Хеликобактер пилори - трета тема

• 9 022
  • 261
  •   1
Отговори
# 255
не знам да пия ли пробиотик някакъв - поне  още месец и след това да си пусна пак изследвания дали съм ги уморила тези градове.

Честито.
пробиотик можете да продължавате да пиете колкото искате. той действа и като подкрепа на имунитета.
не пускайте антиген/фецес по-рано от приемливото време след приключване на терапията, защото може да светне положителен макар да сте "излекувана". май след не по-малко от месец,  нормално около 6 седмици се правеха. Нашите светнаха положителни за ХБ защото избързахме  и направихме след 4 седмици. След още месец вече бяха отрицателни.

# 256
  • на земята
Здравейте,отново .Много странични ефекти много нещо.Този Моксистад е много,много силен,засяга нервите,мускулите и аз съм от тези .Всичко ме боли,лошо ми е,гади ми се.Изпих го с голям зор.На работа едвам съм изкарала,тръпки,потене,заболя ме кръста и врата,неврологично ме удари.Просто ужасно,ако знаех нямаше да го пия.Много странични действия,много.Продължавам с улкамед,пробиотика и ноплаза.

# 257
Пий си го, не го спирай, ще станеш резистентна иначе.
Всички сме ги минали тия неща.
Ще изтърпиш.

# 258
Аз от една седмица спрях улкамед-а и хеликопротект. Имах дискомфорт голям.
Сега май ще търся нов гастро, ама във Варна положението е много зле от такива специалисти.
Ще пусна и пак фекален тест да видя какво е положението. После ще го мисля. Според вас след колко време да го пусна като сама си спрях улкамед и хеликопротект?
Пробиотик какъв да взема. Пиех преди Флора.

# 259
Е, защо ги спря?
След спирането на аб се пият инхибитори още месец и чак месец след спирането им се тестваш.

# 260
Защото не се чувствах добре.

# 261
От хеликопротекта няма как да имаш странични ефекти.
Улкамеда само ти боядисва аките в черно.

Общи условия

Активация на акаунт