🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 938
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 445
Често чувам и "в края на деня", когато се правят разни заключения. (даже май Васко го метна 2-3 пъти вече) Директно взето от "at the end of the day", което на нашенски няма нужда да се превежда директно, защото си имаме "в края на краищАта", "в крайна сметка" и подобни.

# 2 446
Понеже това е първият ерген, к гледам, имам предвид тазгодишния, може ли да преразкажете защо е този Хейт към песента?
Накратко - спа с една инфлуенсърка, после я осмя в песента. Тя говореше за яйца и тем подобни.

# 2 447
Аз наистина не разбирам на кого пречи Даниела ,че си има претенции , наистина само това дават от нея и вече става много досадно ,но такъв хейт ....

“Валидира” проституцията в ефир.
Факт е, че не е виновен този, който яде баницата, но тя търсейки внимание и възползвайки се от възможността да я забележат, дълбае дъното.

# 2 448

Понеже това е първият ерген, к гледам, имам предвид тазгодишния, може ли да преразкажете защо е този Хейт към песента?
Евгени беше Ергенът във втори сезон и избра една от участничките за своя половинка (фаворитка от самото начало). Момичето е доста опърничаво и със силно мнение по редица въпроси, обожава кучета, а него го е страх от тях и като цяло на много от нас ни беше странно как се спогаждат. Но противно на нас, злите езици, двамата твърдяха, че са двойка близо 2 години, макар че са се показвали публично само покрай финала на предаването, не качваха общи снимки и дори не се следваха.
Към края на миналата година Ивка Бейбе (известна подкастърка) качи фотосесия за рождения си ден, в която е в интимна близост с въпросния Евгени и тук настана смут, защото броени дни преди това фенки на победителката в Ергенът твърдяха, че Евгени и тя "са си заедно". Евгени каза, че фотосесията била само професионална и на Валерия (уж половинката му) не ѝ е станало приятно от нея.
Обаче Ивка и Евгени почваха да се появяват все по-често заедно и сума ти хора ги виждаха заедно, та лека-полека се прие, че Евгени не е с Валерия, а с Ивка.

И в началото на тази година дойде бомбата - Ивка качи видео как за първи път в историята на подкаста си, ще пропусне епизод, тъй като гостът - Евгени Генчев е отказал видеото да бъде публикувано и я е заплашил със съд. Ивка разясни, че двамата са имали връзка, но отношенията им са приключили и Евгени се притеснява, че близостта им си личи в подкаста. В един момент се пошегува, че преди да заснемат подкаста тя му е приготвила странни на вкус яйца, а по-нататък каза, че подкастът е нейното бебе и е обидена как бивш неин партньор посяга на най-скъпото ѝ - работата. Евгени реши да го играе "мъжкар" и направи песен в отговор на всичко това, в което освен, че пародира въпросните реплики от видеото на Ивка, се подиграва и на силиконовите ѝ импланти, които бяха нашумяли няколко месеца по-рано покрай снимка, на която изглеждаха меко казано недобре и много криви.

Та като цяло Евгени е най-издънилият се Ерген, независимо, че сезонът му е засега единственият приключил с връзка. Уж.

# 2 449
Благодаря @Clouded за разяснението.

# 2 450
Еми то този формат май само държанки го печелят - Капитонова (мъжът, който тя крие, но има снимки в интернет и си се знае, че е с него), Валерия-принципната сега е държанка на Биомета, който е с 35 години по-възрастен от нея, в трети сезон двете финалистки също са в търсене на богати господа. Честно казано в родния ефир постоянно се рекламират пр***ки - Гущерова, Златки, Джулиана Гани, голяма част от фолкпевици и модели, за които се коментира повече с кой си лягат, а не кариерата.

# 2 451
Ще плюе Мартин, къде ще иде? Такъв лапнишаран излезе, а претенциите му до небето какъв е играч. Мъжката версия на Даниела. Щяха да са “търкулнало се гърнето, намерило си похлупак”. Да си бяха седели  заедно.

# 2 452
Е, глупости за Валерия от сезон 2 - държанка била...
Сезон 2 нито Елена нито Валерия бяха държанки и втората не е виновна, че харесва заможен мъж. На първата също и го пожелавам. Но и двете са далеч от тази обида.

# 2 453
Да, тамън по любов е с Биомета. В Дубай, вече и с филър в устните.

# 2 454
Поправка. Заможен дядо.

Е, глупости за Валерия от сезон 2 - държанка била...
Сезон 2 нито Елена нито Валерия бяха държанки и втората не е виновна, че харесва заможен мъж. На първата също и го пожелавам. Но и двете са далеч от тази обида.

# 2 455
С който си иска, с него ще излиза. Имат силна обща кауза: бездомните животни.
Валерия няма нищо общо с купи ми, плати ми, заведи ме, дай ми, принцеса съм и прочее декларации от държанка-момите в Ергена.

# 2 456
Нещо, което пречи, се прескача или заобикаля и се подминава. Тук болшинството постове са за Даниела.  

Няма как да се заобиколи, защото тя е В предаването, ние гледаме предаването и говорим за предаването.

# 2 457
Именно. Общото им е в каузата, не любовта.

# 2 458
Миналата жена на Биомета не беше ли с маркови кученца основно? Дали Валерия щеше да му обърне внимание ако не беше толкова богат, като се има предвид огромната им възрастова разлика, а аз съм човек, който приема възрастови разлики. Във формата Валерия нямаше такова държание - съгласна съм, но като гледам как се е променил инстаграма й в последно време, може би и тя се е променила. Или поне образът й пред публиката, която не я познаваме лично. Вярно, че тук имаше някои върли фенки, та във втори сезон темата беше станала нечетяема.

# 2 459
Да бе.Направо си повярвах, че е с вуйчо заради бездомните кученца.

Общи условия

Активация на акаунт