Звездни Компромати- Април'25

• 292 392
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 145
Че те снимките бяха супер морални и замазани. А и който е скандализиран - да не гледа Simple Smile.

# 2 146
  • Пловдив
Като бях дете помня, че постоянно обсъждаха годините на Дора Габе и Елисавета Багряна. И те се направили на по-млади и никой не може да докаже кога са родени. Говореше се, че са починали над 100 годишни, макар че официално живяха към 97-98.

От години същият цирк го гледаме с Лили Иванова.
И за тях не вярвам да са се направили по-млади. Не знам и дали са били чак такива претенциозни кифли като Лили Иванова, де.
Но имаше виц - двете седели в кафенето на писателския съюз и минал Добри Жотев. Багряна попитала: "Добри познаваш ли го?" и Дора Габе отговорила: "Чинтулов или Войников?".

# 2 147
Сутринта в Преди обед честитиха на Натали Трифонова за бременността. Пак познахте, от тук научих първо и преди всички… 😀

# 2 148
  • София
Филмът за Лили се обзалагам, че ще бъде една захаросана приказка за трудния ѝ път към успеха и абсолютното себеотдаване на музиката за сметка на личния живот. Ще има разбира се и зли комунистически персонажи, които ще се опитат да я спрат по пътя ѝ към върха, лоши приятели, които завиждат и пречат, но тя ще бъде над тях и с достойнство ще ги подмине. Някоя любов ще има. Голяма, трудна, невъзможна. Но тя и през това ще мине, защото музиката и публиката са до нея. Те са нейното семейство.
Та така си го представям филма за Лили.

# 2 149
Ще го преживеем и него.

# 2 150
Ако баба ми или майка ми се снима на 60 за Плейбой ще съм супер горда хехе какъв е този пуритански соц морален напън?!? 😁
Не мога да  повярвам ...плюс това ЛилитУ няма отрочета ,така че life can go on ...

# 2 151
Филмът би могъл да е доста интерсен, но за да е близо до реалността, то тя няма да е положителният герой в него.
Най-малко скандалното са снимките й в Плейбой. Всички истории за хора, с които жестоко се е изпокарала в годините покрай лични и служебни контакти, както и причината да е толкова лансирана в СССР ще са много по-интересни, но не вярвам да се разкажат.

Цял живот скарана с тоя, не говори с оня, интервюта само при нейни условия, сори, но като човек не ми допада.

# 2 152
Датата на раждане на Лили Иванова е публично достъпна в търговския регистър и може да се провери по всяко време.
Всичко друго е ЕЖК и нищо повече. Wink

# 2 153
Интересно защо само за нея се спекулира..Blush

# 2 154
Защото не спира да работи ,тоест се чувства млада ,та набиват канчето да си знае  мястото.
 И защото е чепата, не се трае понякога. Знае си цената, не съм  и фен, но  уважавам твореца ,толкова години пълни залите. Другото са подробности.

# 2 155
  • Пловдив
И Стоянка Мутафова работеше, и Йорданка Христова работи.
Защото се фръцка, сърди, кара се с всички, суетна е до крайност...

# 2 156
Да, но има разлика, Лили се държи по друг начин, и дразгите помагат.

# 2 157
Лили Иванова на 85 г на наградите на БГ Радио, пее на живо за разлика от младите ни талантливи певци. Коментарите под клипа казват всичко!

# 2 158
  • София
1952г. Лили е на 13 и шампионка на България по спортна гимнастика. Не знаех, че се е занимавала и със спорт.

# 2 159
  • Пловдив
В някакво интервю казва: "тренирала съм спортна гимнастика и дори съм печелила първенства". Не се уточнява какви. Според мен не звучи като да са републикански, а вероятно работата е развален телефон.
Линк.

Общи условия

Активация на акаунт