Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 67 410
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 225
Уинде, честит рожден ден! Да си спокойна, здрава и щастлива! 💐

И аз ви пращам прегръдки. В тая тема съм срещнала повече разбиране отколкото от близките.

Днес каквото можа де обърка. Мрън.

# 226

Днес каквото можа де обърка. Мрън.

Пффф, не искам да те приветствам в клуба, ама пък и груба не искам да бъда. 😇
За малко да повярвам в коридори и какво беше там на звездопланетите. По памет, скоро всичко това трябва да свърши- и за който вярва, и за тези като мен. 🤪

# 227
  • Наблизо
Оф и аз сега в кюпа на “обърканите”.Платила бях едно ателие на детето с чек,според банката инкасиран вече от месец,всичко точно.Жената сега ми пише,че са го отказали от нейната банка.При мен нищо-чекът е инкасиран.
Изглеждам като престъпник сега,дето лъже.Ижас.

# 228
  • тук и там
Сладкиша изглежда супер,даже този в чашките от натрошеният блат ме съблазнява повече.
Аз един кекс с банани забърках,да не ги хвърлям,спанак с ориз и пилешки бутчета за тази вечер.
Аз не знам вече какво да говоря и как със баща ми.С диабет и то сериозен е,обаче отказва да го приеме.На инсулин е чак два дни в болницата,всички лекари по няколко пъти ,му казват че първо трябва да започне лекарствата за диабет,и чак след това всичко останало,той си заравя главата в пясъка и чака да падне някъде или нещо друго заради захарта.В момента в който си отиде в къщи и зарязва хапчетата и ги пие само когато му стане лошо,а не три пъти на ден,както са му изписани.

# 229
Уинде, честита бъди! Здраве, късмет и щастливи моменти в следващата обиколка около слънцето ти желая! Сладкишите изглеждат супер. Хич не са ти леви ръцете! Наздраве!

# 230
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уинд, жива и здрава да си!
и да илядиш! Simple Smile

ядене - няма.
мъж - няма.
и меракза работа няма.
к'от таквоз!

преравям гардероби, изхвърлям дрехи и обувки, събирам куфари вече н'ам колко си дена, а края не му се вижда.
кога успяхме да съберем толкова нещо!

азалия, и аз като другите Relaxed искям помощ с килцата.
казвала съм, че съм с ИР, нали?
опитах с режими, свалих инсулина, но не достатъчно.
съгласих се на хапове + режима. пробвах с 4 различни - не се получи.
откакто сме тук не пия нищо, движението ми не е много, килограмите нито падат, нито се качват. инсулинът си е висок.
реших, че има някаква липса, я витамини, я минерали, но никога нищо не е изследвано и нямам идея какво липсва.

# 231
Уинд, да си жива, здрава и много щастлива !

По предните постове няма да пиша, че ме стяга гърлото като започна, за това си позволявам да сложа палче.

Вън си вали, така че си проверете прогнозите Wink

Дорде си намеря работа май ще съм в сивата икономика ... И там се опитват да извиват яко ръце ако разберат, че си без работа. Иде ми да взема една пушка и патрони с едри сачми ...  
Писна ми от интервюта с некадърни HR ама каквото -таквоз.

Както върви май ще се допитвам до Мьос и имащите опит за съвет за ловците на глави, че нещо ми се губи в концепцията.

Трябва си замъкна задника да хвърля боклука.
Трябва и да пазарувам !
И съм на диета .... с променлив успех.

# 232
  • Mediterraneo
Аз също минавам на диета, парфюмна. Прекалих, не мога да се понасям, заринала съм се и от козметика поне за година напред.
Утре съм на банкет, нямам търпение! Ще си видя колегите.
Вторник започвам на моята си работа, закъсняхме да влезем тази година, големи реформи правят в хотела, но идва Великден и резервациите са в небесата.

# 233
  • София
Лан, имаш ли профил в linkedin?

# 234
Тилка, пораснаха ми ушите 😅😅
Ама чакайте сега, аз не че съм някакъв гуру на отслабването, просто не исках да досаждам с бращолевенията тука в темата.
Уинди, взимам една чашка с десертче и се нареждам за парче лазания.. мняммм, покапах се 🤤🤤

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:36 от Азалия

# 235
  • София
Азалия, супер резултат, а и менюто ти изглежда вкусно.

Кажете ми може ли да полегна за половин час и да се събудя сега.
Я успея да заспя пак, я не.

# 236
  • София
Големи сладкиши, Азалче.

# 237
Хубави са децата, но малката с тези очи е уау! И не само цвета, но и формата им е страхотна! Очите ми останаха там Simple Smile пу пу

Уинд, честит рожден ден! Бъди много здрава!

Аз днес няма да се оплаквам, а даже ще се хваля! Излязоха ми резултати от прегледи и са супер, на ММ от изследвания - също. Имах разговор с началството, почесаха ми егото, вдигнаха заплатата, бонус дават. Утре пътуваме да сменим обстановката, а в събота ще отскочим до морето да му кажа здрасти, че отдавна не съм го виждала! Хубав ден беше днес, доволна съм.

# 238
Артемис, имам. И от там пробвах но няма опция изцяло remote. Или ако има искат да си някъде в САЩ, Канада или Англия или да имаш такова гражданство или компанията да има офис тук.
Днес за пореден път обяснявах на една  HR-ка, че ако трябва да се местя, то няма да е в София а в чужбина.  Виждам, че някой фирми не могат да намерят вече година хора за конкретни градове, а работата напълно позволява remote. Но това си е тяхна работа. За съжаление имам семейни неща, които ме спират да изляза извън БГ. Продължавам с търсенето, но явно трябва да променя малко стратегията. Разочаровах се от големите агенции - пълна загуба на време и липса на интерес от тяхна страна. Днес бях потресен от изказване на рекруитър от такава агенция: " Ами щом вие не можете, кажете на вашите колеги, може те да искат" ! Останах безмълвен.Едва ли не аз трябва да им върша работата и да им оправдавам заплатите. Ама какво да се прави, живота е шарен. Simple Smile

# 239
ДобрЕ, да няма са се завръщате?
Азал, прекрасни деца! А срещата ви с баткото ме впечатли, определено! Страхотна идея!

Общи условия

Активация на акаунт