Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 234
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Добро утро! Пия кафе и събирам сили да ида на пазар. Пак вали 🙄

# 106
  • София
Добро утро!

Валежно, мрачно и средноработноседмично.

Уинд, стискам!

Ще помоля и аз за по един палец за един мач днес!

# 107
Азалия, аз бих гласувала за Дуал блейз, следи намаленията, може би сега по Великден ще направят.
Не знам на коя нинджа си се спряла, но за да е толкова по-евтина дали не е по-малка?  Зависи и за какво мислиш да го ползваш, разбира се, но размерът си е определящ Simple Smile тепърва ще ти се увеличават количествата.

Стисвам палците за всички.

# 108
Уинде, Бър Flowers Four Leaf Clover

Азалия, и аз взех Cosori dual blaze. Доволна съм, на нямам опит с друг фраер за сравнение.  Купих го на черен петък с добра отстъпка.

# 109
Добро! Кафето изпито, аз- нагласена. 😇
Днес ме чака общината, дано не си отвися с часове.

В планинското вкъщи имаме стар ейрфрайер на Тефал, който искам за подменя. Насочила съм се към Косори, основно заради двойния реотан, максимално най- голямата опция. Но ми се иска да го видя и на живо. В кои магазини за техника може да се “пипне”?  
Сири беше давала линк съм нейното, но съм го затрила.

Бър, Уинд! Стиснала съм!

Хубав за ви е денят, Общество! 🤗

ПП. Палачинки- пО къмто привечер, ако може, солени. Благодаря!

# 110
Имам палачинки от вчера сутринта 😎
Още ме е яд,че точно след като купих моя фраер,на ИМ,излезна на Косори дуал блейза.Следващия задължително ще е такъв!
Тези дни си взех на сегашния нова кошница и решетка.Голям кеф,поръчваш,и на другия ден е при теб.Щото то са си консумативи,хубаво е по всяко време да ги има,дето се вика на един ден и клик разстояние.

# 111
Аз сменям кошницата на моя всяка година на черен петък.
Косори, за моя радост, намаляват и консумативите тогава, за разлика от инстант пот, където дебна за втора тенджера Simple Smile

# 112
И аз искам да си взема втора тенджера, амааа не ги намалят пущините 😆
Иначе като размер са еднакви нинджата и косорито, и като мощност.. ама сега пак се вкарах в чуденка 😆
Ти защо сменяш кошници?

# 113
Косори ще имат намаление сега за Великден, даже дали не започна. Имат и една страница във фейсбук, където пускат на по ниски цени продукти с транспортни дефекти, отворена опаковка и т.н.
Моето Косори вече е на повече от година. Покритието не е мръднало, имам две кошници, както имам и два вътрешни съда за килъра на ИП.
Та аз съм пристрастна с две ръце и два крака за косори с два реотана.

# 114
Сменям, защото мия в миялната и това, според мен, се отразява на покритието, а и за всеки случай Simple Smile плюс, че си е удобно да има две кошници човек също Simple Smile

# 115
Чета ви,чета.....Аха да се наканя да си купя и се откажа.Обичам да готвя, да се въртя край печката, обаче искам да имам време за други неща.И прясна храна всеки ден.

# 116
Ули,на моята кошница беше заминало покритието,но я изтормозих за три години.Малко след като спря да ме е жал,започнах да я мия в миялната,и определено и това се отрази.
Марул, повечето,които сме с два "помощника",сме страшно доволни.Много време ми спестяват,готвя вече без да вися край котлоните,само задавам времето,и си върша други неща.Ей сега повече време ми отне да направя топчета за супата,от колкото да се свари.Но нито едно от двете при мен не замества фурната,традиционалист съм в това отношение,и тестени неща само там,меса в гювеч.И то май това е 😂
Сто лева са си разлика,но огледай как се движат цените на резервните кошници.А и почакай намаленията,за да решиш окончателно.
Днес по-малкото ми овне става на 16!Същия дъждовен,хладен и мрачен ден беше,когато реши да се появи на бял свят, избързвайки с почти месец!А сега е висок колкото мен!Искам,освен да е здрав,да е малко по-разумен,и да обмисля добре бъдещите последствия от действията си!Знам, много искам,има време да се случи,добро дете е,но понякога такива щуротии му идват на ум 🤦🏻‍♀️

# 117
Здрав и щастлив да е баткото, Ренко!

# 118
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Живо и здраво овнето!
Щуротиите са повсеместни, от възрастта е, не от зодията. Само да са здрави, другото ще си дойде на мястото.

# 119
Ренко, жив и здрав да ти е!
Е, ти пък, кога ако не на 16 да е импулсивен Simple Smile ще се научи.

Общи условия

Активация на акаунт