Звездни Компромати- Април'25

• 292 413
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 055
Това Николета ли е? Тя винаги е била по обемите, но тази пазва е ужасна.

# 2 056
  • Наблизо
Случайно ми попаднаха, 30-40 години назад... Дали ще ги познаете?

Скрит текст:

Венчето Райкова ли е това? Русото й отива повече.

# 2 057
Aнтъни Хопкинс и жена на Хаваи
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:05 от Beauty queen

# 2 058
  • Пловдив
Първата е Венета Райкова до радиатора.
Втората май е К. Евро, но не съм сигурна за нея.
И на мен на Еврото ми прилича втората.

# 2 059
Аз съм още на хубавците😎
Актьор е, естествено!
Кърт Ръсел❤
Скрит текст:

Беше ми невероятна слабост през 90те🙈
Ето какво публикува след кончината на Вал

# 2 060
Преди малко в новините я питаха Киселоеа за тениската, а тя каза, че съвсем на място си е такава тениска, защото така подвдигала темите за зависимостите.
Цитирам по памет. Не чакайте извинение.

# 2 061
  • софия
Преди малко в новините я питаха Киселоеа за тениската, а тя каза, че съвсем на място си е такава тениска, защото така подвдигала темите за зависимостите.
Цитирам по памет. Не чакайте извинение.
Чух я и аз. Бързо се научи. Тази жена е толкова... неподправено подставена, че не оставя и грам съмнение в моралните ѝ качества.

# 2 062
Може да повдигне темата, ако беше с нещо в стил: Не на хазарта! Не на цигарите! Разни такива.. а бе какво ли разбираме ние, простолюдието..

# 2 063
На Киселова, най-малкият проблем ѝ е външният вид. Потресаваща арогантност, некомпетентност и "усещане за корупция" извира от нея. Ужасяващо е такова нещо да е председател на Народното събрание.

# 2 064
Поздравления за всички познали. Наталито официално е бременна. Вярно, че са жълтурчета, но вероятно някой присъстващ на спектакъла им е снесъл.

# 2 065
Нети защо изглежда така? Аз я имах за много младолика.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 066
Жива и здрава да е. Вече доста и личи и е много разхубавена.

# 2 067
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами младолика е Нети за близо 50 годишна жена, проблема е че е доста бозава без грим. Няма бръчки, увисване и в тяло е топ.

# 2 068
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами младолика е Нети за близо 50 годишна жена, проблема е че е доста бозава без грим. Няма бръчки, увисване и в тяло е топ.

Да, наистина изглежда добре. Във фейсбук ми беше излязъл един рийл с нея как си прави масаж на лицето с някаква джаджа, гуаша или нещо подобно каза, без грим беше, завидно добре изглежда. Може да е от масажа.

# 2 069
На официалната снимка в сайта на НС изглежда прилично с направена коса. Обаче, винаги е като разплетена дамаджана в главата и създава впечатление на повлекана, която току-що е станала от леглото. .
Скрит текст:
Значи можело да изглежда добре. Но явно самата жена няма такова желание и амбиция. Затова си ходи разпусната, без всякакъв синхрон в различните части на визията си.
Относно моралните й качества... Тя е на позиция, която ги изключва напълно. Всички знаем кой може да е там, един покорен безгласен слуга, но правно грамотен.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:30 от Qosata

Общи условия

Активация на акаунт