🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 929
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 430
Циганите?"Ние сме на Германия",вместо"Ние сме в Германия".
Sweat Smile това да, в случая с книгата описваше ситуация, в която  две жени са или не са еднакви или в еднакви ситуации, и фразата е от английски we're all in the same boat. Може пък и да го пробвам, като започне някой да ми дава акъл да кажа- 'сори, на съвсем различни лодки сме с теб', белким ме разберат Grinning
Предполагам, че е плагиатствала Даниелка.
А какъв е еквивалентният израз на български?
We're all in the same boat като израз може да е " на едно и също дередже сме" или " в сходно положение сме".

# 2 431
Никой не твърди, че Мартин е писал текста на песента, но участва в нея и очевидно е създадена за него и Данка! Щом се е съгласил да излезе в ефир.......значи е същото ла*но като Генчо.
И да, време е и той да отнесе малко хейт, щото двамата с Данка правят този цирк.

# 2 432
Кой е Генчо и какво е направил?

Никой не твърди, че Мартин е писал текста на песента, но участва в нея и очевидно е създадена за него и Данка! Щом се е съгласил да излезе в ефир.......значи е същото ла*но като Генчо.
И да, време е и той да отнесе малко хейт, щото двамата с Данка правят този цирк.

# 2 433
Аз наистина не разбирам на кого пречи Даниела ,че си има претенции , наистина само това дават от нея и вече става много досадно ,но такъв хейт ....

# 2 434
Циганите?"Ние сме на Германия",вместо"Ние сме в Германия".
Sweat Smile това да, в случая с книгата описваше ситуация, в която  две жени са или не са еднакви или в еднакви ситуации, и фразата е от английски we're all in the same boat. Може пък и да го пробвам, като започне някой да ми дава акъл да кажа- 'сори, на съвсем различни лодки сме с теб', белким ме разберат Grinning
Предполагам, че е плагиатствала Даниелка.
А какъв е еквивалентният израз на български?
Печем се на един и същи огън е българският израз.

# 2 435
Някой следи ли Даниела с не по-малко простичката си приятелка, в момента на Малдивите. Нещо май не са им стигнали паричките и са се настанили в обикновен апартамент (НЕ на плажа), храната е ужасна и се налагало да търсят друго място за хапване. Няма хубав плаж, наблизо, няма и хубави палми за снимки. Общо взето им се размиват представите за лъскава почивка, явно не ги е завел мъж там и трябва сами да си плащат, затова бедстват.. едва ли не...
Толкова са фалшиви и шумни от показност, че няма на къде.. И двете.

# 2 436
# 2 437
Вероника каза ,че рейтингът на хотела в букинг не  е бил нисък. Голям кеф да злорадствате.

# 2 438
Аз наистина не разбирам на кого пречи Даниела ,че си има претенции , наистина само това дават от нея и вече става много досадно ,но такъв хейт ....

Такова недоразумение самозабравило се...би трябвало да пречи на всеки що годе нормален човек.

# 2 439
  • София
Нещо, което пречи, се прескача или заобикаля и се подминава. Тук болшинството постове са за Даниела.  Изглежда все пак интригува и задържа вниманието.

# 2 440
  • София
При нас изразът Ние сме в една лодка се използва в смисъл - ако се опиташ да потопишдругия, ще потънеш и ти 😉

# 2 441
  • Обран бостан ;)
Нещо, което пречи, се прескача или заобикаля и се подминава. Тук болшинството постове са за Даниела.  Изглежда все пак интригува и задържа вниманието.

Ако ги събере, току написала още една книга - "Размисли под палмите в Шри Ланка" . Wink

# 2 442
Не че ще се направи, но би било интересно в следващата тема анкетата да е "купихте ли си книгата на Даниела" и може дамите, които са я купили, да кажат как е. Защото досега всяка я е разлистила, видяла на скриншот и тн. (като мен - и аз видях страници от стори).

Не знам защо си мисля, че ще клоним към нула/малко число. Което за форум като бг-мама би било много показателно
Бизнес идея - да напишем книга на тема защо няма да четем книгата на Даниела. Ще лети като топъл хляб. 😎
То ние тука вече почти я написахме. Да я даваме на някой да я сглоби и да я издаваме.

# 2 443
Не че има нещо лошо, но Силвия е на 38 и е сервитьорка. Сервитьорството е за студенти и за ученици от горните класове. Тази жена няма ли някакви други амбиции, освен работа за тийн-ове.
Амбиции има, капацитет няма.

# 2 444

Понеже това е първият ерген, к гледам, имам предвид тазгодишния, може ли да преразкажете защо е този Хейт към песента?

Общи условия

Активация на акаунт