🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 954
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 400
Миналият не го гледах, само през Кукушев - точно за сеира. Също беше провал. За първи нищо не мога да кажа, но втори изглеждаше като добро начало да се надгражда. Тогава и темата със спойлерите беше интересна.

# 2 401
Както и Ива, така и Анета казаха, че са им сбъркали във визитките с какво се занимават. Ива каза, че няма бутик за дрехи, а Анета - че не е безработна. Била и студентка и работела в маркетинг отдел.

# 2 402
Разбира се, че всичко което казва Даниела е провокация към нас зрителите. Както и всичко, което прави Мартин е за да ни провокира. Няма как да им се вържа на голямата любов, еле пък да купувам книжния парцал на Данка. Ей такива като Козара и Ферхунде, да дават пари, на мен хич не ми дреме.

# 2 403
Аз не мога да разбера защо продължавате да обсъждате фантасмагориите на една мързелана, че и ги разглеждате като някаква потенциална истина. Дори някой да ги печата тия пари в мазето си, пак няма да и ги даде на Данка, че то си е скъпо - хартия, консуматив, страх да не те хванат. Joy Ако Данка не знае стойността на парите, хората, които ги изкарват я знаят и едва ли ще ги хвърлят по разни дрипли без амбиции, но с големи претенции.
Да, има щедри хора, които правят подаръци или подпомагат бизнеси, начинания, но никой доброволно не дава ей тъй с лека ръка 50-60хиляди лева на месец на някой, просто да си има. Изключвам богаташите задължени да плащат издръжка на бившите. Там е друга бира.

# 2 404
Е явно хората я вземат насериозно, я виж какво вълнение около нея. За никой друг от предаването не се говори, все едно гледаме моноспектакъла на Даниела.
Просто прехвърлям през 10 страници и където да погледна пост само 50 -60 , да започват новите серии , че е толкоз нечетаемо

# 2 405
Не че ще се направи, но би било интересно в следващата тема анкетата да е "купихте ли си книгата на Даниела" и може дамите, които са я купили, да кажат как е. Защото досега всяка я е разлистила, видяла на скриншот и тн. (като мен - и аз видях страници от стори).

Не знам защо си мисля, че ще клоним към нула/малко число. Което за форум като бг-мама би било много показателно

# 2 406
Просто хората се чудят как моЕ да е толкова куха че да плещи такива небивалици....за това се споменава често. Толкова често човек без връзка с реалността не се среща...та за това я гледат като НЕполезно изкопаемо........

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 12:02 от teta75

# 2 407
Не че ще се направи, но би било интересно в следващата тема анкетата да е "купихте ли си книгата на Даниела" и може дамите, които са я купили, да кажат как е. Защото досега всяка я е разлистила, видяла на скриншот и тн. (като мен - и аз видях страници от стори).

Не знам защо си мисля, че ще клоним към нула/малко число. Което за форум като бг-мама би било много показателно
Бизнес идея - да напишем книга на тема защо няма да четем книгата на Даниела. Ще лети като топъл хляб. 😎

# 2 408
Че кой ще си признае, разбира се, че ще е 0. Никога няма да си обясня как въобще се коментира тази книга. Аз дори откъсите от нея не поглеждам, макар че незаинтересованите се скъсаха да цитират. Виждам Даниела, очевидно е за мен, че няма как да напише ценна книга. И тогава защо е необходимо да я чета, да я преглеждам и въобще да говоря за нея?

# 2 409
Ми нали тука от време на време някой каже уау, ооо, тя сега ще я продава като топъл хляб.

Lilly_85 Grinning страхотна идея, то материала е събран за 200-300 страници

# 2 410
  • Glasgow
Аз видях скрийншоти някъде и имам дълбоки съмнения, че е Гугъл транслейт от някое англоезично списание/книга, имаше фрази, които не се използват в българския, но има такава фраза на английски.

# 2 411
Аз и скрийншоти не съм гледала, но мернах мнения, че "съдържанието" е генерирано от AI.

# 2 412
  • Glasgow
Например кой казва на български- ние сме на една лодка/не сме на една лодка (we're all in the same boat), поне аз не съм чувала.

# 2 413
  • ВАРНА
Циганите?"Ние сме на Германия",вместо"Ние сме в Германия".

# 2 414
Е, Данка нали иска да е в женска енергия, тя е свързана с творчеството, лекотата, одухотвореност и там всичките останали неща. Излиза, че жената на Мартин е успяла да я бие. Парадоксът е, че Даниела иска животът на точно тези жени, на които им е лесно и наистина си живеят в женската енергия (и съм напълно съгласна, че не са кой знае какви капацитети), докато тя е в мъжката си енергия, мъчейки се да изкара пари.
И Данка да беше родена в богато семейство или да беше забременяла от някой като Мартин, щеше да е същата. Няма особена разлика между двете - бившата на Мартин и Даниела. Даже Даниела е по-интересна, понеже повече усилиля е полагала, дори това да са в сферата на актьорското майсторство. Но май за бившата не може да се говори. Затова 100 страници за "50-60" на Даниела.

Един точен коментар за Ива в ютюб - "Ива с това въздишане все, направо не се слуша... знам, че не зависи от нея, ама все едно слушам дългогодишен пушач пациент на докторката слушалка как диша... Да си поема въздуха така звучно далече от микрофона, е*аси... Иначе много ми е изкуствена в лице... Младо момиче, а лицето й е като пластмасова маска с тия филъри... Иначе прилича на онова джудже Глупи от филмчето на Дисни за Снежанка. Като цяло супер скучна персона, но браво , че каза истината за Елвира." Не е мой Grinning

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 10:52 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт