Звездни Компромати- Април'25

• 292 313
  • 2 662
  •   2
Отговори
# 2 295
Жената до Доронин изглежда съвсем без тунинг, явно той няма парите на вуйчо Ваньо. 🤔

# 2 296
Жената до Доронин изглежда съвсем без тунинг, явно той няма парите на вуйчо Ваньо. 🤔

What is Vladislav Doronin's net worth? Vladislav Doronin is a Russian businessman, real estate developer and art collector who has a net worth of $1 billion

https://amp.scmp.com/magazines/style/entertainment/article/33022 … his-miami-mansion

Изглежда наистина много естествена.
https://www.instagram.com/reel/DFf4CWLtLlp/
Скрит текст:

# 2 297
  • Down south
Тази снимка е абсурдна.
Лицето е 2/3 от главата, добре че и за коса на снимката са отделили място.

ПП Не знам коя е, визирам снимката

# 2 298
Интересно на тези двете рускини как не им е хрумнало да си сложат силикон, пък да си понадуят устните, ама така по-видимо. Да си сложат едни скули най-малкото… Да се чудиш как са си хванали милионерите без тези атрибути..Даже й носовете им не са чипи…

# 2 299
Както и да е, да печелим медали с врачка и "десен крак" е просто нелепо.
Едва ли само с това сме спечелили медалите. Почти всички състезатели си имат свои ритуали за успех и вярвания. Щом това ги успокоява, какъв е проблема? Никога няма да разберем колко е огромно напрежението на едно световно или олимпиада, при убийствена конкуренция.
Именно, състезателят сам може да избере кое го успокоява. А не някой друг да му дудне как да стъпи, накъде да погледне или да го занимава с бабини деветини в момент, в който трябва да се концентрира.
Боряна е казвала, че ритуалът, който я успокоява, е да си сгъне кърпичката преди да излезе на килима. С кой крак да стъпва е приумица на шефката.

# 2 300
  • в 1001-та нощ
Теодора Милтенова е новата Мис Свят България 2025, на 24 години от град Петрич.

Завършила е Бизнес информатика и предприемачество в Кеймбриджкият университет.

Настоящ анализатор по киберсигурност в Обединеното кралство.

Медалистка по Баскетбол и конна езда.

Преподавателка по латиноамерикански танци, бачата, регетон, хип-хоп, танго в Лондон.

Тя ще представи България на 72то издание на най-стария и голям международен формат за красота в света - Мис Свят 2025 Индия.

Скрит текст:

# 2 301
Аз от всички тези анимирани снимки, не можах да рабера кой точно ще ни представя. Иначе анимето е ок.

# 2 302
  • In The Middle Of Nowhere
Има ли нещо общо с Александра Милтенова?

# 2 303
Миската, въпреки мазането ми изглежда доста груба.

# 2 304
Верка Сидерова навършва 99 години. Heart

# 2 305
Много академично, баш като възпитаничка на Кеймбридж изглежда момичето Laughing

Скрит текст:

И в танците си личи, че много я бива преподавателката по бачата, латионамерикански танци, хип-хоп и танго Flushed Laughing

https://www.instagram.com/reel/C8zAcvmM_o2

# 2 306
  • Down south
Теодора Милтенова е новата Мис Свят България 2025, на 24 години от град Петрич.

Завършила е Бизнес информатика и предприемачество в Кеймбриджкият университет.
Настоящ анализатор по киберсигурност в Обединеното кралство.
Медалистка по Баскетбол и конна езда.
Преподавателка по латиноамерикански танци, бачата, регетон, хип-хоп, танго в
Да е честита новата мис-ка.
От описанието може леко
 свят да се завие на четящите човеци.
Изглежда начетена, пластична,  добре образована и просперираща в много и различни области ✨️
Дано подобаващо представи България.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 06:28 от Daylily

# 2 307
  • Countryside
Като я гледам мис Кеймбридж ми навява, не им ли забраняват да се тунинговат миските? И толкова ли няма други красиви момичета на по 20г, че баш тази "красавица" избраха? Иначе някакво курсче в Кеймбридж и оп завършила Кеймбридж, ми така де, то на мен свят ми се зави как на тази крехка възраст прави всичко описано, че и Кеймбридж завърши, тц, тц. Това е само, защото завиждам, ще знаете.

Рускинята на Доронин е супер, както и той самият между другото.

# 2 308
  • Пловдив
Допускам, че Доронин и младичкото му просто имат по-добър вкус и знаят по-добре от вуйчо Ваньо кое тунинговане личи + могат да платят на най-добри хирурзи в Щатите.

# 2 309
Лена и гадже много си отиват.
Аз от рускините много харесвам Алена Савченко, ама нямам представа на кого е гадже.

На Лена гаджето много странна челюст и брадичка има. Бяха показвали и преди снимки с него, на които беше в профил, малко на австралопитек го докарваше.

Общи условия

Активация на акаунт