Звездни Компромати- Април'25

• 292 298
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 340
Николета с нов татус
Скрит текст:
Николета все ще намери повод да покаже ц*ц*.

# 2 341
На мен новата миска по ми прилича на туркиня, иранка, азербайджанка, чертите и са малко груби и няма нежност в нея.

# 2 342
На мен ми прилича на участничка в Ергена Joy
Не някоя специфична де ,просто от тея снимки получих такъв вайб

# 2 343
На новата миска цялата й биография е измислена, както прозира и от  няколкото снимки в наскоро създадения й Инстаграм.

# 2 344
На мен точно за злобен коментар ми идва...
Е да де, злобно завиждам на красавицата.... За мен миската е груба, някак едричка, някак не се вписва в представите ми за мис. А от биографията й ме заболя главата. Но скули, вежди, нос, чело, всичко й е по калъп, затова реших че е поредния пластичен киборг. Може и да не е пипана, а снимките да са обработени, нооо нито имам време, нито желание да й ровя лични снимки, за да разбера кое е вярното и честно да ви кажа няма значение. Каквото е постнато тук съм изкоментирала, според мен. Злобно, в нукакъв случаай не е, но явно според вас трябва всички да захаросваме рефрените само защото някой е нещо си. Сори, бът нот сори.
За не особено крехка и женствена съм съгласна... И на мен не ми харесва за мис, това което казвам, е че не виждам тунинг. То вече да се изтъкне, че някоя е естествена, чак е невероятно.
За биографията и талантите и не съм запозната и не бих спорила.

# 2 345
На новата миска цялата й биография е измислена, както прозира и от  няколкото снимки в наскоро създадения й Инстаграм.

Същото го мисля и аз. Има и други клипчета как танцува. На фона на уменията ѝ, звучи като пълна измислица да е учител по танци. Освен ако не преподава нещо по-специално на момчетата, с които танцува и танцът да е прелюдията. Изглежда като любител, не много високо ниво.

# 2 346
  • София
Тръмп на поклонението на папа Франциск.

# 2 347
Ааа, това е нормалният изглед на Мелания, че се притесних, като слизаше от самолета с балеринки.
За първи път я виждам с ниски обувки.
Скрит текст:

]/spoiler]

# 2 348
Ежегодната класация на Ranker за най мразени знаменитости.
Скрит текст:

# 2 349
  • гр.Пловдив
На мен новата миска по ми прилича на туркиня, иранка, азербайджанка, чертите и са малко груби и няма нежност в нея.

Абсолютно!
Огромна разлика с показваните последните страници рускини

# 2 350
Ежегодната класация на Ranker за най мразени знаменитости.
Скрит текст:
Очаквах да видя Тръмп в топ 10 Joy

# 2 351
Още не е късно, годината едва сега започна😂, до края ѝ има още доста време за глупости😁

# 2 352
Първите три всеки може да ги каже 😂

# 2 353
Елън Дедженерис и Опра защо са мразени?

# 2 354
  • Бургас
Визитката на новата мис ми напомня за Денерис от Игра на тронове-Родена в бурята,Майката на драконите,Последната с това име и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт