Звездни Компромати- Април'25

• 292 511
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Glasgow
Мария Дамата имаше такава рокля като на Богданска, преди 2-3 лета. Колко различно стои на висок и строен човек😍

# 1 861
На чичо дядка либето чака второ бебе.Много се забавляват,да са живи и здрави.

Страхотни са, много красива двойка.
Тя е винаги усмихната, а той изглежда наистина щастлив, когато е с малката им дъщеря.

# 1 862

Тя е винаги усмихната, а той изглежда наистина щастлив, когато е с малката им дъщеря.

Много нежна и естествена изглежда

# 1 863
Аааа, няма СЛЕД мъжовете😇, те са си винаги актуални!
Саймън Бейкър (The Mentalist) си е готин, но Редфорд си е моя MUST ❤
Гледала съм абсолютно всичко с него и даже като подхвана някой по-посредствен филм, стоически го издържам до края заради този рус левент.
Не ги правят вече такива, язък😎

# 1 864
Еми новината, че е починала неофициално излизе в медиите, бяха свалили знамената пред палата още преди да обявят официално новината. Може би имаше 1-2 дена разлика. Май чакаха Хари или нещо такова. Може и да са спекулации това. Няма как да знам
Това не е вярно.
Спомням си денят, в който почина кралицата.
Някъде към 17 часа се пусна мълвата и вечерта към 20 часа го обявиха официално.
Междувременно още в 19 часа в емисията на БТВ новините водещите се облякоха в черно, но не го казаха в рамките на редовната емисия, а се включиха извънредно няколко минути по-късно.
Тя два дни преди това посрещна новият министър председател на Великобритания, имаше лилави рани по ръцете и помня, че се обсъждаше че не е в добро здравословно състояние.

# 1 865
В 15 и нещо се писа, че са се качили на самолетите в темата тук и аз казах на колегите, че Елизабет II е починала. Колегите на мъжа ми още се бъзикат, че съм заела преди МИ6, а аз отвръщам, че това е силата на форум БГ мама.

# 1 866
Разликата между реалното събитие и обявяването беше някъде около 3 часа.

# 1 867
Бийбър не изглежда изобщо добре,
Скрит текст:
https://www.instagram.com/reel/DItirGoxvfJ/?

Качил е няколко еднакви снимки с Хейли, все едно иска да я изложи

Какво се случи с него, защо така му се преобърна живота…

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 22:33 от alethea

# 1 868
Бийбър не изглежда изобщо добре,
Скрит текст:
https://www.instagram.com/reel/DItirGoxvfJ/?

Качил е няколко еднакви снимки с Хейли, все едно иска да я изложи

Какво се случи с него, защо така му се преобърна живота…
Аз това момче не го помня да е изглеждал по-различно от много години насам. Мисля, че е нормално за него. Може и нещо да е взел на фестивала. През 2020 г. по едно време беше седнал на тротоара и плачеше, хората полудяха от снимките. Движи се като клошар с мацката си и така. Няма да забравя как се появи на събитие на бранда й по официален анцуг Sweat Smile

Скрит текст:
Имаше blind item за него наскоро, че е бил
в стриптийз клуб с рапърка

И за Клуни, че с Амал живеят разделени и той готви развод.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 23:05 от bunny555

# 1 869
  • Брюксел / София
Изгледах ‘В сърцето на машината” и наистина се оказа добър филм, чак не ми се вярва като се има предвид, че режисьор му е Макариев, който по принцип създава бози.

# 1 870
  • София
В 15 и нещо се писа, че са се качили на самолетите в темата тук и аз казах на колегите, че Елизабет II е починала. Колегите на мъжа ми още се бъзикат, че съм заела преди МИ6, а аз отвръщам, че това е силата на форум БГ мама.
синоптичката от телевизията още не е видяла двете чертички, а ние тука вече знаем пола на бебето.. така че никак не е за подценяване форума

# 1 871
Скрит текст:

Много нежна и естествена изглежда

Предишната му приятелка беше по-секси.😜

# 1 872
Брад Пит и Робърт Редфорд са като братя. Даже брат му на Брад не му прилича толкова. Има прилика де, но Пит и Редфорд сякаш са роднини вярно.
Къванч е хубав мъж, но за мен няма от харизмата на Брад Пит, който директно те засмуква от екрана с обаянието си.

Скрит текст:
P. S. приличат си братята все пак.

# 1 873
Бившия на Емануела прилича на гимназист 😀 изобщо не мога да си представя, че са били заедно
Скрит текст:

# 1 874
  • София
Кристен Стюарт се е оженила
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт