Пълен провал е този сезон, щом се обсъждат предимно издръжки, демонстрация на стандарт, недостатъци на външност и сакатлъци от корекции. Няма флиртове, няма привличане, няма романтика, а любов също няма и няма и да има.

# 2 399
То и преди нямаше романтика и любов. Миналия сезон се коментираха дрехите и бужутата на Маги, операциите на Надежда, кривите зъби на Виктория и разни футболисти, гаджета на козметички-участнички.
Точно в България не мисля, че ще е гледано, ако е прекалено сладникаво. Тук си търсим сеир и зрелище.

Общи условия

Активация на акаунт