Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 461
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 285
  • В страната на бурите
Експрес уан в София НЕ носят на адрес.
Пощите може да се пренасочва, но има такса, май 3 лв. беше.....
При мен точно Експрес уан ми донесоха куфар/поръчката до входа в София. Само дето звъннаха 15 минути по-рано, добре че мъжът ми беше на адреса.

# 286
  • София
Аз взимах на сина ми 2 пратки с пълномощно. На хвърчащо листче се пише : имена, ЕГН и номер на лична карта на упълномощителя и на упълномощения. Накрая упъномощител: подпис, упълномощен: подпис. За всяка отделна пратка трябва отделно пълномощно. И 60 ст. такса за всяка.

# 287
  • софия
Експрес уан в София НЕ носят на адрес.

Смело обобщение. Експрес уан винаги ми носят на адрес (в София). Още преди да станат Експрес уан.

# 288
Радвам се за вас, че ви носят. Голяма драма стана,  брей!!!!
На мен ми го каза госпожа от клиентския телефона, затова е "смелото" обобщение.  Ай, малко по-спокойно!

# 289
Експрес Уан и в Пловдив носят на адрес. Но трябва да си постоянно вкъщи и с телефона. Смс не изпращат, няма пренасочване и отлагане.

# 290
  • софия
Радвам се за вас, че ви носят. Голяма драма стана,  брей!!!!
На мен ми го каза госпожа от клиентския телефона, затова е "смелото" обобщение.  Ай, малко по-спокойно!
Не аз ползвам ненужни удивителни и възклицания. Очевидно е кой е драматичен и има нужда от спокойствие.

# 291
И на мен експрес Уан доставиха до адрес. Не удобното е , че няма известяване кой ден ще дойде направо звънят на адреса. Затова съм дал адреса на майка ми пенсионерка. Други казват, че могат да го оставят и на друг удобен адрес по време на обаждането се разбирате

# 292
  • Бургас
На някой върнаха ли му 80/100. При мен е макс 27 лв. Поне да беше 55/95, че имам толкова неща да поръчвам. Махнах всичко от кошницата и пак няма промяна. Цяла седмица тези 27 лв.макс.
И при мен беше така, но се оправи след като пуснйх една поръчка с купони.

# 293
Днес за пръв път видях нещо различно като промоция. Влязох да си заявя кредита, той големия кредит 27лв на части, ама как да е. Та излезе бутон с предложение, замяна на този кредит за 100лв купони. Офертата е валидна няколко часа мисля. И аз тъкмо да се изкуша, но после като видях какви са скапани кредитите, които пък от своя страна май трябва да се ползват до 2 дни и се отказах. Сега пак чакам заветните 80лв връщане , но явно скоро няма да се случи. Беше си супер оферта!

# 294
Купоните по принцип могат да се подновяват много дълго време - май определеният срок е два месеца, но мисля, че са ми подновявали и по-стари.

# 295
Днес за пръв път видях нещо различно като промоция. Влязох да си заявя кредита, той големия кредит 27лв на части, ама как да е. Та излезе бутон с предложение, замяна на този кредит за 100лв купони. Офертата е валидна няколко часа мисля. И аз тъкмо да се изкуша, но после като видях какви са скапани кредитите, които пък от своя страна май трябва да се ползват до 2 дни и се отказах. Сега пак чакам заветните 80лв връщане , но явно скоро няма да се случи. Беше си супер оферта!

Това го коментирахме вече. Набутвация е.

# 296

Това го коментирахме вече. Набутвация е.
О, извинявам се, явно съм изтървала като сте го коментирали.

# 297
Експрес Уан носят на адрес ако е платена такава услуга. Пратките ми от аликеспрес, които идват с тях отиват в офис, но веднъж платих за нещо бая шипинг и ми го доставиха до адрес.

# 298
  • софия
Експрес Уан носят на адрес ако е платена такава услуга. Пратките ми от аликеспрес, които идват с тях отиват в офис, но веднъж платих за нещо бая шипинг и ми го доставиха до адрес.
Нищо не съм плащала. Всички пратки (от али) получавам на адрес.
Явно зависи от адреса. Моят е в центъра, близо до техен офис, но ходя там, само ако изрично съм помолила да се остави пратката в него.

# 299
Зависи от адреса, от самия куриер дали е на кеф, зависи и кой е изпращача - тия китайски пратки много не ги тачат, макар че имах разправия за пратка от БестСикретс.

Общи условия

Активация на акаунт