Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 204
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 90
Яжте, пийте, аз си лягам. Утре пак няма ставане.

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Лилиумите са ми най-любимите цветя. Почти наред с фрезиите и лалетата. А ако са от миришещите… пристрастена съм към миризмата. Този червения изглежда с неестествен цвят - боядисван ли е?

Не, така си расте. Белия под едната палма, червения е под другата.
До басейна има и жълти.
Ще снимам утре.
И най-невероятно оранжевото каланхое.
Аз лежа(пак) и се чудя яде ли ми се печено пиле или не ми се яде.

# 92
  • София
А аз за първи път направих Руло Стефани, което не се разпадна.

# 93
Лилиумите са ми най-любимите цветя. Почти наред с фрезиите и лалетата. А ако са от миришещите… пристрастена съм към миризмата. Този червения изглежда с неестествен цвят - боядисван ли е?

Не, така си расте. Белия под едната палма, червения е под другата.
До басейна има и жълти.
Ще снимам утре.
И най-невероятно оранжевото каланхое.
Аз лежа(пак) и се чудя яде ли ми се печено пиле или не ми се яде.

А за каланхое не ща и да чуя откак си докарах мравки вкъщи с него… ако не знаете, хване ли цветето въшки, мравките довтасват веднага. За щастие изчезнаха и след като открих причината.

# 94
Кайси, ти ли имаше Еърфраер Нинджа?
Решила съм да сменям моя и след четене и лутане се спрях на нинджата. Някой има ли отзиви, ползвал ли е?
Иначе заспивам аз, ММ се пренесе в другата стая и ми е криво.. ама поне той да се наспива, че трябва и на работа да ходи 🥴

# 95
Тропнах репетиция хорца плюс 2/3 от втората. Като добавим 8-те етажа, които  качвах на работа, силовата тренировка снощи, тази вечер като паркирах, ми се схвана прасецът на съединителя.

# 96
Азалче, от близо година и половина имам еърфрайер Нинджа, двойния. Най- употребяваният уред в кухнята е. Много съм доволна, експлоатирам го всеки ден.

# 97
Добро утро!
Време е за кафе. Някоя добра душа да е направила палачинки за закуска?

# 98
Добро! Такива екстри само почивните дни.

# 99
Добро утро!Разпищолил се нещо ,Лане!Палачинки в сряда??!!!

# 100
На картинка може. Кафе и гофрети с мед.

# 101
  • тук и там
Добро утро.Спи ми се и ми е криво сабаХлян.
Азалче,аз имам Нинджа Спийди Рапид ,не е същото като еърфраера,комбиниран уред е.Ползвам го само за печене на цяло пиле и картофи,та на мен не ми върши кой знае каква друга работа,по-добре само еърфраер си вземи.За Бг и аз трябва да купувам еърфраер,и на мен биха ми били полезни мненията за различни марки еърфраери.
Да е хубав денят ви!Казах ли че ми се спи...

# 102
Добро утро. В 4.30 се ококорих, а сега ми се спи, но имам задачи, включително ходене в бакалията. Не спира да вали.
За фраерите - аз съм с Косори дуал блейз(с два реотана е) - няма ден да не го ползвам, включително и за претопляне на храна.
Стиснете палчета, моля!

# 103
Добрютру!

Азалия, с какъв еър фрайър си сега? Аз се отказах от ниджата, защото тук е доста трудно с консумативите, за каквито броя кошници, решетки и т.н.
Удобството да имаш представителство на марката на място, както е с косори и инстант пот и това, че и двете са много адекватни, си е голямо.

Аз пак избързвам и си мисля,  че е четвъртък.

# 104
Ули, сега съм с един старичък кръгъл тефал, който ми малее. Дилемата се сведе до Turbo/Dual Blaze и Ninja XXL. Гледах видеа и като цяло двете марки се справят еднакво. Нинджата ме спечели със 100те и повече лв по-ниска цена, дизайна и керамичното, а не тефлоново покритие. Ма викам дай да питам тия жени, че знаят повече от мене 😆
Добро утро, аман вече от тоя дъжд. Колалите ми прогниха и не съм излизала вече два дни..
да идва пролетта викам аз.
Уинди, палчета!
И на който има нужда 🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт